Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Så färgar du dina ögonbryn!

Så-färgar-du-ögonbrynen

Jag älskar att färga ögonbrynen. Det blir nämligen sådan jävla skillnad och går så mycket snyggare att sminka sig, samt att du faktiskt har ett par sjyssta bryn även osminkad. Får många frågor om jag fixar mina bryn. So here we go.

Nu byter jag bloggplattform och flyttar till Cube.

Ny adress som gäller är:

petratungarden.se

Följer du mig på bloglovin behöver du inte göra något, det kommer att uppdateras av sig själv. Däremot skulle jag skulle bli så himla glad om ni uppdaterade era bokmärken, bloglovin, rss med nya adressen. Så ni inte går vilse och glömmer bort mig!

VI SES VÄL DÄR? Helskotta, vad bra det kommer bli!

FÖLJ MED!

______

Färga-ögonbrynen-hemma
Jag färgar alltid brynen med (alla produkter finna även på de stora kedjorna) Coloran i färgen brun svart (finns här!), målar dem med Anastasia Medium Brown duo (finns här!) och både fyller i och färgar dem med hjälp av Anastasias Duo Brush/snedskurna borste (finns här!). Apprl-länkar.

20143272123466950970564_sbig

Hittade den här bilden på google. Ungefär precis så här färgar jag brynen. Som att jag skulle måla dem en vanlig dag. Det är sjukt mycket lättare att färga brynen med en snedskuren pensel än de verktygen som följer med färgningskittet.

Om jag får utanför brukar jag vara vara redo med en till liten sminkpensel som jag blöter i vanligt vatten och torkar av det som kommer utanför ens egna form.

Ögonbryn
Friseringen då. Om du har svårt att få till en bra form på brynen tycker jag att du ska vända dig till ett proffs som hjälper dig ta fram en bra form som du sedan kan falla tillbaka på. Jag brukar alltid klippa mina bryn framtill. Precis som på bilden ovan så de går jämt med formen.

Om du bor bor i Stockholm och är på jakt efter en bra ögonbrynstjej så måste jag tipsa om Felicia aka The Browmaster på Sephora på Bibloteksgatan – hon är GRYM!

Så-färgar-du-ögonbrynen
Tadaaa! Så här fint blev det  – här är de helt nyfärgade utan något annat på.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Nice articles.

  Oman 2022-03-27 07:34:49 https://tamilyogi.wiki/
  Svara
 • Måste bara fråga var du har opererat din näsa. Såå snyggt resultat!

  Sara 2016-07-03 11:22:58
  Svara
 • Färgar du endast där du har dina egna bryn? Känns svårt att få till det då jag knappt har några hårstrån längst ut på ögonbrynet och ändå vill få till en schysst form.. Eller sätter sig färgen på huden? Hoppas du förstår min fråga!

  Johanna 2016-07-02 17:27:36
  Svara
 • Underbart! Tack!

  Hanna 2016-07-02 13:32:32
  Svara
 • Måste tipsa om refectocil, ögonbrynsfärgen som de flesta salongerna använder. Sååå mycket bättre än de som säljs på h&m, kicks etc. Billigare i förhållande till mängd produkt är den också, finns på lyko.se elr butik.

  Wilma 2016-07-02 13:12:00
  Svara
 • Så snygga ögonbryn du har!!! Sådana vill jag också ha!

  Karin B 2016-07-02 12:42:32 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Snyggt! Like a pro!

  Anna 2016-07-02 12:16:50
  Svara
 • Men gjorde inte du 3D tatuerade bryn? Vad är poängen med det om man fortfarande måste hålla på att färga osv? Haha förvirrad!

  Maria 2016-07-02 10:51:26
  Svara
  • Svar på Marias kommentar.

   Hon pigmenterad dit extra hårstrån som ser ut som dina egna så du får fylliga bryn. Men pigmentrinhen färgar inte dina egna bryn. Så har du mörka hårstrån behöver du inte hålla på att färga. Men mina ögonbryn är blonda egentligen, så jag måste färga hela tiden ändå.

   Men jag har alltid en perfekt form och de är fylliga även utan smink : )

   Petra 2016-07-02 13:05:16
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!