Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Slut som artist!

Möhippa

Yes, då var den över. Den första möhippan jag arrangerat. Eftersom det var min bästa kompis tog jag i från tårna, hon förtjänar bara det bästa. Men vilka magiska dagar det blev. Jag flög ju ner till Marbella med tre andra kompisar redan i tisdagskväll och sedan har det varit fullt ös sedan dess. Igår kväll när vi satte oss på planet hem kände jag hur tröttheten rann över mig – men idag mår jag faktiskt oförskämt bra. Jag var mest stressad hemma när alla pusselbitar skulle falla på plats för jag ville att hon skulle ha universums bästa dagar som hon kommer minnas och blicka tillbaka på resten av livet. Och tack till min övergrymma sidekick Jannike som hjälpt till med så mycket roddnade.

Ni ska självklart få se hela möhippan i bilder <3 Den här veckan ska jag ge bloggen betydligt mycket mer kärlek.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Petra, dn ljusblå klänning. Var kommer den ifrån. Så fiiin./linda

    Linda 2016-05-24 20:13:45
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Sara Che
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Mitra Javadi
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson