Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

I wanna rock with you.

Rock-T-shirt

Skor, kjol och t-shirt Zara, Örhänge By Malene Birger. 

 Jag har satt ihop ett jäkla bra plock (om jag får säga det själv) med plagg som garanterat fixar looken. Då allt jag har på mig var slutsålt. Ad-links. 

 

Godmorgon babes! Här på Hawaii är det kväll. Satan vilken jetlagged vi haft. Vaknat vid 05.00 varje morgon. Nu börjar den dock äntligen dämpas lite. Haha, tänk om man kunde åka på den jetlaggen hemma, konstant. Vad magiskt att vakna klarvaken vid 06.00 iallafall.

Idag har det varit ganska grått och molnigt här. Vädret är ganska osäkert på Hawaii. Ena sekunden är det sol, sedan kan det komma en regnskvätt för att bli strålande sol någon timme senare. Väldigt oberäkneligt.

Så idag har jag passat på att jobba en hel del, betalt och skickat fakturor och räkningar – ja, ni vet sådant festligt, haha. Att betala räkningar kan vara bland det tråkigaste jag vet. Det tar alltid emot när jag ska sätta mig ner och få det överstökat. Måste verkligen skaffa autogiro på allt. När jag bytte bank så har jag inte orkat registrera om alla konton. Ska ta tag i det när jag kommer hem det första jag gör.


Outift-Lack

Rock-Rock-Rock
Lack-Trend

Rokig

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh jag måste bara höra om du hunnit dra en vinnare än till sänggaveln? KRAM

    Simone 2016-11-30 11:07:08
    Svara
  • Snygg outfit! Du passar så bra i sådana här tuffare outfits ?

    Matilda 2016-11-30 08:33:52 http://matildadanielssons.blogg.se
    Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!