Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Renovering: Sovrum


Sovrum-Rneoveringen-Jensen

Nu byter jag bloggplattform och flyttar till Cube.

Ny adress som gäller är:

petratungarden.se

Följer du mig på bloglovin behöver du inte göra något, det kommer att uppdateras av sig själv. Däremot skulle jag skulle bli så himla glad om ni uppdaterade era bokmärken, bloglovin, rss med nya adressen. Så ni inte går vilse och glömmer bort mig!

VI SES VÄL DÄR? Helskotta, vad bra det kommer bli!

FÖLJ MED!

______

Vi har fortfarande massa småfix kvar att göra som att elektrikern missat att täcka igen hållet vid gardinen. 

I helgen var typ första gången sedan vi flyttade in som vi verkligen låg en hel morgon framför nyhetsmorgon och bara njöt. Det var nog den bästa dagen på väldigt länge, haha. Jag tror inte ni förstår hur skön vår nya säng är? Varje kväll känns det som att man kryper ner i ett lyxhotellrum. Om jag hade svårt för att gå upp om mornarna förut kan ni förstå vilket helvete det är nu.

Sängen från Jensen är utan tvekan det bästa köpet till lägenheten. Vill ni höra det sjukaste? Jag har nästan slutat att sova på mage. Jag har istället börjat sova på rygg som tydligen ska vara betydligt bättre för ryggen. Eh, och ett annat väldigt bra köp är vårt nya väggtvfäste som man kan dra fram sjukt långt och sedan tilta.

Nu har jag ett möte och efter det blir det en bildbomb med summering från helgens bravader <3

 

DD4B9715-9B1E-4BFC-BD37-D065BFE75065-980x653


Minns ni hur sovrummet såg ut innan? Här kan ni läsa det inlägget annars (klicka här!).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Tänkte höra vart ni har köpt överkastet? Tack!

  Lisa 2016-05-30 21:31:22
  Svara
 • Ohygieniskt att inte ha överdrag på kudden, annars världens finaste sovrum!!!

  Millio 2016-05-30 19:53:43
  Svara
 • Hur går det med handfatet?

  Malin 2016-05-30 17:06:02
  Svara
 • Superfint!!! Färgsättningen blev kanon!

  kram aka

  A House With A View 2016-05-30 16:29:42 http://ahousewithaview-aka.blogspot.se
  Svara
 • Hej!! Snälla kan du skriva ut vad färg koden/ numret är till vägg färgen i sovrummet. Den du skrev förut i ett inlägg var intw helt korrekt för att kunna få samma färg som er!

  Elli 2016-05-30 16:28:51
  Svara
 • Hej fina Petra!
  Vart är väggtvfästet ifrån? Sjukt smart och behöver själv få upp tv:n i sovrummet på väggen :) Så berätta gärna!

  Maria 2016-05-30 15:58:43
  Svara
 • Så himla fint Petra! Jag skulle så himla gärna vilja veta vart du köpt dina gardiner? :)

  Donna Andersson 2016-05-30 15:46:15
  Svara
 • Hej Petra,
  Skulle du kunna göra ett ”kärleksinlägg”? Jag har nyss träffat en kille – han är sju år äldre och jag förstår såklart att han har hunnit göra mycket mer än vad jag hunnit med. Han har varit singel i 10 år och jag förstår att man då har x antal ligg. Jag har haft två längre förhållande och har inte haft många engångsligg. Han har legat med ca 25 personer mer – när han sa detta kändes det så jobbigt och jag kände mig äcklad. Trots att jag redan innan bestämt mig för att acceptera men som det känns just nu går inte det. Jag tänker på det hela tiden. Har du något tips på hur man kan tänka? Skulle vara så tacksam om du kunde göra ett inlägg och svara på detta – ge tips :)

  Kram

  Anna 2016-05-30 15:15:10
  Svara
 • Vad är det för väggfäste till tv’n? Letar efter ett sådant :)

  Malin 2016-05-30 14:11:53
  Svara
 • Sjukt fint!
  Mer bilder på lägenheten! :) soffan tex

  Sara 2016-05-30 14:06:31
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!