Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Nu händer det! Äntligen på gång!

Be-Core-

Igår var jag på Body Pump. Och jag kände det – känslan som jag längtat efter att känna i flera månader. Hungern, peppen och glädjen i att vilja träna. Glöden som bara rann ur mig under sommaren har återigen väckts till liv. Idag lurade jag med mig, Fingal och Limpan på Megaformer på BeCore. Måste träna upp mig lite innan jag sätter min fot på Kampsportslabbet igen, haha.

Fy fan vad skönt att äntligen vara på gång! Skitsamma om det är två pass – jag känner det in i benmärgen att nu jävlar. Haha, nu gäller det att aldrig sluta igen.

Falafel-Sallad

Idag slängde jag ihop en nyttig sallad till mig och Lorpan till middag (Markus senaste smeknamn). Det blev en falafel sallad med grönkål, rödkål, zucchini och halloumi. Den blev faktiskt riktigt god – trodde inte Markus skulle gilla den, men det gjorde han.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vem vann tävlingen i samarbete med Bemz?? :D *håller tummarna*

  Olivia 2016-12-14 16:33:04
  Svara
 • Vart är Joannas rosa tröja ifrån?
  /h

  Hanna 2016-12-14 08:52:44
  Svara
 • Visst är bodypump härligt! Fruktansvärt jobbigt, sådär äckligt jobbigt att man undrar va fan man håller på med under själva träningen haha! Fast ändå väldigt gött för kroppen. Kul att prova nytt ibland för att schocka kroppen men bodypump är nått som jag alltid återvänder till, man får verkligen resultat! Alltid kul att följa din träning Petra, kör hårt! Kan inte du följa upp ang. dina pigmentfläckar framöver? Jag har också problem med fläckar i ansiktet på sommaren, håller det i schack med krämer & hög spf i ansiktet men de blommar ändå upp.. Tacksam för lite tips där. Kram kram, ha det gott!

  Kristine 2016-12-14 08:04:07
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!