Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Inredningsshopping: Layered Atelier & Brandstationen.

Layered-Atelier-Matta

I söndags dog jag inredningsdöden. Jag och Markus åkte till Söder för att kika i inredningsbutiker. Jag blev nästan förstummad när jag klev in genom dörren på Layered Atelier. Jag missade deras invigning och sedan har jag bara inte lyckats ta mig dit – men plötsligt händer det. Har ni sett ett finare rum?

Layered

Haha, jag blev typ ett med inredningen. Guld och turkost – det får man aldrig nog av.

Tom-Dixon
Dra på trissor! Har ni sett en finare stuckatur? Åh, tycker stuckaturen gifter sig så bra till Tom Dixon lamporna.

Silvervas
Jag är som en skata. Blev såklart dödskär i den här skimrande vasen som bara drog till sig min uppmärksamhet. Men den fick dessvärre stanna kvar i butiken. Haha, kan inte ta hem mer skimrande saker till vårt hem – då kommer folk börja få ont i ögonen när de kommer på besök.

Layered-Lampa
Ja, ni kan ju gissa vad som fångade min blick?

Skrivbord
Här skulle jag kunna tänka mig att sitta och jobba hela dagarna. 

lampa-
Efter Layered begav vi oss till Brandstationen. Där jag möttes av den här megafeta lampan i entrén. Dessvärre kostade den också lika mycket som en fet guldtacka.

lampa
Den här lampan är också så trevlig.

Efterrätt-
Efter vår lilla shoppingrunda – som dessvärre resulterade i noll inköp bestämde vi oss för att äta brunch på Rival. Själva brunchen var inte direkt något att hänga i granen, dessutom var den dyr för vad man fick. Men däremot var den här efterrättstallriken en hit. Smulpaj for life – så gott.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Hej! Du har verkligen sån fin smak på inredning, har kikat igenom albumet flera gånger med allt ni har renoverat. Jag och min kille är också i renoveringsträsket och vill fråga någon som kan om smakråd. Vi ska ha ljusgråa väggar inne i sovrummet men vill helst inte ha en för mörk säng. Tycker du att man kan ha en ljusbeige säng till gråa väggar eller bryter det av helt fel? Och är det i så fall finare att ha ljusgrå sänggavel eller en mörkare till den ljusgråa väggen? :)

  Malin Bergman 2016-09-16 06:55:03
  Svara
  • Svar på Malin Bergmans kommentar.

   Det finns olika sätt att kombinera färger för att få det balanserat. Ett sätt, om man vill kombinera olika kulörer är att använda samma nyans. Pasteller är tex olika kulörer i samma nyans. Titta på färgkoden! De fyra första siffrorna är nyansen. Välj samma på den grå väggfärgen som ni har på sängen (ta hem beiga färgprover och titta vad som är mest likt). Välj också en grå färg där koden slutar på samma bokstav som den beige färgen (troligtvis Y eller R). Det står för att den är bruten med gult respektive rött.

   Lycka till! /Inredaren

   Anna 2016-09-16 07:13:52
   Svara
 • Men åh, finns så många bra matställen på söder och så väljer ni det sunkiga! :(

  Anna 2016-09-15 21:38:03
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!