Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Förgiftad

Åh, herre min gud – jag säger bara en sak att jag aldrig mått så dåligt som jag gjorde i lördags. Jag måste ha blivit matförgiftad 2.0. För hela lördagen låg jag och kramade toaletten. Jag kunde inte ens dricka en klunk vatten, utan att kasta upp det en minut senare. Kan inte minnas senast jag var så dålig.

Känner mig fortfarande helt bortkopplad och lite skakis. Igår fick jag ändå i mig mat. Men känner mig fortfarande yr och illamående. Hoppas verkligen det här går över snart. Finns ju inget värre än att må illa.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fy bubblan, finns inget värre. Krya på dig!

  Blomma 2016-05-02 21:02:08
  Svara
 • Det går jättemycket magsjuka just nu. Kom ihåg att magsjuka smittar 72 h efter sista diarré/kräkning…

  Mikaela 2016-05-02 17:04:04
  Svara
 • Hej där…stackars dig, det är fruktansvärt att vara magsjuk. Jag har tio gånger hellre en rejäl förkylning. Jag har inte varit magsjuk sedan jag miste mina ben men jag kan ju bara föreställa mig hur det skulle vara när jag sitter i rullstol. .usch och fy.
  Krya på dig kramar <3

  Maria 2016-05-02 12:59:46 http://www.mialek.wordpress.com
  Svara
 • kop resorb pa apoteket. det hjalper mot uttorkning ( och backfylla:-)

  Amanda 2016-05-02 11:48:39
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!