Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Helgens mest spelade låt: Raging

I samarbete med Sony.

 Som ni vet så fullkomligt älskar jag tropisk housemusik. Och det går ständigt varmt hemma hos oss om jag får bestämma. En av mina absoluta favoritartister Kygo har precis släppt sitt debutalbum Cloud Nine som innehåller alla hans senaste stora hits som ”Firestone” och ”Stole the show” plus ytterligare 13 låtar som ”Stay” och såklart nyaste hiten ”Raging”.

Jag såg honom live på Idol i höstas i globen och blev chockad över hur ung han var. Dessutom stod han och spelade piano live till sitt uppträdande. Spana in klippet ovan när han gästar Skavlan och hans fingrar dansar fram på tangenterna. Har ni inte sett det – måste ni se det.

Bara i Sverige har Kygo sålt över 24 gånger platina och i december 2015 tillkännagav Spotify att han är den första artisten att nå en miljard streams på kortast tid.

Vill ni lyssna på hela nya albumet? Klicka här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag blev sååå inspirerad av den fina vit/svarta tavlan du dekorerade din förra lägenhet med inför försäljningen. Min dotter har målat mig en likadan tavla och jag blev jättenöjd, kika gärna in här och se hur det blev http://ahousewithaview-aka.blogspot.se/2016/05/glasbord-med-massingsunderrede-till.html

    Kramar Aka

    A House With A View 2016-05-16 14:03:13 http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!