Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nytt nummer av Metro Mode!

Metro-Mode-Magasinet

Innan Hawaii kände jag lika mycket upphetsning inför min garderobs innehåll som för USA:s stundande president. Den sprudlande känslan har likaså smittat av sig när det kommer till att göra klart det sista i vårt hem och för all del även stått för min fiktiva närvaro på gymmet.

Objektivt sätt så svämmar garderoben över av åtråvärda köp och vårt hem börjar äntligen likna just ett hem. Men jag har inte kunnat se genom de glasögonen. Det är som att de hade immat igen av allt regn och slask.

Det enda jag sett har varit grått och haft fel passform.

Vi har alla varit där. Känslan av inkognito.

Då behöver du en nyckel som kan låsa upp din kreativitet igen. Något eller någon som kan tända din gnista. För mig var medicinen att kliva innanför tröskeln hos Linn Eklund – vars trendsäkra hem du hittar i nya numret.

Missa inte ett rykande färskt partynummer fyllt till bredden med de senaste trenderna, bästa beuatyköpen och inredningen som garanterat kommer att egga igång något i dig.

Om ni inte signat upp er – kan ni göra det här!

Vill du läsa magasinet digitalt? Då hittar du det här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej alla som gillar Petras bruna skinnbyxor från By Malene Birger!

  Jag ville bara berätta att jag SÄLJER en exakt likadan utsvängd skinnbyxa från By Malene Birger som Petra har! I den bruna färgen! Vill antingen sälja de för 5000 kr (Nypris 7600!) eller byta mot samma byxa i SVART eller BLÅ (helst svart), och ger då 500 kr för bytet! :) Kan tänka mig att byta mot skinnymodellen också men då ger jag inga pengar för bytet då denna modell är dyrare! Och är enbart intresserad av iaf någorlunda nyskick!

  Byxan är helt oanvänd (endast testad) med lappen kvar! Supersköna och sitter som ett smäck!

  Hör av er på [email protected] om det är av intresse!

  Katariina 2016-12-05 19:37:56
  Svara
 • Hej! Skulle uppskatta otroligt mycket om du gick in och läste vår blogg. Vi skriver om vår vardag, mode och även om den SJUKA pressen vi ungdomar utsätts för dagligen. Det är väldigt viktigt för oss att sprida våra tankar. Tack

  Emma & Ronja 2016-12-05 19:09:29 http://emmaronjas.for.me
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!