Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Trassel i förhållandet? Kör med Kärlek!

I samarbete med Renault.

RenaultHaha, självklart har jag och Markus testat kärleksindikatorn. Resultatet? Det får ni se i en film nästa vecka! 

I förra veckan fick jag och Markus låna en ny bil Renault Megane för att provköra vår relation. Renault har nämligen tagit fram världens första bil som drivs av kärlek.

Varför då? Jo, var femte svensk parrelation tappar fart och tar slut på grund av bristfällig kommunikation och enligt relationsexperter är just kommunikation avgörande för kärlekens överlevnad. Experter menar vidare att just bilen kan vara ett av de bästa rummen för samtal. Och det här har Renault tagit fasta på i sin kampanj Running On Love som handlar om att belysa bilen som ett bra rum för samtal.


Tycker den här kampanjfilmen är så fin. 

För att uppmana till fler samtal i bilen har Renault nu tagit fram en kärleksindikator. Kärleksindikatorn är en liten mätare som lyssnar till samtalet i bilen. Så länge samtalet håller en lugn och kärleksfull ton fylls mätaren med kärlek, om den däremot registrerar höga, gälla toner eller tystnad går mätaren ner och ger ifrån sig ett ljud – nu måste ni prata med varandra igen på ett vänligt och snällt sätt :)

Vill du provköra din relation? Besök deras kampanjsida där du kan signa upp dig för en rundtur eller läsa mer om kommunikation och kampanjen. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Intressant inlägg. Vore kul att testköra. Allt för många som sitter och skriker på varandra i bilen, vilket blir en fara för andra i trafiken.

  ungrik 2016-05-02 13:12:08 http://lizettehult.com/wp-admin/
  Svara
 • hej petra !

  Kan inte du lägga ut tips för lite dejt kläder, outifts m.m sånt som du är grym på !

  KRAM

  julie 2016-04-30 20:45:52
  Svara
 • Jag älskar att åka bil! Det var så jag och min sambo lärde känna varandra. Vi var två bekanta som skulle samåka en resa på fyra timmar. Det var inte tyst i mer än 30 sekunder i sträck, såå rolig biltur. När vi kom fram ville ingen av oss gå ur bilen. Är fortfarande lika kär nu.

  Lina 2016-04-30 17:49:10 http://Linanilsson.se
  Svara
 • Hej där..Det är så sant det med förhållande. Jag och min man träffades när jag var 18 år och gifte oss kort efter vi träffats. Det var många elaka kommentarer om att det aldrig skulle hålla eftersom vi inte hade känt varandra så länge..Nu har vi varit gifta i 27 år och vi har blivit ett. Visst har vi gått igenom extremt mycket tillsammans men vi har pratat och pratat. Bråkat och bråkat. Kommunikation är A och O…Idag har jag gjort en återblick på min blogg och det var inte roligt. Det blev många tårar och även ilska. Vi har gått igenom sååå otroligt mycket tillsammans, men vi är fortfarande ett par.
  Tack för att du delar med dig. Kram

  Maria Ekdahl 2016-04-30 14:16:45 http://www.mialek.wordpress.com
  Svara
 • Hej! Var har du köpt sammetssoffan till studentlägenheten? Superfin!

  Malin 2016-04-29 19:46:07
  Svara
 • Hur gick det med ditt körkort? Höll inte du på att övningsköra förra våren? Uppdatering!

  Johanna 2016-04-29 16:25:07
  Svara
 • Hej Petra! Jag skulle verkligen behöva din hjälp! Sitter på kontoret och vill göra det trendigt och hemtrevligt. Just nu är det bara vita bord med en mac dator och tråkiga pärmar överallt. Vill få in skön känsla så man känner värme när man går in på kontoret. Snälla kan inte du ge dina bästa tips för att få skrivbordet och miljön omkring att bli mer hemtrevlig?? Kramis

  Marie 2016-04-29 15:29:59
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand