Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Och så var det över…

Sjukhus

Fy fan säger jag bara – undersökningen imorse hade jag kunnat vara utan alla dagar i veckan. Det är bland det äckligaste jag varit med om. Sköterskan tyckte att jag verkade tuff och tyckte inte att jag behövde lugnande. Vi började med slangen ner i halsen. Att kräkas är bland det värsta jag vet, så att ha en slang ner i magen genom halsen skulle jag inte ens rekommendera min värsta fiende. Började gråta och hulka som ett djur. Men klarade den iallafall.

Efter sa hon att jag borde fått lugnande.

Sedan var det dags för att få slangen upp i rumpan. De sa dem var lättare. Problemet tror jag var att jag hade ägglossning så det gjorde så jävla ont när de kom åt livmodern så till slut vrålade jag rakt ut. Då fick jag en spruta med morfin – och då var det en piece of cake. Från och med nu ska jag alltid be om lugnande.

Efter behandlingen sprang jag och köpte mat. Fy tusan vad hungrig man är när man inte ätit något på ett dygn. Nu är det iallafall äntligen över – hoppas att de ser något på provsvaren. De skulle återkomma om fyra veckor.

Metro-MOde

Livets kontraster – efter behandlingen hade jag redaktionsmöte och korrmöte för nya magasinet. Är så peppad på det – kommer bli så fint.

Nu är jag på väg hem till Linda Hallberg för att plåta ett jobb. Sedan ska jag plåta med Pålle och därefter väntar chic-galan. Är helt slut, blev så jäkla trött av sprutan. Får hoppas att jag piggnar till snart. Imorgon bitti åker jag dessutom till Köpenhamn med adidas. Vette tusan när jag ska hinna packa inför den resan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Hoppas att provsvaren är bra!
  Ha en fin söndag! Kram

  Ulrica 2016-09-11 11:20:21 http://www.ulrica.askmorling.se
  Svara
 • Hej Petra! Jag har som du länge gått med magproblem. Gaser, diffust magont, känslighet mot mat framförallt mjölkprodukter och gluten, trött osv. Jag har inte blivit tagen på allvar av vården eftersom jag ”verkar må bra” och kännde tillsist att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Jag har läst och hört mycket om Naturmedicin men det är först nu jag verkligen tror på detta. Jag bokade in mig hos en Naturläkare eller vad man kallar det, för en Naturmedicinsk genomgång om någon vecka. Jag tror inte att ”vanliga” läkare ser helheten, eller har möjlighet att hitta den riktiga bakomliggande orsaken. Vad det är för fel kanske dom kan lista ut, men till det riktiga problemet: VARFÖR? Hur blev det så här? Och hur kan man göra för att inte må så här igen? För att för någon som inte har mått så som man gör nu hela livet så är det något som är fel i kroppen. Något fel som många gånger antibiotika, en ibs diagnos eller andra tabletter kan lösa. Detta förstör bara ännu mer av den friska balansen i kroppen. Jag vet inte, men jag tror, att man måste gå till grunden med problemen för att en dag kunna bli frisk/må bra. Jag tror att man måste läka kroppen, i vårt fall magen, naturligt innifrån. Allting i livet påverkar. Nu vet jag inte riktigt vad du har för symptom men när jag hörde att du pratade om att du är så torr och att det kliar på benen/kroppen? Detta kan säkert hänga ihop med dina magprpblem. För att allting hänger ihop. Kost, livsstil, relationer, stress och hur man tänker.
  Kanske har man någon överväxt av dåliga bakterier i magen, candida, parasitinfektion, allergier, matsmältningsproblem .. ja alltså listan kan göras lång det kan vara vad som helst. Men hos en naturläkare kan man få reda på detta. Vilka brister man har i kroppen, få möjlighet till att ta fler tester som sjukvården inte kan erbjuda, få hjälp av någon som har alternativ kunskap och förståelse för näringlära, födoämnesallergier och ja, som sagt listan kan göras lång även här. Jag ville bara skriva detta, du kanske redan har haft detta i åtanke men om inte så sök upp någon Naturläkare/Näringsterapeut med erfarenhet och bra meriter och prata med dem. Det finns säkert några bra i Sthlm. Jag tror och hoppas att detta verkligen kan hjälpa mig iallafall. Och lycka till med ditt.

  Fia 2016-09-10 21:15:45
  Svara
 • Halloj,
  Jag har också haft jobb med lilla magen, men efter att januari undvikit att äta Citroncyra som är ett billigt konserveringsmedel som finns i mycket mat, dragit ner på laktos och gluten så är jag idag grymt mycket bättre. Att sluta äta Ctroncyra gjorde även att min pollenallergi nöstan försvann.
  Vet dock inte om detta även skulle hjälpa din mage :) Ha en fin fredag!
  Katarina

  {"author":"Katarina" 2016-09-09 07:33:06
  Svara
 • Åh jobbigt :( hoppas du blir bättre snart!

  När jag gjorde min blev jag sövd, väldigt tacksam för det!

  Lollo 2016-09-09 05:39:25
  Svara
 • Jobbig gnällis här..
  Sluta boka upp dig så förjävligt. Din mage, din fästman, du själv (!) kommer tacka dig om du börjar prioritera återhämtning ist för att jaga..vad det nu är du jagar. Du är så grym Petra!! Men det håller inte i längden på något plan.
  Kramar

  Mia 2016-09-08 22:58:58
  Svara
 • Håller tummarna för att de ser något positivt på provsvaren!!

  happycato.se 2016-09-08 20:56:15 http://www.happycato.se
  Svara
 • Gjorde gastroskopi för ett år sen och blev inte erbjuden lugnande. får kväljningar hos tandläkaren så att ha en slang nerkörd i halsen är väl inte direkt min grej men det funkade. Försökte fokusera på att det skulle vara över om några minuter. Som andra har skrivit – sköterskorna var fantastiska!!

  Johanna 2016-09-08 19:36:34
  Svara
 • Usch, håller tummarna för att allt går bra! x
  http://josefinmolanders.blogspot.co.uk

  Josefin M 2016-09-08 19:11:58
  Svara
 • Gjorde gastroskopi i måndags. Förstod att det skulle vara jobbigt men att det skulle vara bland det värsta jag varit med om var jag nog inte riktigt beredd på. Som att ha magsjuka med en käpp nerkörd i halsen. Varnade dom om att mina kräkreflexer är väldigt aktiva men fick inte reda på att man kunde bett om lugnande förrns efteråt. Tack. Not. Och den där ”bedövningen” som smakade banan blandat med råttgift, fyfan. Men, sköterskan var otroligt gullig och snäll. Alltid något.

  Malin 2016-09-08 14:20:54
  Svara
 • Och du undrar varför du har magproblem? Det är ingen läkare som sagt till dig att stress ofta sätter sig i magen?

  Dana 2016-09-08 13:53:59
  Svara
  • Svar på Danas kommentar.

   Det där tror jag faktiskt att Petra känner till, hon verkar vara en klipsk tjej! Alla magproblem beror dock inte på stress, långt ifrån, så jag skulle kunna tänka mig att Petra valt att bli undersökt just för att hon är dålig även när hon inte far och flänger. Vem vet, problemen kanske t o m började före hon fick ett så flängigt jobb.

   Maja 2016-09-08 23:26:08
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!