Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Tinder Nightmares

Jag och Limpan ska strax spela in nästa veckas podd – och ett av dagens ämnen är ”Tinder Nightmares”. Haha, okej – lova mig att ni ser det här klippet – se hela. Folk är ju helt sinnessjuka.

Vad hände med Tinder? När blev det en superknullapp? Hittar man inte sin framtida fästman där längre? Blink! Plz, tell me! Trots att jag pushar Linn är ju hon helt värdelös på att ge sig ut i dejtingvärlden. Så nu måste ni överösa oss med era galnaste dejtinghistorier. Jag vill höra ALLT.

Vill typ styra upp en av AW för alla ”I nöd och lust” lyssnare där vi bara kan älta relationer, sjuka tinderdejter och dricka förföriska drinkar. Vore inte det jävligt kul???

Men tills dess – kan ni inte maila till oss:

nodochlustpodd@gmail.com

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag hittade mitt livs kärlek på Tinder! Jag känner flera som blivit kära och blivit ett par tack vare Tinder :)

  J 2016-08-27 17:27:17
  Svara
 • Jag skaffade Tinder för ett år sedan ganska exakt efter att varit singel i sex månader men bara ägnat den tiden att ta det lugnt och fokusera på mig själv. Tänkte att Tinder skulle bli ett bra sätt att casual dejta och eventuellt ligga lite, alltså inget seriöst. Blev totalt fail, min första höger-swipe som sedan blev min första Tinder-dejt visade sig vara min ”match” i livet generellt… Vi gifte oss i sommar efter att ha känt varandra i nio månader, jag är även gravid i femte månaden och tillsammans med hans två barn har vi blivit en fantastisk familj. Men skulle ändå aldrig rekommendera Tinder för den som vill hitta ”dejta seriöst”, vad jag och min man lyckades hitta är nog inte alls tanken med Tinder.

  Fanny 2016-08-26 13:01:50
  Svara
 • Okej. Känner att jag vill dela med mig redan här.. Så får jag samla på mig historier till möjlig ”skvaller”kväll med dig, limpan och alla andra lyssnare.
  Jag har varit på några tinderdejter utan att hitta mitt livs kärlek, det känns heeeelt ok. Ibland är det svårt helt enkelt ;) MEN här är en dejt jag helst hade velat vara utan:
  Vi hade pratat lite till och från i en vecka.. Jag har aldrig varit så förtjust i smsande och är inte den som vill kunna en killes hela livshistoria före vi ses (för är det då inte Prince charming så bäddar det upp för en stel dejt utan samtalsämnen). Han kändes SÅ intressant. Han var 29,jag är 26. Han hade en aktiv livsstil precis som jag, han var säljchef på en känt företag och vi har 8 gemensamma bekanta på Facebook vilket kändes som en lagom siffra och han bjöd ut mig på en ”surprisedejt” där jag endast fick veta vilken typ av kläder som passade (kjol, linne, platta skor).
  Han mötte upp mig i Slussen och vi åkte över till Djurgården. Ahaaa, gröna Lund! Jag blev otroligt taggad på fem-kamp då jag är en ritkig tävlingsmänniska, dock sa jag inte detta utan tänkte låta hobom styra och överraska. Det blev ingen fem-kamp istället beställer han först in ett flertal shots där jag tar två och han oräkneliga. Mitt på dagen och vi har umgåtts i 30 minuter. Jag har inget emot att dricka men detta kändes… Konstigt. Sedan går vi mot frittfall. Då vi nästan är framme i kön säger han att han mår lite illa och inte vill åka men han insisterar på att jag ska göra det….. Jag som inte är så förtjust i höjder blev inte glad men såg det ärligt talat som en chans att komma iväg från honom(!)
  Då jag åker upp ser jag hur han står med sin mobil och tar kort/filmar. Jag tänkte att det var gulligt, kanske vill han ha några foton från dejten? Då åkturen är klar så går jag fram till honom. Då FNISSAR han och visar mig filmen på då vi åker ner i slow-motion och säger (!!!!!) ”jag tror man skymtar dina trosor där.. Precis där. Ser du?”
  Dum i huvudet som jag var så avslutade jag inte dejten där utan vi gick runt lite till och satte oss för att äta langos. Som jag betalade för han ”paxade bordet”. Då han senare frågade om jag(!) ville åka frittfall igen så ursäktade jag mig och gick på damernas.. Jag kom inte tillbaka.
  Det var som att dejta en nioåring och han var SÅ svår att ha att göra med.

  Anna 2016-08-26 11:44:17
  Svara
 • Hej Petra,

  Du som gillar utmaningen med att inreda snyggt och praktiskt men på en liten yta: Var hittar jag snygga skoställ som får plats i en minietta? Har en rätt liten hall med alldeles för många skor. Jag vill inte ha någon lösning där man t.ex. hänger upp skorna på insidan av en garderobsvägg eller ett skoskåp. Utan ett nätt, snyggt, klassiskt skoställ.. Var tusan hittar jag det?

  Är i desperat behov av en smart lösning, men alla jag hittar är fula och klumpiga. Hjälp!

  Kram och trevlig helg!

  Linnea 2016-08-26 10:05:52
  Svara
 • Tinder har alltid varit en knull-app först och främst. Det är betydligt vanligare med kommentarer från lyckliga tjejkompisar som fått ligga på första dejten än ”Tinder villa vovve”-historier

  katarina 2016-08-26 09:30:12
  Svara
 • Jag träffade mitt livs kärlek via tinder! Vi bor ihop och väntar barn nu. Kan hända att man hittar guldkorn ;-)

  C 2016-08-25 23:13:55
  Svara
 • JAAA!!! Snälla gör det, så roligt det hade vart!

  Emily 2016-08-25 19:52:49
  Svara
 • Hej Petra!
  Har du tips på höstkappor samt höstboots?

  Kram!

  Mathilda 2016-08-25 19:35:43
  Svara
 • JAAAA!! Snälla styr AW, I’ll be there!

  Ellinor 2016-08-25 19:17:38
  Svara
 • Jag fann din blogg och din o Linns podcast typ 1 månad sedan. Jag har blivit såå fit på gymet nu för jag kan ju inte gå hem före jag har lyssnat på avsnitten slut! Lyssnade just på avsnittet om din pappa, naken-badandet och hur ni har haft det hemma och pratat på middagar. Alltså jag tycker du är sååå bäst! Jag blir så glad av att höra dina historier! Jag vill ju dessutom dejta din pappa samtidigt som jag vill att han skall vara min pappa vilket gör mig ganska så skitsofren :) Fan vad bra! Tack för att du delar med dig och inspirerar:) (Och Linn likaså) !

  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind