Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

After Noon Tea med Friggs och Color your life med Sally Hansen!

I det här inlägget förekommer det reklam för Friggs och Sally Hansen. 

 _Diplomat
I förra veckan höll jag som bekant ett event på Diplomat för Friggs och Sally Hansen. Fredagseftermiddagen började med en fantastisk after noon tea för att prova Friggs nya ekologiska te-smaker.

Jossan-Forsberg-
Jag och finaste Jossan som alltid är så förbannat snygg.

Diplomat-After-Noon-Tea
_--Bakelser
De här bakelserna? Wow! De var precis lika goda som de ser ut. Kardemumma och Kanel teet är också en av mina favoriter från det nya släppet. Och Kryddig Chai!

Michaela-Forni
Sedan trillade fler härliga donnor in med stora kameror, haha.

Fiplomat

Så himla mysigt – ska börja ha after noon tea oftare. Hur mysigt att bjuda över sin tjejkompisar en söndag på massa bakelser, te och champagne i höstrusket eller snökaoset. 

_Diplomat-After-Noon-Tea

<3

Diplomat-Event-
Haha, man kan säga att det fotades en hel del.

Friggs-Knäcke
Här ser ni alla nya smaker. Och världens godaste knäckebröd – for real. Markus och jag har blivit beroende av sesam och linfrö knäckebrödet. Ni måste prova det, krispigt och tunt.

Event-Friggs-
Jag fick äran att sitta bredvid min gamla ass och fina vän Fanny Ekstrand.

Margaux-Dietz-

Hur häftigt är det att Margaux är gravid? Det är helt bananas! Jag är såååååååååååååååååååå himla glad för henne och Jakobs skull. Maggan kommer bli världens bästa mamma.

PT-Fia-
PT-Fia och Vanja var på plats. Hur fin är Fia i sin nya frisyr?

Mira-Fröling

En av mina favoritmänniskor Mira <3 Jag och Mira är såååååå lika – men ändå så olika, haha. Tycker så mycket om henne.

Event-

Efter att vi hade fikat klart gick vi upp en våning där vi skulle få måla.

Clara-Hallencreturtz
Där den här pinglan, Clara Hallencreutz, gav oss en lektion i färg och form. Hon hjälpte oss att ”släppa” på alla spärra och bara måla.

Måla
Först fick vi göra massa övningar som Clara gav oss.

_----Tavlor-

Haha, vi skulle måla av varandra som resulterade i gapskratt.

7A1A7660

Sedan skulle alla måla av mig på Claras begäran, haha.

7A1A7680
Forni gjorde riktigt sjyssta rattar på mig.

Sally-Hansen

Sally Hansen hade gjort fina förkläden till oss.

Färg
Sedan var det dags att ösa på med färg.

7A1A7762

Det var så mysigt att måla. Så rofyllt. Man kanske skulle ta upp den hobbyn hemma för att slappna av. Alla gick in i sin egen värld.

7A1A7845
Forni målade en tavla till Maggans bebis.

7A1A7913
Så fin ju!

Dasha-Girine
Dasha med! Ungen är bortskämd redan innan den kommit till världen.

Caroline-Sandström
Hur fin blev Carros tavla?

Alexia
Hello super hottie mommy, Alexia!

Skratt

Limpan var såklart på plats <3

Margaux-Ditez

Haha, det skrattandes en hel del.

Målarfärg

Hur fin blev pt-fias tavla till höger?

Clara Hallencretutz
Clara är så förbannat härlig. Så skön begåvad tjej som dessutom gör helt fantastiska tavlor.

Petra-Tungården-

Här är min tavla – en färgbomb med en kompott av mina favoritkulörer just nu.

TÄVLING!

Nu har ni dessutom chansen att vinna tavlan och såklart en jäkla massa fina nagellack från Sally Hansen nya kollektion, Complete Salon Manicure som ni kan läsa mer om i mitt blogginlägg här!

Hur du tävlar? 

Kommentera hur du sätter färg på din tillvaro.

Lämna din mailadress så vi kan kontakta dig!

Sally-Hansen-Nagellack-Petra-Tungården-

Är ni sugna på att prova? Sallys nya lack? Eller spana in fler färger?

Kika in HÄR! Ange koden (med små bokstäver): lykosally  – så får ni 20% rabatt fram till den 11/11.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
49kommentarer
 • Hej!
  Jag är en tjej på 17 bast och mitt sätt att sätta färg på tillvaron är i många fall att klä mig i något färgsprakande eller att ha på mig ett par stora, gärna färgglada örhängen som får en att piggna till och orka med tempot på naturprogrammet! Jag älskar färg och tycker det är trist att de flesta i min ålder nästan enbart klär sig i grått och svart medan jag inte är rädd för att sticka ut.
  Sedan tycker jag även att ett sätt att sätta färg på tillvaron är att träffa en bra vän en gång i veckan och ta en mysig fika och snacka av sig och skvallra lite!
  Hoppas på tur!

  Om inte, tack ändå för en superblogg som också sätter färg på tillvaron och humöret!

  Jenny 2016-11-15 17:19:08
  Svara
 • Jag har haft en riktig skitperiod i typ ett helt år nu, som präglats av sjukdom, sjukskrivning & nu senast uppsägning från jobbet – som en blixt från klar himmel. Är riktigt depp för stunden men jag försöker sätta färg på tillvaron genom små medel. Det kan tex vara att dricka ett gott te, hälsa på en kompis eller rita i min ”vuxenmålarbok”. Saker som får mig att må bra & inte deppa ihop helt o hållet. Ibland är livet tufft mot en & det gäller att försöka se det från den ljusa sidan vilket ju kan vara lättare sagt än gjort ibland. Sen så tycker jag att din, Michaels och Margauxs bloggar sätter färg på tillvaron för mig & din inredningsstil inspirerar mig supermycket <3

  E 2016-11-13 23:39:22
  Svara
 • Jag sätter färg på min tillvaro genom att laga god och näringsrik mat varje, letar på internet efter nya recept flera dagar i veckan, så roligt och ”lyxigt” pröva helt nya smaker på en vanlig måndag, helst vegetarisk annars fisk eller kyckling :)

  Karin 2016-11-13 22:23:47
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron i mitt liv genom att varje dag tänka på mitt barnbarn och mina barn. Att jag är så lyckligt lottad att få ha dom i mitt liv det sätter färg på min vardag.

  Susanne 2016-11-13 20:24:57
  Svara
 • Varje dag bestämmer jag mig för att ta en enkel bild med min mobil på något färgsprakande under dagen, det kan vara en bild på min härliga middag jag lagat, en bild ner i min sminklåda eller en bild på den fantastiska naturen. Varje vecka kollar jag sedan tillbaka på alla färglada minnen från veckan, vilket gör mig på ännu bättre humör.

  Kram

  Ragna Jonasdotter 2016-11-13 20:01:53 http://raagna.se
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron genom att ha en rolig sak att göra om dagen! Det roliga kan vara att ta ett glas vin med en vän, göra en ansiktsinpackning, köra ett danspass på Friskis eller måla naglarna i någon annorlunda färg. Sen dricker jag mängder med te och följer bra serier, varje dag :)

  Nathalie 2016-11-13 17:12:52 http://eilathan.tumblr.com
  Svara
 • Sätter färg på tillvaron genom ett leende och ha en sprudlande livsglädje! Nu under hösten är ju dova färger populärt och därför kör jag all in gällande färg när det kommer till träning, finns det något mer peppande än att träna i rosa tröja och gula skor? När det kommer till maten finns det inget härligare än att äta mat i regnbågens alla färger vilket också sätter härlig färg på tillvaron!

  Ida L/ @im_healthyenergy 2016-11-13 11:04:16 http://www.nouw.com/my_journey
  Svara
 • Jag försöker att varje dag ge komplimanger till folk jag inte känner då jag anser att det är ett väldigt enkel gärning som sätter färg på tillvaron, både för mig och för andra. Sen är ju ett snyggt läppstift eller nagelack i någon fin färg också att föredra ;) Tavlan var grymt snygg och skulle passa SÅ bra hos mig och min sambo!!

  Mimmi 2016-11-12 14:04:36
  Svara
 • Ett färgglatt nagellack, en härlig ögonskugga eller en färgglad accessoar får ge färg i min tillvaro. Annars missbrukar jag skratt, att skratta med vänner och familj är något som också ger färg i min tillvaro!

  Sofie Berglund 2016-11-12 09:10:48
  Svara
 • Jag sätter färg på min tillvaro genom att varje dag försöka göra någonting för min självkänsla – försöker få in i rutin att göra ett spegeltal till mig själv varje morgon där jag berättar hur bra jag är

  Amanda 2016-11-11 12:51:42
  Svara
 • Det finns få saker som slår känslan efter en god gärning.
  Mitt mantra är minst en god gärning varje dag. Det bästa är att det smittar av sig!
  Det sätter ständig färg på min tillvaro! Behöver jag nämna att jag tillhör dem som tror på karma…?

  Kram Martina

  martina 2016-11-11 11:04:10
  Svara
 • Utan vänner och familj skull tillvaron vara otroligt grå och färglös! Därför sätter jag färg på tillvaron genom att omge mig av de människor som ger mig en boost och får mig att må bra!

  Josefine Pettersson 2016-11-11 00:14:11
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron genom att umgås med min fina familj och mina vänner. Det finns inget bättre än att umgås med sina nära och kära, det ger så mycket energi.

  Therese 2016-11-10 23:00:41 http://thereselittlecorner.com/fotoblogg/
  Svara
 • FÄRG FÄRG FÄRG!!

  Linnea 2016-11-10 20:01:35 http://nouw.com/polluxvega
  Svara
 • Färg gör livet roligare och less is more är ett helt felaktigt uttryck, det behövs istället mer färg i vardagen! Tyvärr jobbar jag inte i en bransch med det mest tillåtande klädkoden så jag försöker putsa in färg i allt från underkläder till smycken och läppstift! På fritiden går jag banas all way och kör gärna blommigt och mönstrat i äkta retrostil! Jag försöker även omge mig med färg i hemmet och det finns inget bättre än en blombukett i all regnbågens färger, det gör mig glad och ger lite lyx i vardagen!

  Paula 2016-11-10 16:55:44
  Svara
 • ”Att sätta färg på vardagen”
  Mitt bästa knep för att sätta färg på vardagen är:
  Utomhus: att le och vara vänlig och hjälpsam mot min omgivning, det är oförväntat vad ett besvarat leende eller tack lyser upp dagen.
  Hemma: Blommor, och framförallt snittblommor, är ett enkelt sätt att pigga upp med färg på hemmaplan och dessutom känns det lite lyxigt att alltid ha färska snittblommor ståendes på bordet.
  Personligt: nagellack och läppstift är två små enkla knep att sätta färg på tillvaron, kanske ett smycke i färg eller som sticker ut lite mer, även under denna mörka tid. Mitt bästa tips är att klä sig efter det som gör en själv glad, och inte efter vad andra kan tänkas tycka. Våga mönster, färg och egna kombinationer, det viktigaste är att våga!

  Emelie 2016-11-10 16:52:56
  Svara
 • För mig och min fina mamma har naglarna stor betydelse för att vi ska känna oss lite extra piffiga. Vi brukar ordna med dem själva hemma eller så bokar vi in en manikyrbehandling på salong, det är vår grej som vi alltid gör tillsammans. Det låter lite klyschigt i samband med den här tävlingen att det är just naglar som sätter färg på vår vardag, men det har verkligen alltid varit det för oss. Man blir alltid lycklig av att se en omskött hand och vällackade naglar.

  Esther 2016-11-10 15:20:35
  Svara
 • Hej!

  Hur sätter jag färg på vardagen?
  Jag försöker i min annars relativt gråskaliga garderob med få utstickande plagg piffa upp den med poppiga och färggranna naglar. Det gör outfiten roligare!
  Dessvärre har nagellack inne vidare fästförmåga på mina egna naglar, det skavs av efter en dag. Testat majoriteten av alla över- och underlack som finns på marknaden, men inte Sally Hansen. Har varit sugen på att testa sen du tipsade om det första gången då du själv säger att lacket verkligen ska sitta på plats. Det låter precis som något för mina naglar! Ger snart upp hoppet om mina naglar, det fulaste som finns är ju ett avskavt nagellack. Det syns ju extra tydligt om du lackat naglarna i en riktigt färggrann färg också. Kanske ska tillägga att jag jobbar i butik och därför visas naglarna upp hela dagarna. Och det är inte kul när man skäms över sitt avskavda nagellack. Gör allt för att dölja dem…
  Därför skulle jag bli väldigt glad om jag vann och förhoppningsvis hittar ett nagellack som man inte behöver måla om varannan dag.

  Emma

  Emma 2016-11-10 15:11:23
  Svara
 • Hej Petra!
  Hur jag sätter färg på tillvaron?
  Gör någonting för min egen skull, ofta för att skämma bort mig själv och mina nära. Lördagsbrunch med tjejerna där vi kör på knytis både vad gäller mat och skvaller. Lägger ner tid på att fixa mina naglar hemma ofta med en p3 dokumentär i bakgrunden. Klär mig i dubbla långkalsonger och går en långpromenad i mörkret. Kör klackar i snökaoset bara för att få känna att jag lever. Tar på mig en vit vinterkappa för att pigga upp bland alla de svarta. Unnar mig något fint även om jag egentligen borde spara, jag är nog ändå värd det!

  Cecilia 2016-11-10 12:46:32
  Svara
 • HELLO! Jag sätter färg på tillvaron genom att piffa upp mig riktigt extra, egen manikyr, pedikyr fixa smink å hår, sätta på mig en riktigt sjysst outfit å dra ut på champagne Afternoon Tea, middag eller fika med mina bästa och närmsta vänner! Vad är livet utan lite glitter å glamour i vardagen nu när mörkret lagt sig?
  Mvh Sanna!!

  Sanna Parkan 2016-11-10 11:57:49 http://newhybrid.wordpress.com
  Svara
 • Alltid svarta kläder jag bär! Men för att omvärlden pigga upp så till det jag alltid något färgstarkt har till, tex en chockrosa väska, röda skor eller ett knallrött halsband. Får ofta glada kommentarer över dessa färgglada inslag. Less is more!

  Margareta S 2016-11-10 11:52:42
  Svara
 • Varje dag väljer jag klädsel utifrån känsla och variation i garderoben. Idag blev det en svart klänning med blommönster. Att bry sig det lilla extra om klädsel och detaljer som smycken eller håruppsättning gör att man får energi och kan sprida mer glädje till vänner och kollegor.

  Kristina 2016-11-10 10:24:26
  Svara
 • Mer after noon tea och champagne på söndagar! Det får bli ett av målen för 2017 :-D Härligt med alla dessa underbara målningar! Jag har börjat måla sedan jag blev sjuk, aldrig målat tidigare MEN så befriande. KRAM

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-10 10:19:35 http://www.evasvard.com
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron genom att unna mig något jag länge längtat efter. Det kan vara så enkelt som ett varm skönt bad utan störande barn, en fotmassage på salong, ett nytt klädesplagg eller en bio mitt på dagen. Det lyser upp den gråa vardagen!

  Jessica Sundberg 2016-11-10 10:12:38 http://attlevasunt.se/
  Svara
 • Mitt bästa tips för att sätta färg på tillvaron är att addera någon liten detalj till den annars så svarta outfiten jag slutar upp med varje vinter. ÄLSKAR att smita in på en second hand butik och gå loss bland alla sjalar. Man kan verkligen hitta guldkorn för nästan inga pengar alls som livar upp vilken grå dag som helst!

  Sara 2016-11-10 10:09:56
  Svara
 • Gud vad kul! För mig är det de små medlen som livar upp och sätter färg på tillvaron. Extra viktigt såhär i höstmörkret. Små färgklickar till kuddar i soffan, testar en ny glittrande ögonskugga, drar på ett par plommonlila glitterstrumpor och låter de sticka fram under byxorna eller piffar till naglarna lite extra på salong. De små medlen kommer man långt med i längden. Att laga söndagsmiddag på en tisdag och bjuda favoritvänen på en fika en torsdag sätter också färg på vardagen. Små medel – stor glädje!

  Håller tummarna för vinst, målar såväl tavlor som naglar med jämna mellanrum och skulle bli så så glad! Puss och kram

  Nora 2016-11-10 09:28:16
  Svara
 • Vilken rolig tävling! Nu när hösten är här och vintern smyger sig på ser jag till att ta hand om mig själv lite extra och när jag lämnar hemmet så försöker jag piffa upp min outfit lite extra med en hatt eller fin kappa. Med en fin färg på naglarna är man alltid redo för både hemmamys, jobb, dater och fest!

  Lovisa 2016-11-10 09:15:26
  Svara
 • En färgklick i vardagen kan vara blåbären i filen, den röda jackan, rosa toffsar i håret, en turkosblå väska eller ex ett par snygga glittriga långa lila naglar. Det är det där ”lilla” extra som gör mig glad var dag:-). Enkelt sätt att piggna till. Visst blir man mer vaken av att ha ett par röda skor, en färgsprakande halsduk etc istället för att ha allt i svart eller grått även om det är snyggt också. Det roliga är att min 5-åriga son också älskar lila o rosa precis som jag och röda sportbilar, hi, hi…;-).

  Rosis Nottehed 2016-11-10 08:58:57
  Svara
 • äh, det är la bara att ösa på med färger man blir glad av. Sovrummet är målat i mörkblått och med olika ljuskällor blir det himla mysigt. nagellacket byts ut nästan dagligen (på något sätt sitter det liksom inte längre) och det är glada färger som gäller – samma utbud året om! kuddar kuddar kuddar i olika färger och sköna material = drömmen. allt tillsammans med levande ljus och goa duschcrèmer = en bättre dag.

  Johanna 2016-11-10 08:27:45
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron genom att inte bara vänta till helgen för att lyxa utan gör det alla dagar i veckan!
  Dricker mjölken ur de finaste glasen, fixar en god dessert en grå tisdag, lagar favoritmiddagen (eller testar nya maträtter) mitt i veckan, stiger upp 5 minuter tidigare och gör en hotellig äggröra till frukost. Öppnar bubblet och dukar fram snacks och hittar något att fira – att det varit en bra dag, att en gillar sitt hem, att en har så bra vänner, att en jobbar för att vara sitt bästa jag i sina relationer; finns alltid en anledning att fira!
  Skämmer bort någon med blommor bara för att, skämmer bort sig själv bara för att, ger komplimanger varje dag.
  Helt enkelt – ser de små guldkornen även i vardagen!

  Isabel 2016-11-10 07:49:23
  Svara
 • Jag försöker sätta färg på tillvaron i detta vinterväder genom att piffa till mig själv! Ta ett varmt bad, smörja in sig och ta hand om händerna. Lägga på ett fint lack på naglarna, så känner man sig genast fräschare!

  Sofia lindberg 2016-11-10 07:46:36
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron med alla mina vänner! Mysiga middagar, långa nätter på dansgolvet, en kaffe i farten och promenader. Vänner målar min värld i alla regnbågens färger!

  Fredrika 2016-11-10 07:43:27
  Svara
 • Skratta , älska och våga lite grann

  Tove 2016-11-10 06:53:58
  Svara
 • Min tillvaro i höstmörkret färgsätts med färgglada ljus, metallsprayade föremål från naturen, såsom kottar & kvistar, och lite doftpinnar för att frambringa en mysig väldoftande stämning.

  Petra 2016-11-10 06:10:02
  Svara
 • Nu när jag är mitt uppe i en tenta period så är det tyvärr små index post-it lappar och överstrykningspennor som sätter färg i min vardag.. Annars är det alltid ett roligt nagellack! ✨
  KRAM

  Mirela 2016-11-09 22:35:31
  Svara
 • Ler med hela sjölen och kramas mycket. Skapar en fluffig rosa moln-känsla! Det ger färg till en grå vardag.

  Malin 2016-11-09 22:13:52
  Svara
 • Hej! Vilken roligt tävling. Jag älskar färg och omger mig med många härliga färger varje dag. Jag färglägger min vardag med att köpa färgglada blombukett och har hemma på köksbordet och i fönstrena. Alla smycken, naglar, skor och accessoarer är i färgsprakande nyanser. Det gör mig gladare och ger mig energi! Kram /Susanne

  Susanne 2016-11-09 22:07:45
  Svara
 • bär endast svarta kläder men skratt kan sätta färg på vilken outfit som helst. Samma gäller nu när vi går mot de deprimerat mörkare tiderna. Le mot spegeln- du triggar endorfiner och lurar* hjärnan till lycka!

  Sen såklart allt det där andra- tända ljus, bad, kroppskontakt, att ge komplimanger osv.

  PUSS

  Moa 2016-11-09 20:54:51
  Svara
 • Hej fina Petra!
  Älskar att läsa din blogg, den är så förbannat positiv och färgrik! Och det är ett sätt som jag sätter färg på min vardag också ?

  Att sätta färg på vardan handlar ju om att skämma bort sig själv och låta den där tigern som finns hos alla komma fram och göra sig sedd. Att våga ha på sig den där glittriga tröjan, skrika med till låten på spinningpasset och våga göra den där grejen som andra kan tycka är helt ”crazy”. Jag blir helt varm när jag ser andra göra det och älskar att ge en liten kick till andra att göra den där ”helt crazy” grejen eller att ha på sig dom knallrosa skorna. Hoppas på snyggt nagellack ??
  Kram Miranda

  Miranda Jaiswal 2016-11-09 19:48:51
  Svara
 • Jag går ut. Vår skog är alltid grön vilket förvånade en engelsman på besök en aprilhelg. Det hade jag inte tänkt på för det är ju bara så. Inflygningen mot Arlanda på sommaren från Mellanöstern gör också ögonen känsliga för grönt.

  Helena i Uppsala 2016-11-09 19:32:44
  Svara
 • För mig betyder ”att sätta färg på vardagen” att man lyfter blicken, ser och uppskattar allt det där man har i sin vardag, Allt som man så lätt tar för givet. Man synliggör och färglägger det som finns framför och omkring en. Det kan vara alltifrån att se och uppskatta en släkting, ta ett glas vin med en vän, fota omgivningen eller lagar en god middag.

  Sara 2016-11-09 19:30:16
  Svara
 • Man skulle kunna kalla mig ”the women in black” så färgen kommer inte med någon schysst hatt, istället blir det målarfärg, kritor och bus som sätter färgen på tillvaron i detta hus!

  Alexandra 2016-11-09 19:27:12
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron genom att ha myskväll varje kväll! Tar ett bubbelbad och lyssnar på musik, dricker varm choklad framför en serie. Och tänder ljus såklart (helst Diptyques, himmel vad det doftar).

  Kanske blir det en ny rutin att måla naglarna framför TVn? Är en inbiten nagelbitare (pun intended) som behöver motovation för att sluta!

  Matilda 2016-11-09 19:26:45
  Svara
 • Jag sätter färg på tillvaron genom att njuta i ögonblicket.Det kan vara en liten present till mig själv,ett möte som ger inspiration,vackra blommor eller en god ost från saluhallen.Vardagslyx!

  Karin 2016-11-09 18:55:46
  Svara
 • Nu mot hösten brukar jag vara ganska dålig på att bära färg på mina kläder. Däremot brukar jag försöka måla mina naglar i härliga kulörer för att sprida lite glädje och energi! Dock har mina naglar det senaste haft en tendens att gå av. Skulle därför vara kul att testa Sally Hansen eftersom jag annars bara kört Essie sedan länge :)

  Emelie 2016-11-09 18:50:13
  Svara
 • Att resa sätter färg på min tillvaro! Att möta och uppleva nya platser, kulturer, människor och skapa nya minnen sätter färg och glädje i livet!

  Mikaela 2016-11-09 18:31:52
  Svara
 • MEN vilket härligt event!! Såg supermysigt och kul ut!!

  maria 2016-11-09 18:29:05 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Gillar verkligen att du alltid skriver så fina saker om dina vänner! Tycker verkligen om folk som pratar gott och vill ”lyfta” sina vänner och det känns som att du är en sån person :)

  Amanda 2016-11-09 17:45:37
  Svara
 • Jag bakar bananbröd på lördagsmorgonarna och avnjuter det sedan med mycket smör och ost på!!

  Isabella 2016-11-09 17:00:33
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!