Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

18 år av vänskap!

Sammetsklänning

Foto: Weare365

Så mysigt att jag fått hänga så mycket med Forni senaste tiden. Vi var ju först iväg en vecka själva i Miami och nu har vi hängt tio dagar på Hawaii. Nu är jag däremot riktigt trött på henne. Haha, skoja – jag älskar henne.

Förstår mig rätt, vi ses ju hela tiden. Men liksom bara hon och jag – så länge.

Visste ni att jag och Forni lärde känna varandra när vi var runt elva år. Vi spelade nämligen basket i samma klubb, Skuru IK. Mickis spelade med 89-orna och jag 88-orna. Men jag tror inte att vi fann varandra på basketplanen, utan snarare i dimman på en hemmafest i saltis. Det var Forni som fick mig att starta en blogg. Hon var först ut med sin blogg ”Rar” sedan kom jag halkandes efter hack i häl med min blogg ”Shecity”. Det var tider det, haha.

Sedan dess har vi gjort allt tillsammans. Flyttat hemifrån till vår första lägenhet, rest världen över, skrattat, gråtit, blivit för fulla, dansat på bardiskar, älskat, hatat.

Så härligt med vänner som man kan rinna genom åren med, blicka tillbaka på stunder som var livsomvälvande då – men som vi skrattar åt idag.

Minnen är det finaste vi har.

Petra-Tungården-Michaela-Forni
Och nu står vi här idag – sjukt att jag känt den här donnan i 18 år snart. Fy fan vad gammal jag börjar bli, haha.

Lulu-and-Lemon

Ändå coolt att vi hängt ihop så länge. Ni ska veta hur olika vi är när det kommer till det mesta – som natt och dag, haha. Men ändå så lika på något sätt. Kanske lika i hjärtat.

Oufits-Petra-Tungården
Hawaii-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Fina!

  Madeleine 2021-05-23 17:16:07 http://www.wimeny.se
  Svara
 • Åh håhå, gammal och gammal..Jag har känt en del av mina vänner i 36 år och det gör mig till 42 år GAMMAL just idag ;-)

  Annika 2016-12-07 10:49:49
  Svara
 • Åh, va fina ni är! <3

  JL 2016-12-06 20:07:35
  Svara
 • Oooh jag började läsa din blogg när den fortfarande hette shecity! Är än idag en mycket trogen läsare :) så fina ni är. Ni ser båda väldigt lyckliga ut!

  Yasha 2016-12-06 16:55:40
  Svara
 • Hej!! Tack så jättemycket för att du var inne och läste vår blogg!! Det uppskattat.

  Emma och Ronja 2016-12-06 14:05:40 http://emmaronjas.for.me
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!