Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Hemma hos Linn Eklund.

Linn-Eklund

Idag plåtade vi hemma hos Linn Eklund till nya numret av Metro Mode. Ni har väl inte missat Limpans blogg hos oss? Fylld till bredden av ursnygga outfits och inspirerande bilder. 

Senaste dagarna har jag jobbat som en jäkla dåre. Suttit uppe sent in på natten för att hinna med allt. Känner mig lite som en bläckfisk som jonglerar en jäkla massa bollar i luften. Trots att jag jobbade varje dag i Miami så har jag ganska mycket att ta ikapp. Snart kommer ni få veta vad det är för projekt jag pysslat med vid sidan av. Imorgon kväll kommer dessutom min bästa kompis, Mathilda från Tyskland. Så vill kunna gå i rimlig tid från jobbet de dagarna – så nu köttar jag järnet.

Nu väntar dock en jobbpaus. För nu bär det av på inspelning för en av mina bästa vänners kommande smyckeskollektion <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
21kommentarer
 • Var kommer den svarta krukan från?:)

  Emelie 2016-12-04 13:06:27
  Svara
 • Shit va snyggt hem!

  Sara 2016-11-14 16:44:57 http://www.appetiteandotherstories.com
  Svara
 • Så fin väggfärg! vad heter den?

  Maria 2016-11-09 20:16:54
  Svara
 • Snygg inredning

  Nivito blyfri blandare 2016-11-09 11:19:17 http://rostfriablandare.blog.com/
  Svara
 • Fantastiskt. Besök min blogg och hjälp mig ta viktigaste beslut. http://mammatogminbarndom.blogg.se/

  Pit 2016-11-09 11:07:54
  Svara
 • Hi,

  What is the wall colour called?
  Thanks!

  Anna 2016-11-09 09:47:19
  Svara
 • Hej Petra, vad heter steamern du pratade om i podden? Låter som en perfekt julklapp till sambon som svär över att behöva stryka sina skjortor varje morgon :) puss

  Matilda 2016-11-08 22:19:46
  Svara
 • Hej Petra!

  Vill bara börja med att jag älskar din blogg och varit en läsare sedan många år tillbaka – du är en riktig inspirationskälla! :)

  Jag har en liten fråga. Nu börjar ju den mörka, gråa och framförallt sjukt kalla årstiden här i Sverige. Inför varje vinterhalvår ställs jag inför samma dilemma – VAD bör man satsa på för skor?! Tycker att det är så sjukt svårt att hitta vinterskor som är både snygga och varma – vilket ändå är viktigt då det blir så satans kallt. Förra vintern körde jag på vans och sneakers 90 % av tiden vilket mina fötter inte var allt för tacksamma för.

  Känner mig lika lost varje år och skulle verkligen uppskatta lite guidning på denna front!
  Tack på förhand!!!

  Stora pussar och kramar

  Nina 2016-11-08 19:55:32
  Svara
  • Svar på Ninas kommentar.

   Vad kul att du gillar bloggen ; ) Fy fan jag hör dig! Vet du vad – det är det som är så förbannat tråkigt med den här årstiden. Det finns typ inga ”bra, snygga skor”. Om du väl lyckas hitta ett par som både står emot kylan och är snygga så är de dränkta i saltfläckar och slask efter en vecka.

   Stövlar funkar ju ganska bra för då kommer du upp en bit från marken (men det är halt). Eller sneakers med platå. Etys har ett par med ludd i. Men som sagt – det blir ändå förstörda.

   Sitter själv i samma båt just nu. Jag återkommer i frågan ; )

   Petra Tungården 2016-11-08 20:31:17 http://petra.metromode.se
   Svara
 • Flott! :)

  koppar köksblandare 2016-11-08 19:43:46 http://www.nivito.se/k%C3%B6ksblandare
  Svara
 • Wow vilket hem! Vad är det för växt? Så fin

  Anna 2016-11-08 18:53:58
  Svara
 • Hej Petra!
  Jag ska snart flytta in till min första lägenhet, vilket betyder att jag ska inreda allt från 0. Jag har hittat en massa inspo på din blogg, tack för det! Nu undrar jag ifall du har fler bra tips att hitta inspo ifrån? Specifika butiker, hemsidor, bloggar, instagramkonton, osv? Skulle uppskattas, diggar verkligen din stil.

  Hanna 2016-11-08 18:27:56
  Svara
 • Hej Petra!

  Jag beställde din softgoat-tröja med v-ringning i ljusrosa och vill bara säga at jag äääälskar den!!! Så snygg och så mysigt material så lyxig haha Kommer seriöst bo i den! Ska lätt beställa byxorna i ljusrosa och hoppas att de är tillräckligt långa! puss

  Maria 2016-11-08 17:59:57
  Svara
 • Var kommer spegeln ifrån?

  Cassandra 2016-11-08 17:53:29
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!