Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Halloween Makeup

Makeup-Scull

I förr går var dagen äntligen kommen – HALLOWEEN! Jag hade ju taggat som tusan för den här kvällen. Jag gick ju loco inne i maskeradbutiken. Men sedan när jag väl skulle sminka mig så fick jag en allergisk chock av det vita sminket. Det kliade som fan och det fäste liksom inte, såg ut som jag hade filmjölk i ansiktet, haha.

Så jag fick tänka om i sista sekund. Men det blev ju ganska bra ändå. Haha, typ glammigt skelett med blommor i håret.

Scull
Makeup

Dead

Haha, jag lovar – nu är selfiefesten över. Måste ändå säga att jag blev väldigt nöjd, haha om ni budskapet undgick er efter mina fyra egocentriska close ups.

Spetsklänning-
Hade köpt en skelettdräkt som jag egentligen skulle haft. Men det blev för pajigt till. För maskeradigt, haha.

Halloween
Hur kul att jag iallafall lyckades tvinga på maskeradhataren Forni ett par öron!

Forni-

När vi hade piffat klart oss gick vi ner till vårt hotells resturang Matador. Det är så mysigt på vårt hotell Edition. Restaurangen var också grym. Vi var rätt mätta från vår bestanta pastalunch. Så det fick bli några smårätter.

Calamari
Fried Calamari med karamelliserad rödlök. Alltså hundratio poäng supergott.

Dinner-Matador
Haha, helt normalt att sitta på middag med den makeupen.

Michaela-Forni-Petra-Tungården
Haha, posera mera. Sedan var det dags att röra på fläsket och bege oss till nattklubben Rockwell.

Fest
Där det var brakfest! Sjukt bra klubb! Inte för stor lokal och spelade bara hiphop och rnb.

Maskerad
Så här utklädda var typ ALLA. Så kul att bara stå och spana in alla outfits.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tycker det blev skitsnyggt!!

  ANNAWII 2016-11-01 00:35:33 http://annawii.blogg.se
  Svara
 • Vart är din klänning från Petra?? Kram

  Lollo 2016-10-31 19:59:00
  Svara
 • Skit snyggt ju! Var i Miami under halloween förra året och de är en sån jäkla skillnad att fira där än här i Sverige..
  Njuuuut
  http://nouw.com/johannafilippaa

  Filippa 2016-10-31 18:56:00 http://nouw.com/johannafilippaa
  Svara
 • Gott med bläckfisk!!!

  Anna 2016-10-31 18:28:05
  Svara
 • Hur tänker du angående cultural appropriation? Det har diskuterats rätt mycket i medierna i år just ang. din utklädnad att det är respektlöst och en helig kultur med mera. Såg att ett flertal kommenterat på ditt föregående inlägg ang. detta.

  Jag hoppas inte att du skriver att du inte var medveten om detta etc. (lätt att googla). Skulle gärna vilja höra din tankar om hur du resonerar kring din utklädnad (även om du inte resonerade alls, tycker att det är okej att klä ut sig så etc etc, bara hur du tycker utan någon annans åsikt)

  Maila mig gärna annars!

  Kramar

  Antonia 2016-10-31 17:12:43
  Svara
  • Svar på Antonias kommentar.

   Hej Antonia! Kan du inte förklara hur du själv tänker kring detta med CA? Det blir lätt nedlåtande när man bara dömer någon annan utan att försöka förklara var man själv står och varför. Själv tycker jag denna fråga är komplex och inte så enkel att ta ställning i. Dessutom känns det som att väldigt många som pratar om detta är vit medel/överklass vilket jag tycker är konstigt. Generellt tycker jag det är bara positivt att uppleva andra kulturer och låna sådant man gillar. Jag menar hade vi inte lånat från andra kulturer hade sverige inte varit så kul idag… många saker som idag upplevs som ”svenska” kommer ju från andra länder och kulturer. Men kan på visst sätt förstå att det ibland kan vara problematiskt när priviligerade grupper gör om/tar äver en diskriminerad grupps kultursymboler. Men utveckla gärna hur du ser på saken så kanske jag är beredd att ändra mig lite.

   Anna 2016-10-31 18:27:19
   Svara
   • Svar på Annas kommentar.

    https://www.bustle.com/articles/119945-5-trends-that-are-actually-just-cultural-appropriation
    Här kan du tex läsa. I stort handlar det om attribut som i ursprungskulturen representerar något speciellt/används i specifika religösa sammanhang/symboliserar något heligt etc som man då, om man ej tillhör kulturen, inte ska klä ut sig i till tex halloween då det är respektlöst mot ursprungskulturen. Även om man gör det ”för att visa uppskattning mot ursprungskulturen” så eftersom du ej är en del av kulturen (samt ofta ej är införstådd i innebörden av ex bindis/fjädrar i håret etc) så ska man ej klä ut sig i det ”för att det är kul”

    Linnea 2016-10-31 22:20:10
    Svara
 • Varifrån är din klänning? Så fin!!

  Tove 2016-10-31 16:35:41
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!