Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Sist ut som singel!

Sista-Singeln
Ni har väl inte missat nya avsnittet av I nöd och lust? Varje onsdag kommer ett nytt avsnitt. 
Linn pratar om vikten att kunna ta emot komplimanger och varför hon tror att hon skyddar sig från att gå in i en relation. Jag berättar hur det kändes att vara singel fram tills jag var 26, och att hon var sist ut i kompisgänget att vara i ett förhållande.

Ni hittar avsnittet här! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Tänkte på en sak när jag lyssnade angående ”duktiga flickan”. Ofta i bloggen skriver du att du ska lägga upp detta vi lunch eller fixar ett inlägg om detta imorgon och sen gör du inte det. Varför sätta den pressen på sig själv? Gissar att du får dåligt samvete när du inte levererar. Om du struntar i att skriva sånt blir ju folk inte besvikna på dig när inlägget inte dyker upp. Jag jobbar mycket med sånt i mitt jobb, d.v.s. sätta rätt förväntningar hos mottagaren.

    Anna 2016-11-24 20:27:55
    Svara
  • Hej, vill bara säga att podden är sååå bra. Dagens avsnitt var ett av de bästa. HEJA ER! Hög igenkänningsfaktor och jag uppskattar att ni delar med er av alla möjliga tankar. Vi alla behöver er! KRAM och keep up the good work!

    Emelie 2016-11-23 22:11:37
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!