Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Namaste.

Namaste

Godmorgon mina små älsklingar! 

Den här resan har jag verkligen försökt öva på att känna lugn. Att inte känna att jag måste planera saker hela tiden. Jag missar inte saker. Jag måste inte äta på det bästa stället. Försöka andas och vara i nuet. Jag är extremt bra på att boka upp saker – hela tiden. Min hjärna går ofta på högvarv non stop.

Igår var jag och Forni som sagt på ett så härlig hotell, där jag kunde lägga allt åt sidan och bara tänka på hur solen värmde min kropp. Även när jag är på semester så kan bläddra frenetiskt i tidningar och leta efter ”fina” saker att ha med i nästa nummer av Metro eller bloggen. Ett konstant sökande utan någon slutdestination. Men ju mer jag lär känna mig själv desto lättare är att det att faktiskt uppmärksamma de sidorna. Att se dem, höra dem – utan att agera. Lyssna till den överpresterande inre demonen som ständigt piskar på – men också kunna säga nej och ta en paus.

Låter kanske flummigt och är inte världens grej. Men jag känner verkligen ett helt annat lugn i kroppen just nu.

Jag älskar att jag har mer energi än de flesta andra och jag vet att min nyfikenhet och vilja har tagit mig så långt. Men det är också så skönt att äntligen kunna lära sig att slappna av – och att det är okej.

Typ så jävla mycket namaste idag, haha. 

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Alltså, inga krämer, behandlingar eller detoxkurer i världen slår ett ansikte på en människa som är i total harmoni med sig själv! Det här ÄR den bästa bilden på dig -ever!

  Maria 2016-12-06 21:55:37
  Svara
 • Vad härligt! Så viktigt att hitta balans i livet. Och lära sig vad man behöver själv.
  Det låter toppen. :)
  Namaste!

  Anna 2016-12-02 15:01:38
  Svara
 • Åh vilken härlig bild, Du strålar verkligen.

  Virpan 2016-12-02 11:30:30
  Svara
 • Så himla viktigt att slappna av då och då, är precis som du. Älskar att ha hög energi och koll på allt, men jag har fått lära mig att slappna av då och då! x
  http://josefinmolander.com

  Josefin M 2016-12-02 11:10:11 http://josefinmolander.com
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!