Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Höstuniform!

Dagar-Tröja

Byxa Nelly, Skor Balenciaga och Tröja House of Dagmar. 

Stickat kan lätt se väldigt nerklätt ut till ett par jeans. Men stickat kombinerat till skinn eller lack blir en helt annan grej. Jag älskar den matchningen. Och jag älskar den rådande temperaturen som verkligen tillåter en att enbart slänga på sig en riktigt tjock stickad tröja utan jacka.

Jag har delvis varit iväg på inspelning de här dagarna. Men sedan har jag bara kurerat mig hemma. Är fortfarande sjuk. Blir ta mig tusan aldrig frisk. Har en hosta och en brutal förkylning som vägrar lämna min kropp. Så nu har jag fått stränga besked om att vila mig i form – men det är så förbannat tråkigt. Klättrar på väggarna här hemma. Har typ fått liggsår – så mycket har jag legat still och inte mår jag bättre hellre. Okej, nu ska jag sluta klaga och göra klart en lämning till Metro.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • OMG JAG DÖÖR VA SNYGG! VILL KÖPA NU! http://bit.ly/SEXYFILLE

  Frida 2016-10-06 11:36:46
  Svara
 • Lämning till Metro? Men då jobbar du ju ändå..?
  Hörde ett bra uttryck idag.
  ”Istället för en Bucket list- börja följa din Fuck-it list!”

  Mia 2016-10-06 11:05:40
  Svara
 • Hej Petra! Älskar oxå kombon med olika material . Har köpt en marinblå ”tyllkjol”som jag tänkte ha en mysig stickad tröja till. Men har du nått förslag på strumpor till när det blir lite kallare? Svårt vilken färg man ska gå på.
  Kram Petra

  Petra 2016-10-05 22:33:51
  Svara
 • Hej Petra!
  Åk till La Coruña i Spanien, Galisien. Jättefin stad. Har varit där ett par gånger (kommit sjövägen faktiskt, via segelbåt).
  /Peter

  Peter 2016-10-05 22:18:20
  Svara
 • Ska försöka hitta ett par grymma skinnbrallor i höst, så snyggt! Kramar och krya!

  Ida 2016-10-05 19:47:39 http://www.idior.se
  Svara
 • Kika gärna in på poddkollen.se där jag varje dag kommenterar och tipsar om olika poddar – eller följ poddkollen på insta :)

  Poddkollen 2016-10-05 19:21:09 http://poddkollen.se
  Svara
 • Det enda som är bevisat hjälpa mot förkylningar är just vila. Bara att tagga ner även om det är förbannat trist. Krya på dig.

  Jo 2016-10-05 17:58:43
  Svara
 • Jag älskar verkligen kombinationen av skinn och stickat. Lade precis upp outfit bilder med skinnbyxor och en stickas tröja. Så fint i höst!
  Krya på dig <3
  xx

  Marianne 2016-10-05 15:44:06 http://mariannelle.com
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind