Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

BOOBYLICIOUS SPORTS BRA

I samarbete med Fitnessguru.

curves

Hur gulliga är ni som läser bloggen?
 Fått så många mail från er som köpt min träningskollektion. Blir så glad att höra att ni gillar den. Jag är verkligen besatt av BOOBYLICIOUS SPORTS BRA. Den är sinnessjuk. Den håller verkligen brösten på plats och ger ett bra stöd med de dubbla resårerna, utan att platta till brösten.

Fick det här mailet av en tjej härom dagen, som gjorde mig så glad: 

Hej Petra!
Måste bara ge dig all min bästa feedback till din klädkollektion. Jag är i full gång med min träning efter att fött barn i februari, ammar och har två kanonkulor till tuttar, vilket är skitjobbigt! Jag har haft stora problem med att hitta en perfekt sporttopp. Hade nästan gett upp, och vad händer? Jo du släpper din kollektion där verkligen inget är lämnat åt slumpen, tyvärr var topp och byxor slutsålt men jag ska sitta klistrad vid fitnessgurus hemsida när lagret fylls på!

Toppen är grym, allt på plats utan vällande valkar!! Stor eloge till dig!

Curves

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Så snyggt fräscht. Vill träna i dina kläder så vackra. Ska köpa så fort det kommer in.?

  Mari silverhem 2016-05-18 22:17:11
  Svara
 • Åh måste köpa en och testa! Har länge letat efter en som är bra och håller dem på plats!

  Therese 2016-05-18 19:14:22 http://www.devote.se/beautyandbrains
  Svara
 • Jag tycker kollektionen är snygg. Men. Jag har samtidigt svårt för den snygghetts eller fåfänga som råder på många ”märkes”-gym för och bland oss tjejer. Visst bryr jag mig också om utseende, och väljer ofta träningskläder ut efter utseende och form. Men när kläderna liksom är lite väl sexiga, som jag tycker att dina är, då blir det liksom: är hon där för att träna eller bli uppraggad och visa upp sig? Gym där tjejer och killar går runt som tuppar för att visa upp sig känns sällan som gemytliga och trevliga gym tycker jag.

  kim 2016-05-18 16:16:58
  Svara
  • Svar på kims kommentar.

   Jag kan hålla med dig i detta. Där jag tränar ser jag, för mig otroligt unga, ungdomar som också är väldigt medvetna om sitt yttre. Men jag tycker att oavsett gym, jag ser även detta beteende i simhallar där ofta unga gymnasietjejer i bikini och killar i samma åldrar bröstar upp sig inför varandra. Det är strandraggningsbeteende i simhallen.

   Barbro 2016-05-20 07:39:45
   Svara
 • Härligt att du tar plats! Mer starka kvinnor behövs som förebilder. Keep up the good work

  Heforher 2016-05-18 16:08:50 http://www.heforher.blogg.se
  Svara
 • Är så sugen på att köpa den, men är osäker på vilken storlek jag ska köpa. Har 70c vanligtvis. Hade du inte kunnat skriva lite om hur man ska tänka när man väljer storlek, vad en S motsvarar i kupstorlek och så. Tror det är många som undrar det! Kram!

  Julia 2016-05-18 15:54:55
  Svara
 • Tycker verkligen om din sport-bh! :) Den enda feedbacken jag har inför en nya kollektiv är att kunna justera längden på banden. Där är personer väldigt olika och jag hade behövt dra ihop den egentligen då den är för lång i dagsläget. Jag har storlek M i sport-bh:n och är en 75D egentligen.

  Cilla 2016-05-18 14:40:07
  Svara
 • Jag tycker att kollektionen är hur snygg som helst, men tyvärr, så till hundra procent skulle mina slappa hängpukor hoppa ur den där bh´n fortare än jag kan stava till Curve.
  Så himla trist.

  Annika 2016-05-18 14:26:23
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!