Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

NY HÅRFÄRG!

Ny-hårfärg

På lördag ska världens bästa Emelie på Hairtalk styra upp mitt hår. Just nu ser det riktigt jävla trött ut. Gult av sol i sommar och slitet som tusan. Såg en annan kund Emelie hade gjort och blev så sugen på att göra samma sak. En askblond ombre. Vill verkligen ha håret askigt och kallt – inte för varmt. Insett att jag inte alls klär i varma toner.

JAG ÄR SÅ PEPPAD – VAD TROR NI? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Petra,

  Vilken salong jobbar Emelie på? Har svårt att hitta en bra frisör i Stockholm. Tack!!!!!

  Olivia Paciorek 2016-08-18 21:00:02
  Svara
 • Skojar du?? Du passar skitbra i båda varma och kalla toner!

  Ett test jag lärde mig när jag pluggade var att man helt osminkad ”wrap” ditt ansikte med en guld tygbit och en silver tygbit. Får ansiktet en bättre glow av den ena eller andra passar man bättre i de tonarna. Guld=varma och silver=kalla.

  En annan grej e att rota i garderoben.. Var har du längst in som du ogärna använder? Kalla eller varma färger?

  Sara 2016-08-18 10:59:05
  Svara
 • Supersnyggt!

  Lina 2016-08-18 10:41:57 http://linanilsson.se
  Svara
 • Älskar det! Kommer bli så fint på dig!
  Och jag måste säga att jag ÄLSKAR din och Linns podd, den har förgyllt många långa bilresor!

  Sofia 2016-08-17 23:54:42 http://nouw.com/sofiahurricane
  Svara
 • Petra! Du klär faktiskt i varm beige blond!! Du har hudtonen för det!!

  Reka 2016-08-17 21:57:39
  Svara
 • Så snyggt! :) Du passa så bra i det

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-08-17 19:16:43
  Svara
 • Sådär ja, skitnsyggt!!! Jag skrev i panik till min frisör idag, vill ju fixa innan fredag :) Puss

  Ida 2016-08-17 18:08:40
  Svara
 • Svinsnyggt tycker jag! Men gjorde du inte något liknande hos Antonio Axu och ändrade dig redan efter ett par veckor?

  thatswedishmama 2016-08-17 17:04:15 http://www.instagram.com/thatswedishmama/
  Svara
 • Det blir säkert ett super fint resultat!
  Blir sugen på att färga håret till hösten själv också :)
  xx
  http://mariannelle.com/

  Marianne 2016-08-17 16:48:29 http://mariannelle.com
  Svara
 • Petra!! Du som är så sabla bra på kläder och passform och sånt: jag behöver hjälp. Jag brukar alltid frysa mycket på hösten och vintern, även inomhus. Detta försvårar alltid klädvalet, för hur snygg skjorta, tröja eller vad jag än har på mig vill jag bara dra på mig typ en hoodie ovanpå. Har samlat på mig en hel del snygga stickade och varma plagg men de tar ju ofta över hela outfiten. Vill kunna rocka tighta polos och löst sittande skjortor i höst, hur ska jag göra för att inte frysa i dessa? Söker det perfekta plagget ha över tex en skjorta, som kompletterar outfiten men inte helt tar över den. Är kort och kurvig så over size-collegetröjor och sånt blir ofta bylsigt på mig. Eller är det annat som gäller för att hålla sig varm, typ linne under eller långkalsonger? Stooort tack för tips!!

  Laura 2016-08-17 16:32:29 http://laurasdagar.blogg.se
  Svara
  • Svar på Lauras kommentar.

   Jag är inte heller Petra. Men köp tunna ullstrumpor i september (Woolpowers liners är fantastiska (enda minuset är att de blir noppriga)) och använd dem under det kalla halvåret. Det låter löjligt men gör enorm skillnad.

   A 2016-08-17 23:35:54
   Svara
  • Svar på Lauras kommentar.

   Nu är inte jag Petra men jag brukar köra på en tajt beige T-shirt under skjortor. Under en t.ex vit skjorta i lite grövre tyg (oxford) syns det inte men värmer! Under en mörk skjorta kör jag på en svart T-shirt med v-ringad hals så att den inte syns. Tycker att detta fungerar väldigt bra, dock inte om skjortan är för tunn.

   Lisa 2016-08-17 17:04:59
   Svara
 • Gud vad snyggt! Letar själv efter en frisör så man kanske ska prova Emelie??

  Sophia 2016-08-17 16:06:50 http://nouw.com/rickgrimes
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind