Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I mina hörlurar: Semester 2016

I samarbete med Sony.

Något av det bästa jag vet är att upptäcka ny musik. Första dagen på semester ligger jag mest bara och klickar mig vidare på Spotify och hittar ny musik. Älskar funktionen – om du gillar den här artisen – så kommer du troligtvis uppskatta den här. Traditionsenligt gjorde jag samma sak första dagen vi anlände till Grekland. Så här kommer ett litet ihopplock med vad som går varmt i mina hörlurar just nu.

Tips 1:

Fifth Harmony

Var besatt av Fifth Harmonys succélåt Work from home och nu har jag fått nya singeln ”All in my head” på huvudet. Såg ni dem i The X-factor? Så grymma!

De kommer dessutom till Sverige närmare bestämt Annexet den 23 oktober för konsert!

Tips 2:

Hur mycket sommar är den här låten? Älskar svenska PANG! allt det mixar ihop blir magi. Om ni missat dem måste ni kika närmare på det deras låtar.

Tips 3:

Allt med saxofon är ju givet på semestern i sommar, haha.

Här är hela semesterlistan om ni är sugna på att lyssna:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Ska inte inlägget börja med att det är ett sponsrat inlägg? Så gör iaf de flesta större bloggare numer.

  Malin 2016-07-07 14:07:55
  Svara
 • Petra, jag lyssnade precis på ”alla killar är fega” och alltså jag måste bara få dela med mig av min kärlek till dig! Kunde verkligen inte hålla mig för skratt när du sa att du själv brukade radera alla dina fyllesms på natten så att ditt bakis-jag slapp få samma ångest haha! Du är så jäkla skön & er podd är verkligen den bästa jag någonsin lyssnat på!! :D

  puss & kram

  Sanna 2016-07-06 21:49:33 http://www.sannalarssons.devote.se
  Svara
 • Grymt med sommarmusiktips! Råkade på den här låten idag också, kändes som en sommarlåt deluxe: https://open.spotify.com/track/24n5tZm9XnaoNAkcW5NC5B :)

  Sandra Nicole 2016-07-06 18:56:31 http://www.sandranicole.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!