Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Fashion Week Dag 2

Adoore

Så var andra dagen av fashionweek avklarad – check. Nu har jag fixat middag till mig Markus, som precis kom innanför dörren. Alltså vi måste börja med mathem eller Linas matkasse eller vad som helst. Det är så svårt att komma på vad man ska laga för middag. Jag tänkte laga spetskål med hasselnötter och tryffelmayo. Alltså min nya dille – så gott. Men då fanns såklart inte spetskål. Så nu blev det färska räkor till förrätt (var extrapris!) och rödspätta med färskpotatis och curryremolad. Mums!

Imorgon bitti väntar ett bildregn från gårdagen.

Hoppas ni har en magisk kväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Petra!
  Först – tack för en magisk blogg!! Du är fantastisk!
  Sen är det så att jag håller på att flytta ihop med min pojkvän. Han har en underbar lägenhet men jag saknar lite konst på väggarna.. Tyvärr så missade jag att klicka hem några av dina fantastiska postera från samarbetet med Desenio och jag är så ledsen att de inte säljs längre:( finns det något litet sätt som jag skulle kunna få tag på dem i efterhand? Har du någon extra kopia eller så? Betalar givetvis för hela kalaset med frakt osv, om det går att lösa så hade jag blivit SÅ glad!!
  Kram!<3

  Julia 2016-08-31 11:36:28
  Svara
 • Vi har testat Linas matkasse och det är verkligen bra så ge det ett försök :)

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-08-31 11:17:29 http://www.camillaesi.se
  Svara
 • Kolla in Coops smartkasse som de startade igår. Sjukt smidig med massa recept och lätt att anpassa efter allergier osv

  Kajsa 2016-08-30 21:56:52
  Svara
 • Om du inte vet vad du ska laga till middag borde du verkligen kolla in Foodgeekzsisters på Instagram!!

  Emmy 2016-08-30 21:36:00
  Svara
 • Får man fråga var den fantastiskt snygga skjortan kommer ifrån?

  Åsa 2016-08-30 21:16:56
  Svara
 • Hej Petra! Jag vet att du är jätte bra på inredning och jag ville höra med dig om du har något tips för mig. Det är nämligen så att jag äntligen får flytta hemifrån, men in till min systers pojkväns lägenhet. Den är lite ”grabbig”, framförallt eftersom köket är rött och golvet svart (samt vitvaror). Det är väldigt fräscht, men hur kan jag inreda detta? Har du några knep? Jag gillar ju vitt beige ljusa färger. Vilka färger kan man kombinera?

  Blir jätte glad för svar (även då jag vet att det är modevecka och du säkert har tusen andra saker).
  Kram

  Malin 2016-08-30 21:16:27
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Marie Serneholt
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind