Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Äntligen igång med träningen!

Träning

Hur snygg är Fingal i min kollektion Curves för Fitnessguru? (ad-link)
Ni har väl inte missat att det finns några få storlekar kvar!

Alltså när jag kom hem från semestern fick jag bokstavligen talat inte igen mina kläder. Hur kan en människa svullna upp så mycket på så kort tid?

Haha, ja jag förstår ju att det berodde på min ovilja att röra på mig mer än nödvändigt och det faktum att jag bara lyfte förföriska drinkar och lastade i mig kaloririka kolhydrater drypandes i fett. Så jag var tvungen att väga mig, bara för att få ett konstaterande av jagfårinteigenminabyxor faktumet. Och mycket riktigt sex (sex!) härliga pannor upp. Inom loppet av 5 veckor. Är det ens möjligt? Haha! Men nu bara efter tre veckor hemma börjar avståndet från att få igen knappen att krympa. Heja kroppen, du är fantastisk. Den måste liksom fått sig en rejäl kolhydratschock och bara likt en svamp sugit åt sig allt.

Alltså förstå mig rätt jag och unnar mig hemma – ganska ofta. Men inte varje dag som jag gjorde på semestern. Och den här veckan har jag ÄNTLIGEN kommit igång med träningen igen. Jag har varit på avslappsningsyoga med Fitnesscollection (jag har lovat mig själv att träna själen också!), kört ett rejält styrkepass med fokus på rumpan med Kevin på Kampsportslabbet och några klasser Barre på Becore med mina favvotjejer. Jag älskar att variera min träning och prova på nya saker.

Och jag älskar att ha Kampsportslabbets som bas. De är bäst på vad de gör och känns som ens familj.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Stor blogg, läste jag alltid, jag bjuda in dig till vår butik http://www.esensuell.se 

  Maskerad 2016-08-29 08:53:48
  Svara
 • Du är inte ensam Petra, + fem kg för mig efter semestern, det är galet! Men förhoppningvis rinner det av en när man går tillbaka till vanliga mat- och träningsrutiner. :)

  Johanna 2016-08-28 17:25:26
  Svara
 • Hei! Vil så gjerne se ditt walk in closet :)

  Anne 2016-08-28 13:26:48
  Svara
 • Blir typ orolig när du inte bloggat på två dagar!!!

  A 2016-08-28 12:42:59
  Svara
 • Åhhh dör! Tightsen är bara för snygga! Såg att Kenza hade dem och tänkte ”om jag kämpar med träningen och skolan så ska jag unna mig med ett par”, men insåg nu att de var slut.. Kommer de tillbaka? Du har verkligen gjort ett superbra jobb med din kollektion <3 Kramar

  Cecilia 2016-08-26 23:59:54
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Undrar samma? Har beställt hem tröjan och linnet men bh-n i Large och byxan var slut! :( kommer det in fler?

   Petra 2016-08-27 14:57:28
   Svara
 • så snygga ni är :)

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-08-26 13:17:05 http://www.camillaesi.se
  Svara
 • PUUUSSS min älskling!!

  Joey 2016-08-26 13:15:59 http://www.joannafingal.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Home
Jannike Ebbing
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Jenny Sunding
Home
34 kvadrat
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind