Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny kollektion för Soft Goat!

I samarbete med Soft Goat. 

Smink

Idag har vi plåtat min nya kollektion för Soft Goat. För er som inte följer mig på instastories och undrar vart jag hållit hus hela dagen. Så glad att ursnygga Isabell (som jag känner och jobbat med innan) skulle modella för oss. Och att superduktiga Elva som jag nästan alltid jobbar med fixade hennes hår och make.

By the way, innan jag berättar om dagen.

Ni har väl inte missat att det ÄNTLIGEN kommit in påfyllning av det ljusgråa och rosakittet? 

Gråa tröjan (klick)
Gråa byxan (klick)

Rosa tröjan (klick)
Rosa byxan (klick)
Soft-Goat-Bilder-980x840

Så nu vet ni det ; ) Glöm inte springa förbi bloppisen imorgon där vi kommer ha ett erbjudande på mjukiskittet plus att ni kan prova det i butiken.

Mörkgrått
Kittet kommer i massa nya färger i slutet på oktober. Det här i mörkgrått är lätt en ny favorit.

Soft-Goat-Kollektion
Eller hur – så fint!

Cashmere-Mjukis
Kan vi prata om den nya toppen? Vi bestämde oss för att ha kvar den v-ringade överdelen – men också göra en polo med en tightare silhuett. För mig handlar allt om passform. Därför är jag extra stolt över den här toppen för passformen är ta mig tusan helt fantastisk. Med den här toppen trollar man en riktigt timglasfigur. Den smiter åt precis där den ska.

Petra-Tungården-Soft-Goat-Kollektion
Och jag älskar att ärmen blev precis så som vi hade tänkt oss, löst sittande med lite vidd. Den här toppen är ju ursnygg att bära till precis allt i höst – och är nästan lite för bekväm.

Soft-Goat-Mjukiskit-Petra-Tungården
Alltså kan vi prata lite om Isabells svall? Dra mig baklänges vad hon är fin i håret! Lite konstigt ljus på alla bilder – det kommer in så mycket dagsljus i studion så lyckades inte riktigt ställa in kameran.

Vinrött
Fotade av några bilder direkt från datorn. Okej, hur fint är burgundykittet? Den här färgen är HELT MAGISK i verkligheten! Riktigt mörkröd – så fin nu till hösten.

Silhuett-
Mums – alltså det svarta kittet kommer jag typ bära till jobbet i höst. Tycker det är så förbannat toksnyggt. Till ett par Eytys och smycken. Det borde man ju komma undan med.

Blue-Billie-Smycken
Sedan var det dags för lilla mig att stå framför kameran. När jag piffat mig färdig kände jag att det var dags att fira med en selfie. Ett av kitten är skogsgrönt, riktigt mustig grön – ögonen poppade helt insane till den nyansen. Och en sak till. Hur fin är Blue Billies nya kedja? Den glimmande kedjan med halvmånnen.

Soft-Goat
Hej, hej! Bortse från min creepy fot. Hur mycket avskyr man bilder där ens fötter syns, haha. Pedikyr nästa snälla. Är så nöjd med dagen – och supertack till bästa fotografen, Frida Möller.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
29kommentarer
 • När kommer nya kollektionen ut?

  Sofia 2016-10-17 12:27:42
  Svara
 • kommer de kosta lika mycket som föregående kollektion? och kommer den långärmade tröjan och byxan i svart? måste beställa!!

  SF 2016-10-02 23:47:41
  Svara
 • Måste ha nya toppen i vinrött känner jag. Sååå himla fin!

  Lina - Bröllopsplaner och Skönhet 2016-09-30 20:50:24 http://Linanilsson.se
  Svara
 • I want all the different colors! Looks so pretty and cozy. Love it! You look beautiful Petra!

  www.oliviavranjes.com

  Olivia 2016-09-29 00:22:02 http://www.oliviavranjes.com
  Svara
 • Jag tycker att din kollektion för Soft Goat är helt fantastiskt (!!) och vill inget annat än att bära det själv, men jag kan olyckligtvis inte finansiera det för tillfället. Jag undrar därför om du möjligtvis kan tipsa om några likartade set som du gillar?

  Matilda 2016-09-28 19:00:58
  Svara
 • Tråkigt att ni använder er av en modell size xs.
  Det är 2016, lite mer former tack.
  Och då menar jag inte en pinnsmal midja och gigantiska silikontuttar.

  Smilla 2016-09-28 14:27:29
  Svara
 • WOW!! <3

  Emma Adolfsson 2016-09-28 11:36:43
  Svara
 • vilka längder har du på kedjorna från blue billie? så fina båda två!

  emma 2016-09-28 10:04:25
  Svara
 • Hei Petra
  Hvilken str har Isabell på seg? xs eller s?
  kramis

  kristin 2016-09-28 09:41:02
  Svara
 • Petra! Jag ska till Sthlm i helgen å gå på bieber å skulle så gärna försöka få tid att fixa mina bryn om jag hinner! Vet att du skrivit lite om det tidigare men jag hinner inte sitta å leta. Snälla hjälp! Vart ska man gå? Vem ska man gå till? Är det helt lönlöst när man blev så sent ute som jag känner att jag är? :P börjar nytt jobb på måndag å hade varit kul med en lite uppiffning då jag inte riktigt har råd eller tid att fixa till svallet just nu :) och ännu ett ps. Ett trevligt ställe (gärna vego) för brunch på lördag? Och är Selma CitySpa nåt att prova? :D

  Sally 2016-09-28 09:10:25
  Svara
  • Svar på Sallys kommentar.

   Jag vet att hon har gått till Salong Birger Jarl för trådning vid något tillfälle, går själv dit och damen som jobbar där är väldigt duktig. Räkna med 100% ärlighet dock om du inte tagit hand om brynen. Första gången jag var där blev jag utskälld för att jag hade noppat för mycket, haha. Dem ser dock fantastiska ut nu!

   Emma 2016-09-28 10:14:45
   Svara
 • så spännande :D

  Kram<3
  http://Camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-09-28 08:45:51 http://www.camillaesi.se
  Svara
 • Äntligen en svart! Så glad jag blir!! Jag är dock lite osäker på längden på byxorna. Jag är 1.64 lång, kan dom bli för långa då i storlek small?

  Mvh//Sofia

  Sofia 2016-09-28 07:52:23
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Nope, det tror jag inte ; ) Beställ hem och prova – du kan betala med klarna så då hinner du skicka tillbaka dem innan betalningen ska göras om det är fel storlek. Så brukar jag göra när jag shoppar online ; )

   Petra Tungården 2016-09-28 09:15:28 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Bör ju reklammarkeras.

  Anna 2016-09-28 07:23:52
  Svara
 • Hej! Undrar varifrån skorna kommer – så fina!

  Fanny 2016-09-28 06:09:17 http://fannynordmark.com
  Svara
 • Älskade älsklingsbloggen!!!! DU ÄR BÄST, ALLA KATEGORIER!

  bulesky 2016-09-28 05:29:21 http://www.bulesky.se
  Svara
 • Halvmånen?

  Anna 2016-09-28 00:39:32
  Svara
 • Åh för fint! Hur är storlekarna (normala, små el stora?) och hur mäter man? :) kram

  Linda 2016-09-27 23:18:22
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Åhhh vad kul att du tycker det! De är normala : ) Men du kan alltid beställa hem och prova två storlekar för du kan betala med Klarna och då har du en månad på dig utan att det kostar extra så kan du prova i lugn och ro : )

   Petra Tungården 2016-09-28 09:16:50 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Men hjälp vad fint, och så snygga bilder !

  Sara 2016-09-27 22:50:06
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!