Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inte redo att släppa taget än…

Hade en så dålig magkänsla redan igår. Vet inte om det berodde på det faktum att det kändes som att sommaren sprang ifrån mig? Eller det faktum att jag insåg att semestern verkligen är över och att allt är på riktigt igen. Allt kändes bara plötsligt så dystert och kallt. Normalt sett brukar sommaren försvinna lite som en dimmer, gradantalet liksom sjunker i takt med att det blir mörkare ute – och man blir på något konstigt sätt mentalt förbered på vad som komma skall. Men imorse när jag möttes av de kalla vindarna mot mina bara ben kändes det som att någon bara rykte bort mattan under mig – som att proppen gick i hela huset och det blev kolsvart.

Visst är inte sommaren över än? Jag behöver mer sommar och värme. Ljumna sommarkvällar och färgglada höstpromenader. Jag är inte redo att dimra ner än och krypa in i mitt skal.

Läste en artikel av en slump om just överstående. Att det viktigaste är att just bibehålla mönstret och det sociala från semestern för att inte hamna i höstdepression. Kloka ord, haha. Yes, det ska jag banne mig göra. 

Ska uppdatera er mer ikväll. Har haft möten precis hela dagen.

Så kika in här då <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Exakt samma känsla här!

  Anonym 2016-08-10 09:12:30
  Svara
 • Petra jag tycker verkligen om ditt sätt att skriva! Har tänkt på det flera gånger. Du borde utforska ditt skrivande mer, hehe, du som har så mkt fritid ;)
  Kram!

  Anna 2016-08-09 22:26:44
  Svara
 • Kom hem från en resa för lite över en vecka sen. Dåligt väder sen dess så från bajsbrun till beige i alltför rask takt samt den svala tempen ger mig höstvibbar. Skräp.

  Annika 2016-08-09 20:35:38
  Svara
 • Hej Petra, jag har följt din blogg ett bra tag och följer även din podd. Det jag ville komma till sluta inte med det du gör :) såg även dig på bussen idag men vågade inte komma fram. Tack för att du inspererar mig med det du gör :)

  Stina 2016-08-09 19:56:15
  Svara
 • Samma känsla här :((((

  Julia 2016-08-09 18:56:11
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
By Momo
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind