Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Kaos Hemma

Vardagsrum-Petra-Tungården-

Gud, ber om ursäkt för den fruktansvärt dåliga bloggningen de senaste dagarna. Varit så jetlagged och haft en konstig känsla i magen.  Vet inte vad det varit. Brukar sällan ha en känsla av obehag på det sättet – utan någon som helst anledning. Idag känns det iallafall mycket bättre.

Haha, just nu är hela vårt vardagsrum belamrat av saker. Vår dagbädd kom ju i fredags – och vår gran, som är så stor, haha. Den är alldeles för stor. Vi har en extra matta ihoprullad på golvet och ett stort vardagrumsbord som ska tillbaka till kontoret som äter upp all yta härinne och en jädrans massa kartonger.

Vår närmsta soppstation är dessutom typ 15 minuter bort. Helt sjukt. Och vi har ingen bil – så tar emot att gå och slänga skiten.

Inredning-Petra-Tungården-Lägenhet
Vardagsrum

Haha, ska visa bättre bilder imorgon när jag fått bort all ”skit” härinne. Dock gifter sig inte dagbädden till soffan. Allt blir för boxigt. Och dagbädden var lite bredare än jag föreställt mig, haha. Men wow, den är så få fin i verkligenheten.

Men vi får se hur det blir med allt möblemang. Något måste bort, haha. Återkommer med bättre bilder på inredningen imorgon förhoppningsvis.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Var är den högra tavlan ifrån?

  Maja 2016-12-14 20:52:47
  Svara
 • Jag tycker inte alls granen eller dagbädden är för stor :)

  Lina 2016-12-13 08:17:03
  Svara
 • Ingen inredningsexpert, men tror det skulle vara snyggt med ett grönt runt marmorbord istället för det du har nu. Det gröna skulle matcha snyggt med kakelugnen. Ett runt glasbord skulle oxå vara snyggt.

  Mimmi 2016-12-12 16:43:42
  Svara
 • Hade samma problem när jag bodde i sthlm. Orkarinte.se är bra när man har samlat på sig en del :)

  Molly 2016-12-12 16:21:10
  Svara
 • Nej, det där blev inte så bra direkt! Men om du ställer dagbädden där granen står (efter jul) och istället sätter två matchande sammetspuffar på andra sidan om soffan så kommer det bli kanon. Eller också ställer du soffan så den står vänd mot kakelugnen. Då blir soffan en ”rumsavdelare”, vilket gör att dagbädden kan stå där soffan står just nu.

  Sanna 2016-12-12 13:51:30
  Svara
 • Men så fint. Mer bilder på ert hem!

  carro 2016-12-12 10:12:01
  Svara
 • Alltså jag vet PRECIS hur du känner. Jag är exakt som du och köper möbler åt höger och vänster för att jag älskar dom trots att de allt som oftast är alldeles för stora och inte alls passar i rummet :) Som tur är har jag en förstående man som låter mig hållas. Bo med den ett tag så brukar det lösa sig av sig själv efter ett tag. Man flyttar runt det befintliga lite och de brukar falla på plats. Tycker dock att ni borde behållit den långhåriga mattan, blev helt kär i den men er befintliga är också sjukt fin ;) Ska den långhåriga tillbaka till butik eller något du vill sälja till mig annars?? Mejla isåfall. KRam

  Joanna 2016-12-12 00:23:45 http://www.joannans.se
  Svara
 • Åh, jag tycker det blev jättefint med dagbädden. Så himla fint hos er <3

  Hanna 2016-12-11 23:59:31
  Svara
 • Petra! Använd ett runt soffbord istället för att mjuka upp. Det känns för boxigt av den anledningen att alla tre möbler (dagbädden, soffborden och soffan) har kanter :-) Tack för en grym blogg<3

  Fanny 2016-12-11 23:31:10 http://www.inavantgarde.com
  Svara
 • Åh jag tycker granen är perfekt storlek! Kan en ha en så stor gran är det bara att köra!
  Finns en sopstation vid Humlan som det ej tar en kvart att gå till :)

  Johanna 2016-12-11 22:24:56
  Svara
 • Haha, med risk att låta hård, ser det inte alltid stökigt ut hos er? Är det inte kartonger såär det kläder ^^

  Bea 2016-12-11 20:42:25
  Svara
 • Tycker du fick riktigt bra tips av Karoline.

  För övrigt tycker jag att den sista bilden var den bästa jag sett på din lägenhet. Vinkeln får rummet att se så mkt mysigare ut än vinkeln på första bilden som du oftast använder. Tycker den bilden gör rummet mer rättvisa än den första, även om man missar några fina detaljer.

  Johanna 2016-12-11 19:53:32
  Svara
 • Grymt snyggt!

  E & R 2016-12-11 19:42:54 http://emmaronjas.for.me
  Svara
 • Var rädd om dig! Skönt att du känner dig bättre idag. Själv har jag haft ett väggupp i mitt utmattningssyndrom, skriver idag på bloggen om ett test man kan göra för att se om man är nära eller långt ifrån utmattningssyndrom. KRAM

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-12-11 19:02:47 http://www.evasvard.com
  Svara
 • Skippa dagbädden, in med två fåtöljer istället och ett litet avställningsbord mellan, skaffa större v-rumsbord och in med något grönt (växt) med höjd för att få upp höjden i rummet och bryta det ganska låga som är nu. Superfint!

  Karoline 2016-12-11 18:29:35 http://hotness.se
  Svara
 • Petra och alla andra!
  Om ni vill köpa likadana bruna skinnbyxor från By Malene Birger som Petra har i reklaminlägget från Wakakuu där hon valt ut sina favoriter, så säljer jag ett par exakt likadana, oanvända, på Tradera för endast 2999 kr!!!
  Tips tips! :) Skickar inte någon länk då jag inte vet om det är okej, men sök på typ Skinnbyxor eller på By Malene Birger på tradera så poppar dem nog upp! Nypris var 7600! :) De är verkligen apsnygga och dödssköna, så passa på! :)

  Katariina 2016-12-11 17:38:26
  Svara
 • Men åh va fin den var!!!

  Maria 2016-12-11 16:36:10 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Struntprat! En rund sittpall bredvid i någon pastellig färg eller såna där runda lång kuddad på dagsbäddden och det blir hur fint som helst. Behöver bara mjuka upp allt det hårda.

  Linnea 2016-12-11 13:41:02
  Svara
 • Ja det där ser ju inget vidare ut – den dagbädden gjorde sig inte direkt i det rummet.

  anna 2016-12-11 13:35:08
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!