Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Halloween in Miami!

Haha, missa inte instafilmen jag klippt ihop från när vi var i maskeradbutiken. Ni missar väl inte mitt instagramkonto @petratungarden – där jag uppdaterar med massa roliga instastories från resan <3

Jag älskar att klä ut mig. Forni avskyr att klä ut sig. Så efter några dagars tjatande och lirkande har jag äntligen lyckats övertala henne att vi ska spöka ut oss ikväll. Maskeradbutikerna här är helt sinnessjuka – de är enorma. Här klär ju alla ut sig under halloween när de går ut.

Jag visste redan vad jag ville vara. En mexikansk sugar scull. Haha, jag kan ha tagit mig vatten över huvudet. Vette fan hur jag ska lösa den där maken. Haha, alla i maskeradbutiken frågade vem som skulle sminka mig så där – när jag sa själv skrattade dem. Så att få det så snyggt är nog ganska svårt. Kommer nog snarare se ut som jag sovit för lite med mörka ringar under ögonen och doppat huvudet i en påse mjöl.

Ni får helt enkelt kika in här imorgon för att se om jag lyckades ; ) 

Halloween-Mexican-Sugar-Scull

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • ???

  Monika 2016-10-29 19:32:13
  Svara
 • Hej Petra! Jag tycker supermycket om dig och vill verkligen inte att du ska tolka detta som något negativt, (jag personligen bryr mig inte så jättemycket, alla får vara utklädda till det dem känner för) men tänkte bara att det kan vara bra att du vet om att som vit person är det väldigt kontroversiellt och klassas som cultural appropriation att klä ut sig till sugar skull på halloween. Så att du har koll, skriver inte detta för att skälla ut eller klanka ner på dig, men alltid bra att läsa på om saker och ha lite koll! :)
  Om du känner att du har lust och ork kan du ju googla på cultural appropriation eller sugar skull + cultural appropriation, kram!

  Moa 2016-10-29 19:16:04
  Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Skulle verkligen tänka om ang sugar scull, tolkas som sagt som CA att som vit klä ut sig till det utan att ta hänsyn till kulturen bakom!

   linnea 2016-10-30 14:50:10
   Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Tänkte exakt samma sak! Eftersom Dia de los muertos är så stort här i USA, och verkligen i Florida med så stor latinamerikansk befolkning, så anses det väldigt kontroversiellt att klä ut sig till sugar skull på Halloween.

   m 2016-10-30 05:11:00
   Svara
  • Svar på Moas kommentar.

   Hej Petra! Jag håller helt med Moa; jag tycker att du verkar som en under bar tjej och jag älskar att läsa din blogg! Jag har hittat en artikel angående problemet med att klä ut sig som en mexikansk ”sugar skull”; du kan läsa den här http://www.fordhamobserver.com/sugar-skulls-are-not-halloween-costumes/ . Jag hoppas att du och Mickis har en super kul Halloween i Miami!

   Filippa 2016-10-29 20:31:39
   Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!