Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Mingla med mig och Forni på söndag på Emporia i Malmö!

I samarbete med Emporia.

Michaela-Forni-Petra-Tungården

Yes, på söndag kommer jag och Forni till Malmö närmare bestämt Emporia. Vi kommer hänga i Emporia Fashion Weekend’s Trendstudio för att snacka om hur man får in en fot i branschen, höstens trender och hur man klär sig rätt för sin kroppsform. Vet du inte vilken höstjacka du ska investera i den här hösten, vad som passar just din kroppsform eller får du inte till basgarderoben? Vi kommer surra om ALLT!

Jag och Forni kommer att prata i 20 minuter på scenen två tillfällen under dagen. Efter varje trendsnack tycker jag att ni ska mingla loss med oss. Jag och Forni vill så gärna träffa och krama på er. Har ni någon fråga ni gått och sugit på? Om mode, kärlek, skönhet? Eller stiltips – you name it. Vi finns här för er!

När: Nu på söndag!
Tid: Vi kommer prata 14.00 och 16.00.
Var: Emporia Fashion Weekend’s Trendstudio

Hoppas vi ses <3

Vill ni läsa mer om eventet? Då klickar ni här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • vad kul :D

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-09-30 09:14:39 http://www.camillaesi.se
  Svara
 • Hej! Jag har en superkonstig fråga, men jag kan fastna på saker ok, haha. Iaf, jag undrar om du brukade ha mörka linser förut? Jag känner liksom inte igen dig på gamla bilder, känns helt annorlunda i ansiktet. Det är verkligen ingen kritik, du var jättesöt då som nu. Du blir bara snyggare och snyggare, men nåt känns bara så annorlunda. Men det kanske bara är att du sminkar dig annorlunda med contouring etc. Aja, stalkigt jag vet, men jag är bloggnörd hehe. Kram

  anna 2016-09-29 20:57:46
  Svara
 • Att du pratar mode begriper jag, men Forni??

  Cathrin 2016-09-29 19:54:15
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!