Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Utvärdering Yves Rocher

I det här inlägget förekommer reklam för Yves Rocher.

Yves-Rocher

Nu har jag under fyra veckors tid provat Yves Rochers produkter som jag noggrant fick utvalda efter just min hudtyp. Jag fick Elixir 7.9 serien utvald till mig. En serie som ser till att öka produktionen av kollagen och som ger mycket fukt, utan att bli för fet. Jag fick veta att det var extra viktigt för mig att ge huden ordentligt med fukt. Då jag dessvärre har tendenser till att få grövre linjer/rynkor när jag blir äldre (oh no!).

yves-rocher

Haha, så nu har jag sedan den analysen smörjt in mig som en galning. Jag har ibland en tendens att överdriva saker för att jag tror att resultatet ska bli dubbelt så bra – som att jag i början applicerade dubbelt så mycket kräm. Så är det inte, haha. Vilket jag också upptäckte då jag vakande upp glansig som ett smörpaket, då huden inte kunde ta upp all fukt och näring. Men när jag fick till krämmängden så sjönk den in utan problem.

Jag måste faktiskt säga att trots att det bara gått fyra veckor så märker jag verkligen skillnad. Min hy tenderar inte ens till att vara torr någonstans. Annars brukar jag ganska ofta flagna på både näsan och vid hårfästet oavsett årstid. Nu är jag mjuk och len som en babyrumpa. Och jag känner verkligen att hyn är mycket mer återfuktad än den var tidigare. Och att den här serien passar min hud väldigt bra, huden känns verkligen välmående.

yves-rocher-

Jag har använt serumet både morgon och kväll innan dag– respektive nattkrämen.

En annan nyfunnen vän är deras ögonkräm. Isabelle sa att det var extra viktigt att jag smörjde in huden kring ögonen med ögonkräm, då huden är extra känslig där. Och jag hade tendens till rynkor just kring det området. Jag fick en produkt från en annan serie, Sensitive Végétal – som återfuktar ännu mer och hjälper mot känslig hy. Då jag ofta kan bli röd runt ögonen av fel produkter.

Det är verkligen så viktigt att använda rätt produkter för just DIN hy.Var noga när det kommer till val av produkter.

Ta hjälp av en expert.

Yves Rocher erbjuder alla sina kunder kostnadsfri hudanalys från Monoderm (som jag fick prova). På bara några minuter får du en skräddarsydd rekommendation för just dig. Mätenheten läser av hudens elasticitet, fukt, struktur, pigmentering, talg och lyster.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Bästa Isabelle!

  Elvira 2016-11-07 09:02:37
  Svara
 • Ska du fortsätta med samma produkter fram över?

  Katja 2016-11-06 22:04:24
  Svara
 • Måste du ha texten i inläggen centrerad? Jättedrygt att läsa då!

  Malin 2016-11-06 10:45:30
  Svara
 • Du är väl medveten om att du har SDare i din bekantskapskrets ?

  Sara 2016-11-05 19:17:46
  Svara
 • Vad hände med neutrogenas produkter? Jag trodde att det var deras produkter du använde?

  Anna 2016-11-05 14:51:19
  Svara
 • härligt att du har märkt skillnad :)

  Kram<3
  http://camillaesi.se

  CAMILLAESI 2016-11-05 11:51:15 http://www.camillaesi.se
  Svara
 • En sån analys måste jag också – min hy är verkligen kaotisk under vintern.
  Snygg du är förresten – as usuaaal!
  Kram <3

  Göteborgsmamman En härlig mammablogg 2016-11-04 20:00:03 http://goteborgsmamman.se
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!