Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

WOW!

Tack för alla tips – ni är så grymma! Blev såååååååå taggad på Tel Aviv, Budapest eller Dubai efter era råd! Tack för alla kommentarer – läst igenom alla! Har så måna nya idéer nu! Återkommer med vart det bär av!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
17kommentarer
 • Hej kom till Dubai! Bott här i två år och god mat finns det gott om! Alla som redan va nämnda i en annan kommentar sen måste jag tipsa om min favorit restaurang i four season hotellet. Den heter nusr-Et och är en turkisk kött restaurang med sjukt bra service! Allt är gott men du måste prova de 8 timmars ugnsbakade revbenen, råbiffen (den görs vid bordet) och baklava till efterrätt!!

  Om ni vill sola kommer de va tillräckligt varmt för sol och bad om ni vill ha de!

  Emelie 2016-10-07 15:58:23
  Svara
 • Har du inte varit i Dubai?! Ja, men då tycker jag att du ska testa det! Zuma, Nobu, Buddha Bar, Gaucho Grill ja restauranger finns det gott om och shopping för den som har kulor likaså. Vädret är toppen.

  Annika 2016-10-07 14:57:27
  Svara
 • Om ni väljer Budapest MÅSTE ni besöka Onyx! Helt fantastisk restaurang! Samt gå på vinprovning (8-9 supergoda ungerska viner) på Faust Wine Cellar uppe på höjden vid slottet.

  Ida 2016-10-07 12:48:26
  Svara
 • Barcelona!!!!!

  Matilda 2016-10-07 10:24:39
  Svara
 • Israel är ju en av de enstaka länderna (om inte det enda) som har en turism i världen samtidigt som de har en etniskt utrensning eller försök av bortfasning av människor från sina hem. Väldigt sorgligt att människor indirekt ställer sig bakom detta genom att åka dit! :(

  Emma 2016-10-07 09:14:08
  Svara
 • Alltså senste avsnittet av podden – ÄLSKAR! Hahah alltså när du berättar om hur du trillar ut ur provhytten, skrattade så mycket <3 tack

  hanna 2016-10-07 09:04:00
  Svara
 • Läs på om Israel och Palestina-konflikten innan du tar ett beslut att turista i Tel Aviv. Känner du fortfarande att du vill bidra med pengar till en stat som Israel så res dit, och ta samtidigt en riktig rejäl funderare på vad du har för människosyn.

  Linda 2016-10-07 07:51:28
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej! Har läst din blogg så länge jag kan minnas, har alltid tyckt att du har en vettig syn i allt vad det gäller. Men att läsa att du promotar Tel Aviv (vilket du tyvärr gör när du reser då många följer dig) gör mig så ledsen och besviken. Det betyder att du funderar på att stödja en stat som förtrycker, varje dag bryter mot mänskliga rättigheter och tyvärr i omgångar dödar ett stort antal människor av etnicitet. Jag hade aldrig kunnat åka dit utan en klump i magen och tänka på vad mina resepengar stödjer.

   Jag hoppas inte du tar illa vid dig, menar inget personligt, och att du och Marcus får en fantastisk resa vart ni än reser såklart! Kram

   Emma 2016-10-07 09:06:36
   Svara
   • Svar på Emmas kommentar.

    Ett bra sätt att lära sig om israel-palestina är ju att åka dit och utforska själv. Och som camilla skrev så är det många som åker till thailand, men det innebär ju inte att man stödjer diktaturen. I så fall kan man ju inte åka till Kina heller? Eller Kuba? Kan man åka till USA om man inte stödjer deras krigspolitik? Och så vidare…

    Anna 2016-10-07 18:24:27
    Svara
   • Svar på Emmas kommentar.

    Jag ska fatta mig kort då detta inte är en politisk blogg. Men seriöst, det här snacket om Israel är rent vänsterpropaganda. Palestina är minst lika dåliga så sluta med att hålla dem om ryggen.
    Stora delar av mer exotiska resmål är faktiskt rena diktaturer, vilket jag antar att ingen reflekterar över när de kör charter till Thailand etc.
    Så snälla bespara oss Israel-snacket!

    Camilla 2016-10-07 16:23:27
    Svara
    • Svar på Camillas kommentar.

     Jajamensan det är en vänsteråsikt som jag är väldigt stolt över. Jag undviker att köpa frukt från Israel etc. och skulle heller inte bekvämt åka till Thailand som är en diktatur.
     Att man som turist skulle lära sig nåt om konflikten på en lyxweekend i Tel Aviv är ju rätt naivt, det skulle ju va isåfall om de tog sig en sväng till Gaza vilket jag inte tror står på agendan.

     Linda 2016-10-07 20:46:11
     Svara
    • Svar på Camillas kommentar.

     Camilla snälla, Israel får miljarder i vapen stöd från USA varje år, dem har tryckt ut gränserna och fortsätter att expandera varje år. Innan 1949 fanns inte Israel.. Läs på lite, det är inte vänster propaganda. Det är helt ovärdigt och omänskligt det Israel gör mot Palestina.

     Sen om man faktiskt besöker Israel så ja jättefina människor men majoriteten har ju mentala problem. Jag vet inte hur många Israeler jag träffat som har dödat människor. Detta eftersom det är allmän värnplikt och ALLA har minst ett år i armen och de flesta har plikt att döda palestinier. Träffade en kille en gång (Israel) som berättade hur han var en sniper under sin tjänstgöring och att det var mer som ett videospel, den enda gången det hade varit läskigt var när han var tvungen att smyga upp och skära halsen av en Palestinier. Det du! Han var då en utbildad jurist och skulle börja jobba i Tel Aviv. Trevliga människor. :)

     Kristina 2016-10-07 20:44:18
     Svara
 • Är du medveten om ockupationen av Gaza? Förstår du vad det är? Förstår du vad Israel gör mot Palestina dagligen?

  Kristina 2016-10-07 06:29:49
  Svara
 • Älskar er podd MEN…. jag stör ihjäl mej på att Linn avbryter dej väldigt väldigt många gånger å ALLTID börjar prata om sig själv å sina egna upplevelser. Det är fine å göra det men inte genom att avbryta å börja prata om det på det sättet..!
  Du är väldigt bjuckig på dej själv å jag fullständigt ääääälskar det! Ingen pinne i röven liksom ????

  Johanna 2016-10-06 22:25:35
  Svara
 • Inte för att vara sån men nu är det väl knappast lämpligt att åka till Mellanöstern? UD avråder resa till Israel och man ska undvika Gaza med upp till 40 km. Tel Aviv ligger 50 km från Gaza.

  Bästa städerna i Europa enligt mig är:

  Antwerpen – sjukt trevlig och chic befolkning, relativt liten och mysig stad så man hinner se mycket på en helg, man kan promenera överallt, mode- kultur- och designstad. De har sample sale varje år med märken som Dries van Noten, Haider Ackermann, A.F. Vandervorst och Ann Demeulemeester (Schema: http://www.stylebarista.com/october-2016-antwerp-sample-sales-antwerp-contemporary-fashion-days-antwerp/).

  Budapest: Hänförande och otrolig arkitektur, billigt. Måste att besöka de badhusen.

  Anna 2016-10-06 21:16:04
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Läget kan ju förändras och man kan ha otur och råka ut för något, men jag var i Israel och Palestina (ej Gaza) i våras, och det var helt lugnt att turista där då (för oss åtminstone).

   Linnea 2016-10-07 05:46:00
   Svara
 • JA! Tel Aviv är magiskt. Missa inte restaurang Night Kitchen!!! Så bra. Och Speakeasy är en härlig rooftop bar på Rotschild. Spana också in Florentin – så härligt hipster område med mycket barer och härliga krypin!

  Emelie 2016-10-06 19:23:11
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind