Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

On my mind!

Inspiration

De här senaste dagarna, tack vare min ihärdiga förkylning, när jag knappt lämnat lägenheten har mycket tid spenderats på Pinterest. Något som man aldrig har tid med annars. Här är några av mina favoritpins.

Idag har jag sysselsatt mig med att prata i telefon, kolla på gamla kärlekskomedier: ”How to lose a guy in ten days”, ”Snygg, Sexig och Singel”. Haha, nivån är på topp här hemma. Fortfarande förkyld som ett as. Börjar typ vänja mig vid att vara hemma nu. Det är lite som när man åkte ut till landet när man var liten. De två första dagarna var man superstressad över att vara där ute och sedan vänjer man sig.

Markus har varit borta hela dagen med massa killkompisar och ska iväg med samma gäng ikväll igen på någon middag. Så jag tänkte beställa indiskt och kolla på någon riktigt bra film. Det här kanske är bra för mig – superterapi att vara själv så här mycket.


Inspiration-Hösten-2017

Inspiration-Hösten

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vart kommer stolen ifrån? Helt galet snygg!

  Maria 2016-10-11 12:45:05
  Svara
 • När vi ändå snackar inspiration så måste jag få tipsa om mitt senaste shoppingställe – HUNKEMÖLLER! Alltså snacka om snygga detaljer. Köpte den här BH:n https://www.hunkemoller.se/se_sv/25042-icke-formpressad-bygel-bh-cherrie-svart-113245.html för någon vecka sedan som jag använder under blusar och även tjockare tröjor, tycker det är så snyggt när bh:n diskret syns som en snygg detalj.
  Tack för pinterest inspon! :D

  Elina 2016-10-10 09:09:34
  Svara
 • Väskan och skorna i samma stil! DÖR! Vet du vart dem kommer ifrån?

  Thelma 2016-10-09 21:40:04
  Svara
 • Kan du ikke være litt mer åpen om dine forandringer i ansikt/kropp.. Alle vi lesere kan se at du har forandret deg til det ekstreme de siste årene, så du kan likes godt skrive om det:) ville jeg syntes vært interessant. Ikke vær som the kardashians og lat som ingenting

  therese 2016-10-09 13:13:42
  Svara
  • Svar på thereses kommentar.

   Hej!

   Haha, jag har inte gjort någon Kardashian operation. Det enda jag gjort är att lagt lite filler i läpparna och gått ner i vikt. Rasade i vikt när jag slutade med hormoner och p-piller. Det var som att hela mitt ansikte var en vätskefylld jävla melon innan ; ) Extremare än så är det inte : )

   Petra Tungården 2016-10-12 20:27:12 http://petra.metromode.se
   Svara
  • Svar på thereses kommentar.

   Jaa snälla! Undrar också! Tycker du är så vacker! Jag och min pojkvän har suttit och spekulerat i vad du kan tänkas ha gjort! Jag vill nämligen också fixa några grejer, och du har fått så fint resultat, hade gärna fått lite info, speciellt om vem du opererat dig hos! Tack på förhand!

   pellsan 2016-10-10 01:55:44
   Svara
   • Svar på pellsans kommentar.

    Hej!

    Haha, jag har inte gjort någon Kardashian operation. Det enda jag gjort är att lagt lite filler i läpparna och gått ner en massa i vikt. Rasade i vikt när jag slutade med hormoner och p-piller. Det var som att hela mitt ansikte var en vätskefylld jävla melon innan ; ) Extremare än så är det inte : )

    Om du vill göra läpparna är Anna Welander grym hon finns på Corinne and Friends. Jag gör alltid väldigt lite. Hon skulle aldrig göra läpparna för stora. Hon brukar lägga i max en halv spruta på mig. Jag gör det en gång om året. Gå till någon du litar på så du inte ser helt galen ut efter : ) Lycka till Kram!

    Petra Tungården 2016-10-12 20:29:07 http://petra.metromode.se
    Svara
 • Hoppas du känner dig bättre snart! Har bästa filmtipset, me before you (livet efter dig) om du inte redan sett den så måste du göra det :) Älskar förresten din och Linns pod, ni är så härliga, mår alltid bra när jag lyssnar!

  P 2016-10-09 13:07:20
  Svara
 • Sällar mig till dem som ligger nerbäddad med förkylning och hostan från helvetet… Kan tipsa om filmen ”The Intern” med Anne Hathaway och Robert DeNiro som finns på Netflix. Supermysig feelgoodfilm!
  Krya på dig!

  Stina 2016-10-09 11:02:43
  Svara
 • Krya krya!!!

  Ida 2016-10-09 02:14:46 http://www.idior.se
  Svara
 • Grym inspo-board! Ligger också hemma i förkylning, krya på dig! <3
  http://josefinmolander.com

  Josefin M 2016-10-08 19:11:43
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
By Momo
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind