Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

PÅFYLLNING I BÖRJAN PÅ JUNI #curvesbypetratungarden

I samarbete med Fitnessguru. 
CurvesbyPetra---

VILLE BARA SÄGA WOW!!!!!!!!!!

Vet inte vad jag ska säga – tack! Och fan vad kul att ni gillar kollektionen. Många plagg är redan helt SLUTSÅLDA i vissa storlekar! Det kommer in påfyllning i början på juni för er som inte hann lägga vantarna på kollektionen <3

Åh, ni som har fått hem den – JAG VILL SE ER I PLAGGEN! Skulle bli så glad om ni kunde tagga era instagrambilder med #CurvesbyPetra så jag får se era farliga kurvor i plaggen.

VILL NI SPANA IN KOLLEKTIONEN ELLER SHOPPA – SÅ HITTAR NI DEN HÄR!

 

CurvesbyPetra-CurvesbyPetra

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Jo jag ser att det är en väldig skillnad. Är genuin med min fråga då jag tycker hennes resultat är bra. Det är enormt svårt att veta vilka kliniker som är bra: de flesta har snygga och proffsiga hemsidor och endast de lyckade resultaten visas. Därför tycker jag att det är lättast att fråga ngn där man tycker att resultatet är lyckat. Petra är ju så öppen med allt annat så därför hoppas jag att hon kan berätta var hon gör läpparna osv. :)

  Maria 2016-05-03 22:49:37
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hej!
   Stina Auer på Akademikliniken är Sthlms mest välrenommerade på området. Lycka till!

   Åsa 2016-05-04 07:24:57
   Svara
   • Svar på Åsas kommentar.

    Så det är hon som Petra går till? Har tittat runt på bilder på nätet och så som Stinas resultat blir är inte det jag är ute efter.

    Maria 2016-05-05 02:43:00
    Svara
 • Hej, där.. Jag älskar din kollektion, så snygga plagg..Det är nu jag vill ha tillbaka mina ben. Jag skulle så gärna vilja ha en outfit, men det skulle nog se konstigt ut i rullstol. Jag tränar inte så mycket för tillfället, men jag hoppas komma igång snart igen. Men min träning är ju lite annorlunda eftersom jag i stort sett bara tränar övre delen..Vad tror du, skulle jag kunna ha en av dina outfits.
  Tack för en superb blogg. Kram

  Maria Ekdahl 2016-05-03 20:58:40 http://www.mialek.wordpress.com
  Svara
 • Hej Petra!

  Vad snygga brynen blev! Såg dock att det var lång väntetid… :( Har du även sprutat in fillers i kinderna och läpparna? Snyggt! Vilken salong går du på? :)

  Maria 2016-05-03 18:30:02
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Tror inte Petra kommer att svara på fillers-frågan men tittar man på hennes gamla bilder så är det en enorm skillnad, i synnerhet på läpparna…

   Julia 2016-05-03 19:48:44
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!