Mot Miami….

Rutigt

Outfitbilder samt info kommer. 

Idag åker jag med Forni på semester till Miami. Även om jag kommer behöva jobba därifrån – så känns det faktiskt helt jävla magiskt att åka iväg till värmen – och få vara ensam med Michaela. Så längesedan vi åkte själva på en resa, bara hon och jag. Nu är jag så trött på det här vädret. När det regnar åt alla håll – det spelar liksom ingen roll hur man vinklar paraplyet, haha. Även om det ser ut att inte bli direkt strålande sol i Miami under vår vistelse är det iallafall 28 grader.

Igår försökte jag få klart det sista innan resan. Det gick sådär – hann med hälften, haha. Fick gå upp idag vid 05.00, men är fortfarande inte klar. Tur att det är en lång flight så jag hinner klart med allt. Igår skulle jag och Pålle plåta nya bilder till magasinet, det gick också sådär eftersom det regnade precis hela dagen, haha. Så vi fick plåta på NO18, vårt kontor istället. Blev inte alls lika många bilder som jag hoppades på. Haha, då folk satt i möten överallt. Men vi hann iallafall ta det bilderna som vi var tvungna att plåta av.

Kika in vid lunch – då kommer ett nytt inlägg om Linns minimakeover. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!