Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Flying Illusion

I samarbete med Redbull.

Flying-Illusion-Redbull

Som ni vet brukar jag hänga med Red Bull på deras galna upptåg och events. Den här fredagen är inget undantag – för på fredag har Redbull satt upp en dansshow, Flying Illusions som äger rum på Globen i Stockholm.

”Red Bull Flying Illusion sätter magin i fokus igen. Med en föreställning som egentligen är helt omöjlig. Red Bull Flying Illusion är den senaste showen från den internationellt framgångsrika breakdancegruppen Flying Steps från Berlin. Elva av världens bästa dansare – som har valts ut från alla olika stilar inom Urban Dance – möts i en magisk uppgörelse mellan fiendekrafter. Det är Flying Heroes mot Dark Illusions, det goda mot det onda, kärlekens ljus mot det eviga mörkret.”

Läs mer om showen här (klick!).

__________

Josef, min kompis som jobbar på Redbull säger att det här troligtvis kommer vara det fetaste de producerat och älskar man dans så får man inte missa det här. Punkt. Och eftersom jag känner Josef har han gett mig chansen att lotta ut två biljetter till er läsare nu på fredag.

TÄVLA OM TVÅ BILJETTER

Skriv en kort motivering om varför just du ska vinna i kommentarsfältet, lämna din mailadress. Vinnaren presenteras på torsdagkväll 17.00.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
50kommentarer
 • Hej Petra och redbull! Försökte posta inlägget titdgare under veckan men sidan hängde sig :(:(
  Vore så fantastiskt att se denna show med min bästa vän som jag dansat med sen jag var liten. Hon har bott i Örnsköldsvik senaste året och är nu hemma i stan igen. Vi ska ses imorgon och att överaska henne med detta vore underbart!! Kram på er

  Ellen 2016-09-23 21:22:12
  Svara
 • Hej Petra!
  Om det fortfarande finns biljetter kvar är jag intresserad!

  Jag har under längre tid funderat ut vad jag och min pojkvän kan hitta på för spännande tillsammans men det blir alltid bara middag och bio. Detta skulle vara ett bra tillfälle för att få göra någonting annat tillsammans, som verkligen är utom det vanliga.

  Med vänlig hälsning,

  Emma

  Emma 2016-09-23 14:30:15
  Svara
 • Hjälp! 16.17, hoppas jag hinner delta. Kort motivering: jag har pratat om den här showen i v e c k o r men tyvärr har jag inte råd att unna mig saker eftersom jag vrålsparar till framtida mål. Vore så himla himla underbart att vinna dessa biljetter eftersom jag är ett riktigt dansfreak! Älskar din blogg (och podd!!!), kram :)

  Ebba 2016-09-22 16:19:46
  Svara
 • En tjej tyckte jag birde bjuda henne så jag försöker tävla då jag är student och inte har några pengar över

  Magnus 2016-09-22 16:15:11
  Svara
 • Jag är inte särskilt graciös och när jag var liten och mina föräldrar anmälde mig till folkdans (?! why liksom?) fick jag mer skäll än något annat. Läraren/ledaren jagade mig runt och jag var alltid tre takter bakom alla. Och sen kom baletten och balettuppträdandet där vi skulle hålla upp en varsin skylt sådär gulligt (som bokstaverade ”fikapaus”) och jag höll min bokstav upp och ner så alla skrattade. Så jag blev nervös för att de skrattade åt mig och kissade på mig. Great. Karriären inom rytmisk gymnastik var om möjligt ännu kortare. Men alla dessa ”trauman” till trots så älskar jag dans. Jag är en dansös i själen/mentalt och jag skulle älska att se uppträdandet. Pick me! Och min lika rytmiska lillasyster. Hon skulle behöva något uppiggande mitt i allt jobb/pluggande.

  Caroline 2016-09-22 16:14:44
  Svara
 • Jag dansade i massor med år när jag var yngre och fullkomligt älskar dans! Det här låter helt amazing att få uppleva, en riktigt glädjestund som troligtvis kommer ge massor med ny energi vilket är precis vad jag behöver!

  Martina Rosa 2016-09-22 16:01:39
  Svara
 • Jag var en gång i tiden en väldigt lovande dansare men på grund av skada kunde jag själv aldrig ta mig till scenen i Globen men jag kan inte tänka mig något mer inspirerande än att se begåvade människor ge järnet and show off! Vore väldigt roligt att få uppleva det här med en nära vän :)

  Jacquline winroth 2016-09-22 15:48:17
  Svara
 • Hej Petra!
  Det skulle vara så sjukt roligt att få se det här för att jag själv saknar allt som har med rytm och taktkänsla att göra men beundrar alla som är talangfulla och sjukt bra på att dansa :)

  / Erika

  Erika Ruotsalainen 2016-09-22 15:36:34
  Svara
 • För att jag älskar killar som kan dansa

  alexandra 2016-09-22 14:58:22
  Svara
 • Ibland behöver man stanna upp, andas. Jag ställer mig alldeles för sällan frågan, ”Vad är egentligen viktigt Angélica?” Är det att ha en perfekt silhuett, att vara den ljuvligaste vännen, att prestera det bästa resultatet? Varje dag kliver jag upp med tanken att nå detta och varje kväll lägger jag mig med samma känsla, en känsla av att inte ha lyckats. Konst i alla dess former är något som lockar fram starka känslor hos mig, känslor som får mig att reflektera över vad som är viktigt på riktigt. Livet är kravlöst och fantastiskt om man tillåter det, just nu behöver jag en reminder.

  Angélica 2016-09-22 08:20:46
  Svara
 • Som förstagångsförälder har mitt liv varit kaos med bebis i över ett halvår, men nu har han slutat amma och nu kan vi äntligen utnyttja mormor som barnvakt och gå på dejt, jag och sambon. Att se Red Bull Flying Illusion vore så häftigt och efteråt ska jag styra upp en romantisk middag på stan. Planerar redan i min hjärna. Som jag längtar till på fredag!

  Lee 2016-09-22 02:45:54
  Svara
 • Hej! Vill gärna vinna för att jag hade oturen att börja hösten med att bli riktigt sjuk. Hostade så mycket att jag bröt revbenen. Skulle alltså behöva pigga upp mig lite !:)

  Louise Sjödin 2016-09-22 02:03:00
  Svara
 • Hej Petra
  Jag tycker att jag borde få vinna dessa biljetter jag är en trött och sliten tonårsmamma som har ett barn med särskilda behov . Som skulle vilja göra något kul

  Anna molitor Griberg 2016-09-21 23:36:37
  Svara
 • Vore ju en utmärkt ursäkt till en tinderdejt ;)

  Malin 2016-09-21 23:29:32
  Svara
 • Har bara sett deras coola och för den delen galna upptåg tidigare, endast på bilder! Hade varit magiskt att se dem live ?

  Emma 2016-09-21 22:50:58
  Svara
 • Jag har VÄRLDENS BÄSTA lillasyster som jobbar häcken av sig och som behöver lite lyx! Att hon dessutom är en gammal dansare och att att hon fyller år snart gör inte saken sämre;) Så snälla låt min få skämma bort min syster och hennes kille!

  Josefine 2016-09-21 22:31:35
  Svara
 • Men dra åt skogen vilken härlig tävling! Jag skulle så gärna vilja överraska min bästa tjejkompis med en hållkäftenbra fredags-show! Då vi båda är mitt i karriären och busy med våra partners så hinner vi inte umgås på samma sätt som förut. Det vore alltså amazing om du gav oss möjligheten att ha en fantastisk kväll tillsammans för att sedan gå ut och svänga våra lurviga som förr i tiden ;)

  Hrefna 2016-09-21 22:00:26 http://www.hrefna.se
  Svara
 • J a g v i l l g å ! Så himla gärna!! Jag hade planerat att gå men råkade köpa på mig ett par ubersöta vinterskor från Gant och dessvärre är det inte löning förens på fredag igen så nu blir det att hålla i pengarna (läs, äta tonfisk på burk sista dagarna). Vad vore väl en dansshow i globen… Jag älskar mina nya skor men GULD vore ju om man kunde ha turen att få gå på Flying Illusions också! <3

  Sara 2016-09-21 21:56:28
  Svara
 • Men LÄGG AV hur gärna vill jag inte på på det här och sitta och kolla på tuffa människor som snurrar på huvudet och tänka att ”Ähe, så svårt kan det inte vara ändå?!” och sen gå hem och testa och inse att JO det är ju helt jävla omöjligt och istället ställa mig på mina två ben där jag har lite bättre kontroll och dansa vidare genom fredagskvällen som vanligt istället. Ja, det hade varit en riktigt festlig fredag det.

  Klara Hjärtsjö 2016-09-21 21:46:58
  Svara
 • ÅH! Detta vore den perfekta saken att göra som första dejt. Lördag is D Day och jag är den som fått äran att planera aktivitet. Snälla snälla detta vore helt magiskt! Hur kan man inte bli kär efter något sånt här liksom?

  Tilda 2016-09-21 21:28:10
  Svara
 • Jag vill så gärna vinna dessa som en 65 årspresent till min svärmor! Både jag och hon delar intresset av att gå på teater, föreställningar och konst! Hade varit roligaste 65 årspresenten ever!!

  Linnea 2016-09-21 20:45:02
  Svara
 • Som nyinflyttad i Stockholm vill jag se, göra och uppleva allt – så mycket som möjligt, varje dag. Just på lördag hade jag och min (enda!) vän i stan tänkt gå på bio för att fylla ut en totalt oplanerad helg. Det vore en DRÖM att få byta ut ett trött biobesök mot denna grymma föreställning. Ett plus är att både min vän och jag dansat genom våra år vilket nu för tiden endast ges i uttryck en sen natt på dansgolvet.

  Xx

  Josefin 2016-09-21 20:35:48
  Svara
 • Att lämna hemmet med allt vad småbarn innebär skulle vara ren och skör lyx?

  Maria 2016-09-21 20:34:46
  Svara
 • Jag har alltid dansat, min mamma tvingade mig när jag var liten. Till min stora glädje gillar jag därför all sorts dans väldigt mycket, både att dansa själv o beskåda andras dans, och nu vill jag föra detta vidare till min dotter. = Dansens magi. Denna show verkar vara det bästa att visa henne. En riktig WOW-show! Kram Pernilla W

  Pernilla Wahlquist 2016-09-21 19:35:08
  Svara
 • Min vän har precis spenderat tid på sjukhus med sin lille bebis. De har haft det tufft, och jag skulle vilja ge henne en kväll där hon bara får dras med i något och släppa alla oroliga tankar för en liten stund.

  Caroline 2016-09-21 18:46:34
  Svara
 • Jag och min kille gjorde en uppgörelse för några månader sedan: en ordentlig dejt i månaden som vi arrangerar varannan gång. Han har överraskat mig med flera härliga dejter och jag har överraskat honom med – EN. HJÄLP MIG ATT HJÄLPA MIG SJÄLV att bjuda ut min kille, haha. Bonus kuriosa: Han har alltid drömt om att kunna dansa men är inte direkt vass, och vågar inte ta steget i vuxen ålder. Perfekt inspo för en spark i lilla stjärten?

  Jennifer 2016-09-21 18:42:41
  Svara
 • Åh jag skulle vilja vinna två biljetter till mig och min sambo. Han skulle ge mig biljetter till Bon iver men trots ett galet bra försök att få biljetter prick när dom släpptes så blev d inga :( Han blev så besviken att han knappt vågade säga nåt så nu skulle jag vilka muntra upp både honom och mog med dessa istället!

  Ida 2016-09-21 18:42:04
  Svara
 • Hej Petra!

  Här skriver en storasyster som känner skuld för att inte ha tillbringat så mycket tid med sin yngre bror under sommarn (jag är 23 o han är 15). Han är en sladdis och säger hela tiden hur han känner sig som ett ensambarn då både jag och min syster inte bor hemma. Vi är från stockholm men jag pluggar i örebro (student = pank 24/7) så att få komma hem nu i helgen med en biljetter till eventet skulle vara så uppskattat och en chans att få spendera lite kvalitetstid med min fina lillebror!

  sewit 2016-09-21 18:15:53
  Svara
 • Vilken kul och härlig föreställning, det här vill man inte missa! När jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut i somras läste jag på Sandra Beijers blogg att man bör sätta ett slutdatum för när man inte ska gråta mer. Ett slutdatum för tårar, ångest och helvetet som hör till ett brustet hjärta men som samtidig blir ett startdatum för ens nya mycket mer glada liv igen. Mitt slutdatum är just på fredag, den 23/9. Då har jag gråtit i prick tre månader och tänker inte ägna han en endaste känsla mer eller spilla en endaste tår till. För vad gör de egentligen? Han är inte värd det. Att fira mitt slutdatum och startdatum med Flying Illusions på Globen i Stockholm och se hur kärlekens starka ljus kan besegra det eviga mörkret känns som en symbolik mitt i prick. För från och med fredag tänker jag inte tänka på honom något mer.

  Matilda 2016-09-21 17:56:56
  Svara
 • Jag som förälskar mig i alla möjliga vackra ting och dessutom har tagit mig igenom (snart!) hela min universitetsutbildning, med en redbull i varje hand och dans i sinnet skulle älska en sån här föreställning! Det vore den perfekta peppen i vardagen att dela med min bästa vän, som också är värd att uppvaktas med en spontan liten guldklimp till föreställning mitt i vardagen! Håller tummarna ?!

  Sofie Setterholm 2016-09-21 17:49:35
  Svara
 • Låter som en helt fantastisk show som jag mer gärna hade upplevt med en vän. Är så dålig på att göra denna slagsmål aktiviteter i min hemstad trots att jag älskat glammiga shower men det blir helt enkelt inte av då jag lägger min tid på träning och jobb.

  pilla 2016-09-21 16:48:32 http://utochspring.com
  Svara
 • Efter att ha dansat varje dag under hela min uppväxt har jag haft några års uppehåll, men nu börjar det bli svårt att sitta still. Det här hade varit en grym start och inspiration för att återupptäcka det roligaste som finns!

  Klara 2016-09-21 13:43:41
  Svara
 • Jag vill göra något sponant. Jag vill utforska. Jag vill ha världens bästa kväll i den finaste staden. Jag bor några timmar ifrån Stockholm och jag hade utan tvekan dragit med min bästavän till showen för att göra helgen till den bästa. Jag är intresserad av saker jag aldrig varit med om förut och är mer än allt nyfiken på omvärlden!

  alva willander 2016-09-21 13:17:08 http://nouw.com/alvacecilia
  Svara
 • Red Bull Flying Illusion sätter magin i fokus igen. Med min käraste partner in crime, Emily som egentligen är helt omöjlig att inte älska, kan dansen börja. Hon och jag, det onda mot det goda, kärlekens ljus mot det eviga mörkret, kommer efter 368 dagars distans mötas i en magisk återförening. På fredagen är det jag som med pirrande känsla på perrong 12a i centralstationen hämtar jag upp Emily. Kommer vi dansa iväg tillsammans med lätta fötter?

  Anna 2016-09-21 13:05:56
  Svara
 • Vill ta med min kille på detta som är borta mycket på jobbresor. Vi har inte bott så länge i sthlm och skulle tycka det var så kul med en dansshow!!

  Malin Johansson 2016-09-21 13:03:12
  Svara
 • Är nybliven singel och nyss tillbakaflyttad till Sverige efter nio år. Hello identitetskris haha. Behöver bli kär i Stockholm igen, hitta på lite roliga saker och komma ut bland folk. Är student och pank som attans dessutom! Hjälp! :D

  Bettina 2016-09-21 12:08:28
  Svara
 • Jag vill tävla om biljetterna eftersom jag alltid inspireras av dans och dess olika sätt att uttrycka sig, både i känslor och kläder. Det jag tycker mest om inom dansvärlden är att trots tävlingar och battles så supportar och höjer man varandra, det gör dasen extra fin i mina ögon. Jag tror att Flying Illusion skulle beröra mig på flera plan, och vill därför gärna delta i din tävling! Håller alla tummar och tår.

  Alexandra 2016-09-21 11:33:15
  Svara
 • Jag älskar dans och musik, har dansat sen jag var liten men drabbades av en svår sjukdom, vilket gjorde att jag var tvungen att sluta att dansa under en ganska långperiod. Nu har jag tagit upp det igen och jag tar varje chans jag får till att få uppleva den glädjen dans ger. Jag skulle bjuda med en av mina närmas vänner som går igenom samma sak jag gjorde när jag var yngre.

  Elin 2016-09-21 11:26:24
  Svara
 • Åh jag skulle så gärna vinna det här! Jag pluggar juridik och har jobbat heltid hela sommaren, inte en endaste dag har jag varit ledig! Nu kommer jag få köra på i skolan till nästa sommar så jag behöver all vardags-lyx-unnande jag kan få för att orka med!

  Josefine 2016-09-21 11:23:43
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna dom för att ge dom till min kusin Peter Svensson som jobbar så hårt med Huskurage. Taggar dig på insta så kommer du förstå hur viktigt deras arbete är. Xoxo / Frida

  Frida Johansson 2016-09-21 11:18:56
  Svara
 • Om jag vann skulle jag fråga killen jag är intresserad av på dejt. Jag är alldeles för blyg egentligen men hur bra vore det inte om man kunde slänga ur sig ”jag vann två biljetter till den här dans showen, skulle du vilja hänga med?”. Kan tänka mog att showen skulle vara magisk och killen är ganska magisk han med så skulle bli en fantastisk kväll!

  Caroline 2016-09-21 10:50:16
  Svara
 • Först och främst älskar jag redbull, för det andra älskar jag magiska shower! Och för de tredje fyller jag år idag ? Och de skulle vara en fantastisk present! Kram

  Linda olsson 2016-09-21 10:29:28
  Svara
 • Jag pluggar i Göteborg men åkte upp till Stockholm igår för att plugga hemma sista veckan innan en tenta. Det skulle vara så kul att ta en riktig paus ifrån pluggandet och se den här föreställningen. Jag har hört talas om den förut och blev helt såld. Jag älskar dans och vill så himla gärna få uppleva den!

  Ebba Mårtensson 2016-09-21 10:15:41
  Svara
 • Dans är mitt största intresse och jag har dansat i totalt 15 år. Jag älskar även att gå på dansföreställningar, speciellt med min mamma som under dessa 15 år bjudit tagit med mig på många olika föreställningar och shower för att utveckla vårt gemensamma intresse och passion till dansen. Nästa vecka fyller hon år och det vore helt fantastiskt att kunna bjuda henne en dansupplevelse, vilket är något jag velat länge men inte haft pengar till då jag är student. Jag skulle bli oerhört lycklig om jag fick chansen att de denna grupp som jag dessutom hört mycket gott om!

  Rebecca 2016-09-21 09:54:39
  Svara
 • Helt missat denna show! Jag älskar red bulls olika event och själv deltagit i flera event själv (för amatörer dock, haha)! Om du väljer mig så ska översaka min fina mor som precis gått i pension som älskar dans över allt annat och trots sin ålder fortfarande står i dansstudion shakar! Hoppas vi ses på fredag och kan sittdansa tillsammans! :)

  Nathalie 2016-09-21 09:52:48
  Svara
 • Har bott i Stockholm i 8 år och det är löjligt dåligt hur sällan man tar sig tid och lägger pengar på upplevelser som detta.. När jag växte upp i Småland dagdrömde jag ofta om storstäder, alla möjligheter som finns och allt man kan få uppleva, men nu när jag bor här är det som att det är för nära.. Påbörjar min PT-utbildning i morgon, torsdag, och kommer jobba heltid samt plugga heltid hela hösten/vintern.. Detta innebär såklart att jag kommer ha noll tid över för något roligt alls innan jul och det vore underbart att få bjuda med en bästa vän på detta så vi får lite kvlitétstid innan jag zoomar ut fullständigt. Håller tummarna!

  Sarah 2016-09-21 09:36:05 http://[email protected]
  Svara
 • Vilken rolig tävling!
  Denna show låter ju heeelt magisk & jag skulle jättegärna vilja se den & ta med min allra bästa vän Mia på detta dels för att hon ÄLSKAR dans av alla dess former men av vissa anledningar tyvärr inte kan dansa själv numera & för att det skulle vara kul att ge henne detta som en fin ”du är världens bästa vän-överraskning”
  Ha en fin onsdag!
  Kramar /Sara

  Sara Larsson 2016-09-21 09:33:43
  Svara
 • Det är min tur att stå för dejtnight med min nyblivna pojkvän. Jag ligger lite efter i poängligan då han alltid lyckas ordna de perfekta dejterna. Så två biljetter till Flying Illusions som verkar bli en helt magisk upplevelse (särskilt när man gillar dans), kommer få mig att segla upp på första platsen.

  Sofia 2016-09-21 09:27:11
  Svara
 • Åh jag skulle jättegärna vilja vinna, showen låter helt fantastisk! Jag ska äta middag med en kompis på fredag som jag inte sett på ett år (!!) då hon bott utomlands så vore så kul att överraska henne med denna showen. Vi ses nästan aldrig så det vore kul att göra något speciellt :) Vi har båda dansat innan så vi båda skulle uppskatta det jättemycket! Håller tummarna!!

  Alice 2016-09-21 09:16:05
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!