Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Ny hårfärg!

I samarbete med Hairtalk. 

Perfekt-Blond

Ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering. Ibland hinner man inte med allt helt enkelt. Haft så satans mycket möten den här veckan. Men nu är jag back on track.

I eftermiddag ska jag till min frisör Emelie på Hairtalk hon har ju bytt salong till Hairtalks showroom. Ska bli kul att se nya stället. Nu jävlar ryker den gråa färgen. Jag känner mig så grå i den här färgen. Haha, fram och tillbaka fram och tillbaka. Varför kan man inte bara nöja sig med den färgen man har? Man tror alltid att gräset är grönare på andra sidan.

Jag vill bli lyxblond, haha. En kallblond färg med en bottenfärg, men absolut inte lika mörk som jag varit. Vill ha den exakta färgen som tjejen i mitten har. Askigt, men ändå väldigt blont framtill.

HUR HÄRLIGT SKA DET BLI MED NYTT LÖSHÅR – JAG DÖR! SÅ PEPPAD! 

Vad tror ni?

Hairtalk
Tycker själva längden och frisyren var så fin här.

Blont hår
Älskar den här superkalla färgen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Varför har nästan ingen sin riktiga hårfärg?! Är själv mörkare så kanske inte förstår, men varför måste nästan ALLA cendréfärgade bleka blont?! Är det verkligen SÅ fult annars..?
  T.om jag-älskar-mig-själv-naturlig-Blondinbella, kunde ej stå ut med sin naturliga. Det förvånar mig lite att just den biten är SÅ avgörande. För övrigt är jag intressead av ytligheter och ej emot det per se. Förstår bara inte denna naturliga hårfärgs-fobi som råder.

  Leah 2016-10-23 01:16:02
  Svara
 • Hur håller du dig så brun och fräsch året om? Du är SÅ snygg! Kram

  Lisa 2016-10-20 22:32:26
  Svara
 • Alltså-jag gillar din blogg som attans! Du är den jagklickar in till när jobbet blir för tungt och jag behöver inspiration. Och det är flera gånger i veckan. Bredd, djup, kost, träning, L O V E, vänskap, interiör, mode etc. Men ibland, som nu, tappar du helt perspektiv på vad som verkligen är viktigt i livet och du blir bara bortskämd och ytligt. Det är hår-HÅR! Förstå vilken procentuell gräddfil du rör dig i. Keep it real Petra.

  Ann-Charlotte 2016-10-20 19:19:29
  Svara
 • Jag har varit super-megablond under en massa år men drar precis som du lätt åt det gula hållet om jag inte underhåller det. Testade balayage i liknande färg som din för ca 6 månader sedan som jag verkligen inte heller trivdes i. Tycker att det är SÅ FINT på andra, men jag kände mig trist och grå i den färgen tyvärr. Dock önskar jag också en ”lyxig” blond nyans som inte känns så färgat som det ser ut när jag har hela håret i samma nyans. Räddningen blev att jag fick stå ut med en rejäl utväxt i några månader för att sedan göra slingor på min naturliga, råttfärgade hår. Nu överlappar det fint med mina super ljusa längder, jag är väldigt blond men i och med att det är slingor och inte färg/helblekt så smälter även min utväxt in i håret mer naturligt. Kommer att fortsätta att underhålla utväxten med endast slingor och när enligt mig för mkt har växt ut, bleka upp längderna. Ett litet tips :)

  Sofia 2016-10-20 14:05:10
  Svara
 • Var kommer jackan ifrån ? Pangsnygg!

  B 2016-10-20 12:35:48
  Svara
 • Jackan på bild nr 2, vad är det för märke?

  Josefina 2016-10-20 12:34:09
  Svara
 • Blev snyggt helt klart!

  rostfritt stål kran 2016-10-20 12:11:45 http://www.pricerunner.se/sp/nivito-rostfri.html
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!