Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Den största dagen!


Idag har jag hängt med super härliga Mia Wåhlander som medverkade i Mia Parneviks program: ”Den största dagen”. 
Hon är sådan jävla hjälte alltså – ni måste se klippet ovan. Moa har förlorat båda sina föräldrar i cancer och tar nu hand om sin lillebror alldeles själv.

Hon förtjänar ta mig tusan all kärlek och alla shoppingdagar i världen. Och någon som tar hand om henne för en gångs skull.Blev så glad när de ringde upp mig och sa att hon önskat sig just en shoppingdag med lilla mig.

Så idag har jag och Moa hängt loss i Mall of Scandinavia. Hon fick prova massa kläder som hon normalt sett kanske aldrig skulle kikat på – och fick även med sig en hel del hem. Sedan lyckades jag övertala henne att vi skulle förvandla hennes säng till en riktig hotellsäng och därefter lurade jag med henne till Kicks. Väl inne på Kicks fick jag en av tjejerna att göra en mini makeover på henne (tack för hjälpen!). Och så gick vi igenom alla bitar steg för steg så att hon skulle klara att göra makeupen hemma själv med sina nya produkter. Moa är typ en av de driftigaste människorna jag träffat med ett enormt stort hjärta och sådant hjältemod
– och jag är så glad att jag fick spendera en dag med henne.

Min-största-dag
Haha, så glada <3

Min-Största-Dag-Moa

Alltså Moa – hon var toksnygg redan innan hon satte sig i den där stolen. Men det blev verkligen så bra med sminket. Inte för mycket, men verktyg för hon skulle framhäva sina kickass drag och få till sina ögonbryn.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Åh blir så glad av att läsa din blogg !! Tips på hur man får till en riktigt hotellsäng i sovrummet? :)

  Julia 2016-09-23 21:38:46
  Svara
 • Vart kommer dins tickade tröja ifrån? Så fin! :)

  Linn 2016-09-23 16:32:29
  Svara
 • Herregud. Jag förlorade min mamma i cancer i somras och förstår faktiskt inte ens hur jag själv ska överleva den här sorgen. Tänk då att förlora båda sina föräldrar till denna vedervärdiga sjukdom. All heder styrka och energi till dig fina Moa och din bror <3 Kramar

  Ida 2016-09-23 09:30:48 http://www.idior.se
  Svara
 • fint<3<3<3!!!

  amanda 2016-09-22 21:31:21
  Svara
 • Hej, vilken trevlig dag ni har haft!
  Jag undrar om du har impregnerat din gucci dionysus väska eller inte?
  Mvh Christine

  Christine 2016-09-22 20:37:20
  Svara
 • Men alltså det var hon ju så värd. Vilken tjej! blev så tårögd när jag såg det avsnittet, önskar henne all lycka i framtiden. kul att hon fick spendera en dag med dig!!

  Linnea 2016-09-22 20:16:13
  Svara
 • Fint!

  Poddkollen 2016-09-22 20:05:04 http://poddkollen.se
  Svara
 • Vart är den gröna tröjan köpt som man fick en glimt av på dina små filmsnuttar på instagram? Tacksam för svar :)

  Elin 2016-09-22 19:39:12
  Svara
 • Hej! När kommer fylls dina träningstights på? Sååå snygga älskar dom, måste köpa! Kram du är bäst

  Emilia 2016-09-22 19:01:45
  Svara
 • Vilken lyx att få göra detta i din vardag!

  Anna 2016-09-22 17:32:45
  Svara
 • Så roligt och så välförtjänt! Bra initiativ :-)

  Paula 2016-09-22 17:11:24
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!