Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Plötsligt händer det… Sommarträning!

Petra-Tungåredn-träning

Alltså hörni – den här sommaren händer det – träna under sommaren. Jag känner det. Igår var jag på gymmet här i Åhus och körde mina köttarintervaller och ett saftigt benpass och imorse så startade jag, Fingal och Markus morgonen med att springa 5 km och sedan ett kort styrkepass. Fy tusan vad jobbigt det var att springa. För det första gillar jag inte direkt att springa ”långt” (jag är mer en intervall person) och sedan kändes det som att någon hade hällt bly i skorna.

Haha, men det var det minsta som kunde göras för att kompensera senaste dagarnas matintag. Alltså höjdpunkten på landet är ju att äta. Precis hela tiden. Typ aldrig ätit så mycket sås, godis, chips och vin. Men jaja det är ju semester för tusan.

Nu ska jag och Fingal vila våra kroppar i solen <3

Gym

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Vilka fina träningskläder! Dom vet jag vart dom kommer ifrån, men skorna?! Så fina :)

  Linn 2016-07-14 09:46:50
  Svara
 • Men maaaah vilka fina träningsskor! Var?

  Lina 2016-07-14 00:42:17
  Svara
 • Ge gärna lite Åhus tips!

  Elina 2016-07-13 23:13:08
  Svara
 • Åh hade så gärna velat ha en ”how to use” med den där Keratin Therapy Pro Volume! Har införskaffat mig en sådan men hade uppskattat en liten guide :)

  sara 2016-07-13 21:02:06
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag måste få fråga om dina träningstights kommer komma in igen i L. Jag har från att gått till att aldrig springa/träna till att jag ska försöka mig på en tjejklassiker. Problemet är att inga byxor, provat fyra par nu, sitter uppe när jag springer och detta gör att det bara blir jobbigt och tråkigt, dina byxor ser att sitta uppe och perfekt. Om de inte kommer in finns det något provexemplar att få tag i? Tacksam för svar!
  Hoppas ni får en fantastiskt semester det ser så ut och jag längtar så till min egen. :)

  Sanna 2016-07-13 20:52:01
  Svara
 • Jag som jobbar en vecka till undrar om det kommer något podavsnitt som man kan lyssna på under arbetsdagen :)

  Amanda 2016-07-13 19:07:40
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Hallåååå håller med! Kan ju iaf meddela om det inte kommer nån podd denna vecka. Sitter ju som en idiot sista jobbveckan och uppdaterar poddappen. Är såååå segt att jobba nu så ni kan ju åtminstone lägga upp en podd *buuuhhuuu synd om mig* lol

   Anna 2016-07-14 19:29:17
   Svara
 • Hej ert podd avsnitt har inte kommit ut? :)

  KS 2016-07-13 16:20:53
  Svara
 • Fan vad duktigt!!! Önskar att jag hade motivationen. Får skaffa mig det helt enkelt!

  Cornelia Granslätt 2016-07-13 14:35:45 http://corneliagranslatt.com
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind