Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fulfill your dreams…

Styling
Så fort jag får en sekund över i solstolen så kan jag inte låta tankarna vandra iväg.
Direkt när jag kommer hem ska jag nämligen äntligen sätta igång med något jag velat göra hela mitt liv. Ett eget projekt, med en av mina bästa vänner.

Jag tror verkligen att ni kommer att älska det här projektet. Det handlar om kläder. Om att klä sig rätt för sin kropp och embrace your curves and adore yourself.

Jag tycker det är så kul att se hur mycket rätt klädval kan förändra en kropp. Hur proportioner kan kastas om totalt med rätt val av plagg. Hur man förlänger benen, skiftar fokus från kroppsdelar. Många har en tendens att bara se det man är missnöjd med. Skit i det för tusan fokusera på det som är så jävla fantastiskt med din kropp istället. Köp inte kläder som du ska ha när du gått uppe eller ner 5 kg. Köp kläder som du ska ha idag, för hur du ser ut idag.

Styling-Silver

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • Åh! Jag håller varje tumme jag har för att det är någon liknande tjänst som en killkompis till mig använder. Där har han skickat in bilder på sin kropp och en massa mått, så när han behöver en ny outfit så klickar han sig in på hemsidan, gör en beskrivning av eventet eller om det är vardag eller jobb och om det finns några övriga önskningar. Så plockar stylister ihop outfits, skickar hem till honom och så väljer han ut det han vill ha och skickar tillbaka resten. Stylisterna har ju då även koll på vad han tidigare har hemma och det finns alltid med fler stylingförslag. Har för mig att man kan lägga upp det som en prenumeration också, att du varje månad får grejer för säg 2.000kr eller nåt. Sjukt bra tjänst i alla fall som jag verkligen DRÖMMER om ska skapas även för tjejer! Hoppas, hoppas, hoppas!!

  Josefine 2016-07-24 09:21:49
  Svara
 • var kommer den fina klänningen ifrån?

  sofia 2016-07-22 16:26:44
  Svara
 • Hej Petra! Jag har jobbat mycket med min ätstörning, bullimi (hetsätit och hetstränat) och har nu efter en längre tid blivit så mycket bättre. Nu kör jag bikramyoga ”bara! och kan ta hand om mina känslor på ett helt annat sätt, och hittat saker jag faktiskt tycker är roligt att göra och som inte kretsar kring mat. Jag är dock fortfarande väldigt medveten om min kropp, vilket kanske de flesta tjejer är, och jag skulle så himla gärna vilja lära mig hur man ska klä sig om man är 163cm och och har stora ben & rumpa, platt mage och liten midja, och stora armar? Skulle bli såå glad om jag får veta vad jag ska köpa/inte köpa. Tack på förhand!

  Johanna 2016-07-22 14:23:20
  Svara
 • Åh kan du inte styla för en normalviktig person också som är kobent med stor rumpa. Jag tycker det är skitsvårt just med byxor, jeans och kjolar. Smal midja, ganska breda axlar men vackert decoltage.

  Ioanna 2016-07-22 13:33:20
  Svara
 • Alltså JAA!!! Har länge tänkt att du borde göra någon sånt här :D’

  xo, sofia
  www.thegfbible.com

  Sofia 2016-07-22 13:14:28 http://www.thegfbible.com
  Svara
 • Låter super trevligt. Hoppas ni tar upp ett problem som jag har. Jag har tränat ett antal år på gym och detta har medfört ett ”problem” när det gäller kläder. Det som är problemet är främst byxor…. Om rumpan ska rymmas i byxorna så är midjan alltid för stor. Typ 3-4 storlekar. Så undviker byxor då det ser sjukt konstigt ut. Kommer att följa dig och dina råd med spänning som jag gjort i många år redan. Så tack på förhand.

  Jsana 2016-07-22 12:25:30
  Svara
 • var kommer din leopardklänning från? Så fin!!

  Madde 2016-07-22 11:06:10
  Svara
 • Men guuud vad roligt det ska bli och se!!

  Många kramar från Hanna <3
  www.hannavic.se

  Hanna Sahlqvist aka Hannavic 2016-07-22 10:19:43 http://hannavic.se
  Svara
 • Låter så spännande! Kramar

  Ida 2016-07-21 23:55:37 http://www.idior.se
  Svara
 • Så kul Petra. Är det något jag behöver är det hjälp för en kvinna i 55 års ålder. ?

  Mari silverhem 2016-07-21 22:04:13
  Svara
 • Asså jaaaaaa!!!! Har velat läsa en text av dig i ämnet sen jag blev mamma för 6 år sedan. Kroppen förändras och man köper inte heller kläder främst till sig själv. Iallafall inte jag. Så 6 år och 4 barn senare är jag i SÅNT behov av pepp och hjälp att ba kunna ta på mig nåt fint! Som inte får mig att Bara lägga mig ner med en påse ostbågar och ge upp. Längtar!

  Valis 2016-07-21 21:21:37
  Svara
 • Va kul! Ser fram mot att höra och se mer!

  {"author":"Katarina" 2016-07-21 16:08:40
  Svara
 • Låter som ett alldeles härligt projekt – kan inte vänta att få höra mera!
  Du har tyvärr så rätt i att vi tenderar att koncentrera på det vi är missnöjda med – istället borde vi omfamna det som gör oss annorlunda och speciella – för alla är vi unika och vackra på vårt eget sätt!
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2016-07-21 15:56:02 http://mariannelle.com
  Svara
 • Toppenbra idé! Vill gärna veta mer!

  Hanna 2016-07-21 15:28:23
  Svara
 • Hjälp!
  Jag är 23 och känner mig obekväm i alla ”tånårskläder” när jag bara köpte förra året. Går jag på olika butiker i stan känns det som jag dränks i croptops och kjolar/shorts som visar för mycket av min röv som blivit större de senaste åren. Hur ska man göra för att gå över tröskeln och klä sig mer anpassat för en ”ung vuxen”? Vart hittar man snygga kjolar och tröjor som känns mer anpassat till min kropp? Känns som jag endast kan handla på Zara för att end kunna hitta age appropriate kläder nu förtiden.. Att kroppen har ändrats har gjort mig vilsen.

  Marie 2016-07-21 14:27:24
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!