Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Everyday Basics

Petra-Tungården-Styling

Shorts Theory, Skor Zara, Topp Weekday, Väska Gucci, Solglasögon Céline.

Igår hade jag så många roliga möten på schemat – är verkligen så peppad på den här hösten, tror den kan bli riktigt utvecklande och kul. Mycket större roliga projekt som trillar in – så glad. Men nog om nästa säsong, nu är det ju ta mig tusan sommar runt krönet.

Okej, kan vi prata om de här shortsen som jag köpte på Wakakuu från Theory när vi var där sist. Jag kan absolut inte pull off ett par rumpkorta shorts, men dessa är helt perfekta i längden och känns dressade. Dessutom känns de tillräckligt uppklädda för att ha på jobbet. Enda nackdelen är väl att de blir skrynkliga. Så nu beställde jag hem ett par svarta också, såg att de var på halva priset nu.

Theory
Therory

Theory-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Vad har du gjort för ingrepp i ansiktet? Botox? Tycker du verkar så stiff (men snygg) på något sätt när du ler?

  Hanna 2016-06-25 09:42:41
  Svara
 • Whaaat, joho jag tror visst att du pull off ett par rumpkorta shorts! Jaja, du är hur som skitsnygg i dessa också:) Kram!

  Amanda 2016-06-23 23:07:38
  Svara
 • De 2 värmeljushållare som visas bredvid vasen, på sista bilden! Vart kommer de ifrån?

  Sanna 2016-06-23 16:30:07
  Svara
 • Hej Petra! Jag sitter och tänkte köpa ditt supersnygga cashmereset på Soft Goat. Jag fastnat för den i rosa men jag tvekar på storlek och jag undrar vilken strl du har i både tröja/byxa då vi har ungefär samma kroppsform. Det setet ser såååå skönt ut och jag tror jag kommer bo i det. Hoppas på svar och önskar en fin Midsommar.

  Petra 2016-06-23 15:44:48
  Svara
 • Samarbetar inte du med Wakakuu?

  Reklam, reklam och åter reklam…

  Xoxo 2016-06-23 11:46:41
  Svara
  • Svar på Xoxos kommentar.

   Jo, jag har samarbetat med dem. Men dessa har jag köpt själv. Och anledningen till att jag länkade Wakakuu var för att de hade rea på shortsen och de var inte det på deras egen hemsida. Annars hade det självfallet stått: I samarbete med. Som jag märker ut alla reklaminlägg.

   Petra Tungården 2016-06-23 11:51:12 http://petra.metromode.se
   Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind