Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I ♥ Soft Goat

I det här inlägget förekommer det reklam för Soft Goat.

Soft-Goat-Petra-Tungården-Cashmere-Grått

Ny mörkgrå färg.

Foto: Frida Möller, Studio Emma Svensson.
Smycken: kommer från Blue Billie – tack för lånet <3

Idag skulle egentligen den nya Soft Goat leveransen landat i Sverige men flyget har blivit försenad. Så nya kollektionen kommer först i slutet på veckan. Det var längesedan jag var så taggad inför något. Jag lever ju i mina cashmerekit här hemma – och nu ska jag få fyra nya färger att mysa runt i.

Jag tycker att den nya toppen är så sjukt snygg. Den sitter verkligen som en smäck – se upp för farliga kurvor säger jag bara. Och jag älskar den låga polokragen som värmer – utan att bli för ”klädd”.

Petra-Tungården-Soft-Goat-Cashmere
Den här skogsgröna nyansen är så jäkla fin i verkligheten. Stickningen på den här toppen trollar fram en pangsiluett, det gör verkligen hela tröjan och slitsen på ärmen och sidorna.

Burgundy-Cashmere

Kan inte välja vilken nyans som är min favorit – är lite lätt besatt av den i burgundy. Skulle säga att färgen är lite missvisande på bilden ovan och mer som bilden nedanför, lite mörkare – inte så röd.

Burgundy-Soft-Goat

Fina Isabell <3

Svart-Cashmere-Soft-Goat

Det svarta kittet är magi. Vet att de dragit upp kontrasterna så man kan se stickningen. Men kittet är egentligen verkligen nattsvart.

Svart-Cashmerekit

Det svarta kittet kommer jag lätt gå till jobbet i. Haha, det kommer man ju undan med utan problem.

Petra-Tungården-Soft-Goat-

Det mörkgrå med långärm – love, love, love.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • åååh vilka härlig heter! Den dagen jag gått klart min utbildning och har råd köpa dessa fina skapelser med inte bara en studentlön så ska jag också mysa i lite lyx!! WOW förstå så härligt ha dessa på julaftons morgon!

  Sanna 2016-11-13 20:01:05
  Svara
 • jag som är kort och lite s k rund skulle också vilja ha mysiga hemma kläder och jag tror att fler med mig. kan du inte göra plagg för oss som inte är 177 och har xs i storlek utan är 160 och har storlek M-L.

  Mi 2016-11-13 14:37:59
  Svara
 • Kommer kollektionen säljas i butik? :)
  Kram

  Linda 2016-11-09 09:45:34
  Svara
 • Jag undrar så hur setet skulle se ut på en person som mig, lite kortare och inte så lång och slank överkropp. Är väldigt sugen på att mysa runt i Kashmir men är rädd att det kommer se fult ut på mig och ge mig dåligt självförtroende i hemmamyset. Du är ju bra på det där med att klä sig efter sin kroppsform. Så vad tror du? Jag förstår att den är bra med kurvor, men måste man vara lång och ha värsta långa överkroppen och helt en platt mage och smal midja för att det ska sitta bra? Kan du inte få soft goat att plåta på lite olika modeller, för alla kvinnors skull. Dina vänner som du lägger upp i setet är ju heller inte direkt mulliga. Tack!

  Frida 2016-11-09 09:45:19
  Svara
 • Superfint! Ingen chans till rabattkod för oss läsare som är studenter med strikt budget? Haha.

  Petra 2016-11-08 19:28:24
  Svara
 • Jag tycker kollektionen är jättefin men måste säga att jag är förvånad över att ingen verkar reagera på modellens extremt smala utseende. Självklart ska alla storlekar (även smala ) vara accepterade och vi vet att modellvärlden präglas av väldigt smala ideal men för mig känns den här kampanjen tyvärr bakåtsträvande.

  Linda 2016-11-08 18:47:04
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Det är min kompis som är modell : ) Och hon har alltid sett ut så, på samma sätt som jag alltid haft kurvor. Så för mig var det ett självklart val och extra kul att välja henne som modell – absolut hon är smal, men så är hon född. Och jag älskar hennes leende.

   På hemsidan kommer det att finnas bilder både på Isabell och på mig : )

   Petra Tungården 2016-11-08 20:38:00 http://petra.metromode.se
   Svara
   • Svar på Petra Tungårdens kommentar.

    Sjukt att man ska behöva försvara sitt val av modell, det är väl helt upp till Petra att välja den hon tycker passar bäst. Oavsett kroppstyp

    Sara 2016-11-09 09:54:01
    Svara
 • hur är dom i storlekarna? Vad har modellen för storlek, och vad har du för storlek Tillexempel? :)

  Sophia 2016-11-08 10:45:57
  Svara
 • Hej, jag fick aldrig något svar på min fråga om varifrån ullen kommer? Inte Sverige antar jag då om de leverades hit med flyg?

  Linda 2016-11-08 08:57:03
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hej Linda,

   Ullen som vi använder kommer från kashmir-getter som lever i Inre Mongoliet. Getterna kammas för hand för att få tag på den duniga underullen. Denna ull skickas sedan till spinnerier för att spinnas till garn. Garnet i sin tur är öko-certifierat (ett internationellt test-och certifieringssystem för textilier som begränsa användningen av vissa kemikalier). Plaggen stickas sedan hos våra fabriker i Inre Mongoliet samt utanför Peking.

   Hälsningar

   Stephanie
   Soft Goat

   Stephanie 2016-11-08 10:26:03
   Svara
 • Hej Petra! Hur ska man tänka kring storlekarna?

  Clara 2016-11-08 08:00:34
  Svara
 • Hur lång är modellen? Misstänker att byxorna kanske är för korta.. :( såå fina!

  Sophie 2016-11-08 03:50:40
  Svara
 • Får man levert disse til Norge? Så fine!

  alexandra 2016-11-07 23:49:23
  Svara
 • Då var julklapparna fixade! :) Kan man köpa din kollektion i någon fysisk butik eller bara online?

  lisa 2016-11-07 23:17:25
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!