Mammas födelsedag, Brunch på Långa Raden och Family Time.

Skeppsholmen

Längesedan jag gjorde ett: ”Min Helg” inlägg. Söndagen innan vi åkte mötte jag och Markus upp min lillebror och mamma för att fira hennes födelsedag med en brakbrunch på Långa Raden ute på Skeppsholmen. Båda mina syskon Millo och Lollo befinner sig i Australien. Så just nu är vi en väldigt liten klick Tungården i Sverige.

Hur härligt är det inte när man ser sina syskon växa upp? Ludde, som jag fortfarande kallar ”Babyn”, har blivit så stor. Han är till och med längre än Markus.

Brunch
Jag och födelsedagsbarnet <3 Världens bästa snällaste mamma som alltid ställer upp oavsett vad det gäller. Mamma har hjälpt oss så mycket med vår flytt. Vi hade inte klarat flytten utan dig. Älskar dig bästa mamma.

Långa-Raden-Restaurant

Jag har varit där förut, men då har det varit buffé och nu var det a la carte. Sjukt bra meny. Jag visste exakt vad jag ville ha.

Långa Raden
Okej, den här bjässen var precis lika good som den ser ut på bilden. Helskotta vad god den var. Kanske den godaste bookmaker toasten jag ätit.

Långa Raden
Ja, jag åt upp hela påsen, haha. Kunde inte sluta äta.

Långa RadenMamma åt kalixlöjrom med 24 månader lagrad prästost. Den ska jag ta nästa gång.
Markus-StrömMännen i mitt liv.
Långa Raden

Markus beställde in fattiga riddare med rabarber och jordgubbsglass till efterrätt. Hur fin uppläggning? Ska garanterat sno den till en hemmamiddag.

Långa Raden
Trots att jag var så mätt att jag knappt kunde stå så var jag tvungen att smyga bort och välja ett litet wienerbröd till kaffet.

Långa Raden

Japp, den slank ner. Markus-och-Mamma
Sedan var det kramkalas innan vi skulle skiljas åt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
74kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!