Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Få perfekt fönat hår hemma!

Fönat hår

De senaste åren har jag fönat mitt hår med en varmluftsborste (det vill säga en borste som blåser ut varmluft). Men den sliter ganska mycket på håret, så i förra veckan blev jag pålurad den här ”plattångsborsten” från Remington av en kompis – och nu är jag hooked.

Den är mycket mer skonsam och HELT BANANAS BRA och enkel att använda. Förra helgen innan vi åkte provade tre tjejkompisar den på en fördrink och alla tre sprang och köpte den dagen efter. Så bra är den. Jag torkar håret till det är halvtorrt, delar upp under- och överhåret och sedan går jag loss med borsten. Låt håret vara upprullat några sekunder innan du går på nästa parti.

Remington

Borsten heter: Keratin Therapy Pro Volume. Jag köpte min på Corinne and Friends i Sturegallerian. Men tror den finns att köpa på alla stora kedjor, som Åhléns osv. Kan göra en film när jag kommer hem hur jag går tillväga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Hej,
  Har väntat på den här videon eller iaf ett inlägg nu i 6 månader. Skulle du kunna göra ett inlägg i hur du stylar ditt hår? Tack! :)

  Kram M

  Marie BG 2017-03-28 14:06:37
  Svara
 • Hej Petra! Jag skriver här ett litet meddelande bara för att jag vill skicka ett stort TACK till dig för tipset om denna borste. Den passar så bra till mig som har lite längre än axellångt, tunt skandinaviskt hår som mår bra av att inte styla håret så mycket eftersom det sliter så mycket. Mitt hår får snabbt supervolym och ser salongsfixat ut på 5 minuter med den här borsten. Jag hade inte köpt den om det inte vore för att du bloggade och tipsade om den, så varmt tack till dig.
  Bästa hälsningar, Hanna Westrin.

  Hanna 2016-08-11 06:26:31
  Svara
 • Ja, snälla gör en video! Förstår inte riktigt helt hur man ska göra. Ha det så bra! Och tack för en sjukt inspirerande blogg!

  Louise 2016-08-02 09:27:56
  Svara
 • Snälla gör en video!! Vill verkligen köpa denna men vet inte hur jag ska gå till väga:) kram!!

  Frida 2016-07-25 22:48:59
  Svara
 • så himla bra tips! skulle bli jätte glad om du gjorde en video! och måste bara säga att jag älskar bloggen och podden!

  Johanna Cecilia 2016-07-15 18:36:31
  Svara
 • Älskar dina skor! Vilket märke?

  Emilia 2016-07-06 08:28:39
  Svara
 • Åh, den verkar superbra! Skulle vara kul att se en film på hur du gör!
  Kram!

  Caroline 2016-07-05 11:15:49 http://carolinesmode.com
  Svara
 • Hej ! Så fin topp du har ! Var kommer den ifrån?! Och ska kolla upp borsten !
  Tack för alltid inspirerande blogg!

  Malin 2016-07-05 11:11:18
  Svara
 • Åh den ska jag köpa! Älskar ditt hår <3

  Stina 2016-07-05 11:02:47
  Svara
 • snälla gör en video!!

  sonia 2016-07-05 07:32:59
  Svara
 • Ja snälla gör en video!!:)

  Moa 2016-07-05 00:03:12
  Svara
 • jag brukar använda en varmluftsborste men då har jag sjukt mycket olja i håret för att den inte ska slitas och det hjälper. Men vad bra att du hittade en som var mer skonsam :-)

  Kram<3

  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-07-04 19:19:11 http://camillaesi.se
  Svara
 • Låter himla spännande, kanske kan vara värt att prova på mitt enormt tjocka hår som tar evigheter att självtorka.. x
  http://josefinmolanders.blogspot.com

  Josefin M 2016-07-04 17:49:53
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind