Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I nöd och lust – Tips!

I-nöd-och-lust

Yes, ikväll spelar jag och Limpan in ett nytt avsnitt av I Nöd och Lust! Har ni några roliga ämnen ni vill att vi tar upp? Spännande dejtingfrågor, något sexdilemma? Ni kan skriva föreslå allt mellan himmel och jord! Hit us!

Och ni har väl inte missat förra veckans avsnitt? Haha, hört att många tyckte det var väldigt underhållande… Här kommer en liten summering:

”Fredagsuppsluppna pratar Petra och Linn om allt ifrån varför separationen mellan Angelina och Brad fascinerar oss så mycket, Justin Biebers konsert i Stockholm, Linns eskapader i Tinder-djungeln till när Petra ramlade ut från en provhytt med ett par alldeles för trånga jeans nerdragna till knäna.”

Ni hittar avsnittet här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
27kommentarer
 • Hej! Finns en söt snubbe som jag brukar se på bussen, har märkt att han brukar kolla på mig ibland och lagt märke till mig. Men hur ska man få honom att våga komma fram och prata? Helst ska han göra det och inte jag ;) haha

  AMD 2016-10-17 20:56:12
  Svara
 • Vill att ni pratar om att bli dumpad… inte för att kärleken och passionen inte finns kvar, utan på grund av psykisk ohälsa – bipolär sjukdom/problem med alkohol etc, känns som att det inte pratas så mycket om. Och, kan man bli ihop med sitt ex igen senare? Har ni några storys?

  Med vänlig hälsning,
  Anonym

  Anonym 2016-10-12 17:50:55
  Svara
 • Hej fina!
  Jag vill bara börja me att jag ÄLSKAR din blogg och och lyssnar även på varje avsnitt av podden!

  Jag undrar lite ang hur man vet om det är dags att avsluta ett förhållande… Jag är sambo med en kille och vi har snart varit tillsammans i fyra år. Vi haft mycket problem med ångest och depression från bådas håll och vi har båda varit arbetslösa vid olika tillfällen vilket har satt sina spår. Dock så känner jag innerst inne att jag älskar honom så mycket och vet inte vad jag skulle göra utan honom. Skulle han lämna mig så skulle jag nog gå i tusen bitar. Men rent faktamässigt så säger ”huvudet” att vår relation inte är så hälsosam alla gånger.

  Jag undrar även vart ni tycker att gränsen för otrohet gå någonstans? Om ens partner tar kontakt med ett gammalt ligg och skriver via olika sociala medier att han vill ligga med henne i vår gemensamma sägn? Eller om man är medlem på Tinder även fast att man har ett förhållande. ÄR det otrohet fast att det man inte fysiskt träffar någon person utan bara skriver olämpliga grejer via FB, Snap och så vidare?

  OXOX!

  Bea 2016-10-12 08:53:18
  Svara
 • Vill bara säga att eran podd är den BÄSTA någonsin!!!!!!!! Ni är så härliga, roliga och klocka!

  Nathalie 2016-10-11 18:58:23
  Svara
 • Om att dejta, varför kille är så svåra och säger en sak men egentligen menar något annat. Och konstiga sexerfarenheter!

  Lollo 2016-10-11 13:56:07
  Svara
 • Har ett dilemma jag såå gärna skulle vilja ha er hjälp med. Har dejtat en kille till och från i snart ett år (!!) utan riktigt kommit någon vart, känns mest som att vi går på några dejter i typ 2 månader sen hörs vi inte på två månader, sen går vi på några dejter till osv osv… Vet inte vad jag ska göra, tycker han är sjukt snygg & trevlig men varför blir det aldrig nånting mer än detta eviga dejtande?? Bör jag helt enkelt sätta stopp för detta, eller tror ni att det faktiskt kan utvecklas till något? Tack för världens bästa podd!

  Matilda 2016-10-11 13:27:06
  Svara
 • Prata om bröllopsplaneringen och din nya softgoat-kollektion !

  Sara 2016-10-11 12:45:38
  Svara
 • Jag vill att ni ska prata om hur man vågar ha sex igen efter att inte haft det på superlång tid! Är så rädd att det ska bli akward och konstigt.

  Älskar er, pussar.

  Linn 2016-10-11 09:41:13
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Känn kemin, ta på honom/henne som du känner att du vill i den stunden. Slappna av och njut -ni är ju två och om det inte skulle kännas bra i stunden eller efteråt så är det inte någons fel eller så. Ni var då kanske inte en bra match? Och det är som att cykla, jag var också nervös när jag inte varit med någon på sex månader efter min relation tog slut med en annan kille.
   Och första gången med någon ny är inte alltid så bra heller, eller när man druckit. Det är nog någon enstaka kille som jag har haft magiskt sex med första gången.
   Njut och slappna av och om du är osäker så går det alltid att vara ärlig och kanske be honom mjuka upp dig lite först samt fråga honom/henne vad han/hon tycker är skönast.
   Det är självklart naturligt att du känner dig nervös men försök att fylla ditt sinne med roligare tankar så som vad du längtar efter, hur du vill bli tagen på osv.

   Emma 2016-10-11 14:45:01
   Svara
 • Älskar när ni pratar om vänskap!! Killar i all ära men det sitter man ju själv o snackar om konstant med sina vänner så jag nästan (bara nästan hehe) tröttnat. Vill veta mer hur ni ser på vänskap när man nu vuxit upp lite. Är i samma ålder som ni och verkligen börjat rannsaka mina vänskapsrelationer, vilka som tar och ger energi och även om jag gör det. Hur ni tycker en bra vän ska vara, när är et dags att bryta, har ni själv gått igenom något sådant? Och om jag ställer en direkt fråga gällande mig så undrar jag över detta; jag har gått igenom stora förändringar med mig själv senaste året och har många på ett sätt fina vänskapsrelationer sen länge men känner att vissa av dem ”drar ner mig”. Att de ser mig som jag var förut och med det gör det så jag känner att allt arbete jag gjort för att bli bättre, komma vidare i livet och trivas med mig själv försvinner.. jag liksom känner mig dålig och även som en dålig vän för jag blir lätt irriterad på dessa och drar mig undan. Enkelt sätt skulle man ju säga att bara bryta men det är inte så lätt med just vänner, speciellt då de funnits i ens liv länge, är bra folk och jag själv egentligen som inte vill bryta helt. Ja kompliceat! Men just vänskapsrelationer. Ni är så jäkla bäst! Puss

  Tove 2016-10-10 23:09:18
  Svara
 • Vi vill höra er prata porr! //Maria Ahlin, en av författarna till boken Visuell drog som har release 15 okt 2016 på Kalla Kulor Förlag.

  Maria Ahlin 2016-10-10 23:07:50 http://visuelldrog.se
  Svara
 • Hej!
  Jag har ett dilemma, som har återupprepats flera gånger med olika killar. Jag börjar dejta en kille som jag märker tycker om mig. Vi fortsätter träffas flera gånger men jag känner aldrig riktigt att jag faller för honom. Därför låter jag det rinna ut i sanden, men när våra vägar korsas igen: vi ses ute, vi börjar smsa varandra igen, vi ses av en slump osv, så leder det till att vi tar upp kontakten igen, ofta på mitt initiativ. Det är ofta när jag inte dejtar någon annan. Men jag är osäker på om jag faktiskt väljer att göra det för att jag har känslor för honom och är villig att ta reda på det på riktigt, eller för att jag vet att jag får bekräftelse av honom eftersom han alltid tyckt om mig.

  Jag tänker att jag ”kände ju ändå någonting” och det finns en anledning till att vi fortfarande hörs och tar upp kontakten gång på gång år efter år. Han kanske är mannen i mitt liv och det kan jag ju inte gå miste om bara sådär genom att faktiskt inte gå all in och ta reda på det? Vi klickar sjukt bra personlighetsmässigt och har supertrevligt på dejterna. Vi har däremot inte överdrivet bra sex vilket typ inte gör att jag blir helt fäst vid honom, som jag känt med andra killar tidigare. Men jag tänker att jag går miste om en pojkvänsmaterial-guldkille som faktiskt gillar mig om jag inte tar chansen och faktiskt tar reda på om det är något mellan oss på riktigt.

  Har ni något tips om hur jag ska tänka eller känner igen er i dilemmat?!

  Puss och kram!

  Malin 2016-10-10 22:47:31
  Svara
 • Kan ni snälla prata om preventivmedel? Och framförallt alterantiv till hormonella? Är sugen på natural cycles men vet inte om jag vågar. Vill dels inte bli gravid och har dels gått på p-piller/spiral sedan 17 år och vet inte hur jag nu skulle reagera på att vara utan.. Skulle vara sååå tacksam

  Sofie 2016-10-10 21:52:51
  Svara
 • mer raggningstips!! älskade erat sms avsnitt och behöver
  alla tips jag kan få när jag är ny i stockholm.
  Vart och hur?
  Ni äger,
  kram från en Göteborgare som är lost i huvudstaden

  A 2016-10-10 20:49:46
  Svara
 • Snälla prata om tonårskärlek! Hade varit himla kul att höra om dina och Markus bröllopsplaner också? Kram fina du!!

  Ida 2016-10-10 20:48:28
  Svara
 • Alltid kul när ni snackar killar, sex, kärlek osv.. Samt typ mat! Snacka mat och era favoriträtter osv
  Och killar, vilken typ av killar ni faller för, ert första ligg/ert värsta ligg osv osv
  Vänskapsrelationer, vilka vänner ni inte gillar
  Träning, hur håller man i rutinen
  Hur lyxar man till en grå måndag
  Prata om sånt ni alltid pratar om bara, det gör ni redan bäst!! Kraaaaam

  Emma 2016-10-10 19:35:37
  Svara
 • Kika gärna in på poddkollen.se där jag dagligen kommenterar och tipsar om olika poddavsnitt – eller följ poddkollen på insta :)

  Poddkollen 2016-10-10 19:21:30 http://poddkollen.se
  Svara
 • Lyssnade på en av era podd(ar) idag och tyckte det var himla kul att lyssna på när ni beskrev lite om förändringarna i era liv, typ när Linn gick och skaffade sig ett nytt jobb. Blev inspirerad och vill gärna höra mer sånt. Kul att lyssna om dejtingtips också, 23 årig singel :)

  Sofias 2016-10-10 18:59:16
  Svara
 • Åh kan ni inte prata svartsjuka!
  Jag är helt extremt svartsjuk av mig, är som värsta FBI på alla socialamedier och ser jag att min pojkvän gillar massa tjejers bilder så får jag verkligen tänka efter och inte gå helt banans. Vad gör ni åt svartsjuka? Är det löjligt? Min pojkvän är inte ett dugg svartsjuk anser ni det som att han inte bryr sig eller att han är mer säker på mig än jag på honom. Vad tror ni att svartsjuka grundar sig i? Och självklart undrar jag om ni är svartsjuka och vad är det värsta ni gjort i ett förhållande pågrund av svartsjuka? Ni är fantastiska och Linn, swipa lugnt!

  Kramar!!

  My 2016-10-10 18:38:17
  Svara
 • Kan ni inte prata om första kärleken? Och känslor i tonåren när allt är kaos och förvirrat. Har aldrig varit i ett förhållande innan och undrar därför verkligen hur det är att bli tillsammans med någon för första gången. Haha, kanske jättelarvig fråga men är nyfiken!! Puss

  Carro 2016-10-10 18:37:25
  Svara
 • Skrattade högt när du berättade din historia Petra om provhytten haha! Love it! Håller med Cornelia om en pepp podd den här gången!! Att tro på sig själv men samtidigt inte ta sig själv på för stort ansvar! Massa kramar!

  Ebba 2016-10-10 16:02:50
  Svara
 • Hej! Jag undrar ifall ni snälla kan prata om detta.

  Jag och mitt ex var tillsammans i 4 år till och från det var ett ganska knackigt förhållande men han har min första kärlek och min trygghet. Han behandlade mig oftast väldigt dåligt och han var inte en hitt hos varken vänner eller familj.

  Det tog slut mellan oss. På riktigt och vi började ligga med varann oftast på fyllan. Och vi började umgås jag min bästa tjejkompis och killen han bodde med (hans bästa kill kompis). Jag började fatta tycke och få känslor jag inte känt på länge för hans bästa kill kompis och vi råkade hamna i säng på en efterfest på fyllan. Vi tycker verkligen verkligen om varann och han har skrivit till mitt ex att vi träffas och fått känslor för varann. Han tog det helt okej. MEN jag har ångest varje dag för vad jag gjort även om jag älskar den här killen så otroligt.

  Borde jag ha ångest? Är det okej att göra som vi gjort? Hade vart kul om ni hade pratat om detta.

  . 2016-10-10 15:55:29
  Svara
 • Hur det går för Linn med Tinder, har det blivit någon dejt? Och Petra hur går planeringen med bröllopet? :)

  Alexandra 2016-10-10 15:45:38
  Svara
 • Vänskapsrelationer!! Vore så himla nyttigt.
  Vad gör man när man glider längre och längre ifrån varandra och gemensamma intressen/värderingar försvinner totalt, men ändå inte kan ”bryta”!

  Elin 2016-10-10 15:39:33
  Svara
 • Kan ni inte prata om att LEVA LIVET tack?! Jag är 22 år gammal och känner att jag inte lever livet för mig själv, utan för mina föräldrar, vänner jobb… Jag har så svårt att njuta av livet och resa och ha ROLIGT och skratta åt skitsaker och INTE BRY MIG OM VAD ANDRA TYCKER!
  Kan ni inte snacka lite om det för ett avsnitt? Att leva carefree! Och hur man slutar bry sig om vad andra tycker? Ni har pratat mycket om dating och relationer – kan ni inte prata om relationen till sig själv i denna pod? Behöver en PEPP podd! TACK!

  Cornelia 2016-10-10 15:22:56
  Svara
 • Vill höra eran livepod, när lägger ni ut den? :)

  Johanna Karlsson 2016-10-10 14:10:48
  Svara

senaste från Mode

Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind