Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Syskonkärlek

Petra-Tungården-Syskon-

I förra veckan åt jag middag med pappa och två av mina syskon, Ludde och Lollo. Jag har en till syster, Millo, som bor i Australien för tillfället. Hon är en riktigt globetrotter, knappt sett röken av henne de senaste åren då hon pluggat utomlands. Jag saknar henne. Hon kommer äntligen hem i vinter – hoppas hon stannar då också.

Jag är äldst. Även om jag träffar Ludde och Lollo ofta så blir jag lika chockad över hur vuxna de blivit varje gång. Det spelar ingen roll om det gått en vecka eller en månad. Tiden går så fort. Det är så kul att se hur de går igenom faserna man själv gått igenom i livet. Ludde är bara 16, så han är en riktigt sladdis. Det skiljer 12 år mellan oss.

Tänk sedan när man får barn själv vad tiden måste springa iväg. Hur ens små liv som bara ville ligga i ens famn helt plötsligt kommer i målbrottet, smiter ut på fester och gör hyss, haha.

syskon

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • men omg swipeade typ JUST höger på din brorsa på tinder!!! haha vad sjukt!

  laura 2016-11-16 00:17:49 http://laurasdagar.blogg.se
  Svara
 • Petra! När får vi se bilderna från Linns makeover? Har längtat efter detta i flera veckor!
  Ps. Hälsning till Linn: Tack för att du vågade vara så öppen i podden om att du inte må bra. Det kändes så bra och så fint! Hoppas du mår bättre snart!

  Mikaela 2016-11-15 15:22:51
  Svara
 • Så himla lika ni är! Syskonkärlek är underbart<3

  Hanna 2016-11-15 14:43:44
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!