Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Jag är inte perfekt, tyvärr.

Jag är inte perfekt tyvärr

I onsdags var jag på världens bästa Fornis bokrealese: ”Jag är inte perfekt, tyvärr” (köp den här!). Om ni visste hur hon har kämpat med de här 222 sidorna om ångest. Varje dag, hela tiden. Så jag var stolt som en tupp när jag fick se allt hårt jobb inbundet i en riktigt bok på NK’s bokhandel.

Jag är inte perfekt tyvärr
Tycker verkligen att den här boken är så viktig och rätt i tiden. Psykisk ohälsa har aldrig varit mer på tapeten. Inte för att jag tror att vi hade mindre ångest förr, men idag vågar vi prata om den på ett helt nytt sätt. Och jag tror verkligen att man kan få ett helt annat stöd och hjälp idag än vad man kunde förr.

Jag är inte perfekt tyvärr
Jag tror alla behöver en handbok för hur man ska bemästra sin ångest och hur man ska lära sig att vara snäll mot sig själv. Jag får sällan ångest, men däremot kan jag absolut få krypande ångest som nu efter en helg kantad av för mycket alkohol.

Då är det som att den kemiska ångesten bara bubblar till liv i mig. Men då brukar jag ta djupa andetag och fokusera på det faktum att den just är kemisk och att jag inte har något att ha ångest för. Då är den här boken perfekt, älskar listan om hur man överlever panikångesten som är på sidan 35. Så bra tips.

Den här veckan ska jag inte konsumera en enda droppe alkohol. Det har varit på tok för mycket middagar och släng av det för goda. Känner verkligen hur min kropp behöver en detox 2.0. Träning, bra mat och vara snäll mot kroppen. Så man kan tänka klart, känns som min kropp är lite förgiftad just nu – dessutom har jag en förbannad hosta som jag inte blir av med. Så då känns ju det beslutet extra klokt.

Lovar att återkomma när jag läst hela boken <3 Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!