Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Dubai!

Dubai
Det bästa med mitt jobb är att jag kan jobba från hela världen.
Och bestämma över mina egna arbetstider. Förra veckan satt jag ganska många sena nätter för att kunna vara i Dubai med Markus för en weekend.

Nu ligger han ute och steker i solen och jag sitter inne och jobbar med några lämningar till Metro. Ibland blir han frustrerad för att jag är konstant uppkopplad. Men är man i min bransch så måste man nästan det. Bara de två senaste dagarna har det trillar in två stora kampanjer som måste ha besked omgående. Jag älskar mitt jobb. Jag ser det aldrig som något nödvändigt ont – utan tycker det är så förbannat kul.

Dubai-Utsikt

Varken jag eller Markus har varit i Dubai förut. Det var Lovisa, min kompis, som driver World Citizen som tipsade om att vi borde åka hit. Ska berätta mer om det sen.

Markus

Så mysigt att bara vara på semester med Lorpan. Haha, jag ger Markus nya smeknamn varje vecka. De två senaste veckorna har det varit Lorpan. Våra barn kommer bli helt förvirrade av alla namn jag kommer ge de.

Anentara

Exakt hur det gick till när vi blev uppgraderade BIG TIME – och gick från ett standard rum till en jävla villa ute på vattnet med egen terass ska jag berätta för er i eftermiddag. Haha, så här såg inte vårt sovrum ut första natten.

Japp, det är ett glasgolv och under simmar massa fiskar! Så sjukt, haha!

Tidningar

Än idag är jag en riktigt tidningsjunkie. Jag älskar magasin. När jag var yngre la jag alltid min lördagsgodispeng på tidningar (och åt upp mina småsyskons godis). Haha, eller när jag fick låna mamma och pappas ICA-kort så länsade jag alltid tidningshyllan på ICA Maxi i Nacka i smyg. Haha, den utgiften har man fått äta upp många gånger.

Jag är vidrig att resa med för jag släppar alltid med mig 20 kg papper i övervikt vart jag än ska. Förstår inte grejen med tidningar i paddan. Hela grejen med magasin är ju att kunna bläddra i dem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Härligt med minisemester. Dubai håller ju perfekt temp nu ju och vilket jäkla härligt rum fick – njut!
  Kram från en nybliven Dubaibo

  Filippa 2016-11-19 04:30:28 http://filippastranne.se
  Svara
 • Åh vilken lyx!! ?

  Amanda 2016-11-18 21:44:41 http://amandalarsson.nu
  Svara
 • Hej Petra! Jag har ett önskemål! Skulle inte du kunna göra nåt inlägg ”klä dig rätt för din kropp” på bloggen? Jag är 165cm och vill verkligen ha vida jeans men mina ben ser så korta och tjocka ut. Jag är verkligen inte stor det vet jag, en säker 36a, men tycker ändå inte att det ser riktigt bra ut. Annars, kan man boka in dig för nån dag i Stockholm med styling?
  Kram!!

  Matilda 2016-11-18 20:45:16
  Svara
 • Är lite förvånad att du väljer Dubai som resemål med tanke på deras kvinnosyn och hur vi får klä oss.
  Tänker på att det blev sånt liv om Grand Hotel, så trodde jag att du även skulle markera då det gäller att åka till länder med annan kvinnosyn.

  Stina 2016-11-18 19:56:05
  Svara
 • Så underbart med resa till solen! Stockholm bjuder på spöregn idag… Håller helt med dig om att magasin ska vara i pappersform! Kunna bläddra fram och tillbaka om och om igen.

  Lena 2016-11-18 17:51:15
  Svara
 • Hej!
  Älskar din blogg.
  Så fin bikini vart är den ifrån? Vill också veta vad hotellet heter! Tack på förhand!

  Kram
  Sofia

  Sofia 2016-11-18 15:52:25
  Svara
 • Håller med dig, magazin ska läsas i pappersform. Hahaha…smart av dig när du var liten att köpa magazin för pengarna och äta upp dina syskons godis. Ha en underbar helg. Kram annika

  Annika 2016-11-18 15:03:09 http://www.jeansfashion.se
  Svara
 • Men så härligt!

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-18 10:54:16 http://www.evasvard.com
  Svara
 • Dubai är härligt på alla sätt! Vi har åkt dit en gång per år länge nu. Tröttnar aldrig.

  Annika 2016-11-18 10:18:21
  Svara
 • Njut! Kram?

  Semmelmamman 2016-11-18 10:07:35 http://www.semmelmamman.se
  Svara
 • Vilket hotell!!! Berätta mer, dit vill jag med åka!

  Caroline 2016-11-18 10:05:15
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!