Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Pigment fläckar, Långa Ögonfransar och Perfekta Lockar!

The-O

Den osminkade sanningen! Minns ni att jag sa att jag skulle prova IPL under ögonen igår? Det gjorde jag! Visst ser det redan bättre ut? Helt sjukt! Maria på Stockholm Medicus sa att jag måste vänta i en månad innan jag ser det färdiga resultatet. Blir överlycklig om jag lyckas få bort fläckarna helt.

Vad skulle man göra utan permanenta ögonfransar? Tack bästa Ida Silén på Saint de Lucy för att du alltid håller mig så snygg.

Vilket skönhetsinlägg det här blev. Jag absolut fullkomligt ÄLSKAR skönhetsprodukter. Finns inget roligare än att testa skönhetsnyheter.

Ni kanske undrar vad jag har på mitt huvud? Det här mina vänner är enligt alla frisörer hemligheten till det perfekta Victoria’s Secret svallet. Jag håller på att skriva en artikel som handlar om hur du får till de snyggaste nyårslockarna. Och The O-pod från Cloud Nine är en av varianterna. Värmespolar som ska uträtta underverk för barret.

Utvärdering kommer! 

The-O-Cloud-Nine

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej fina du! Måste bara fråga vilken längd och böj du brukar ha på dina fransar, älskar dina skönhets inlägg! kram Miranda

  miranda 2017-01-21 16:53:00
  Svara
 • Hej fina du! Måste verkligen fråga vart den rosa stickade tröja kommer ifrån ?? Kram

  Sanne 2016-12-20 21:28:34
  Svara
 • Osminkad sanning? Utan alla dina skönhetsingrepp som vi inte behöver gå närmare inpå så skulle du aldrig i livet sett ut sådär. Jag har absolut ingen kritik mot allt vad du gör med ansiktet, du får ju ett assnyggt resultat. Jag stör mig bara på att du vill låta det verka som att detta är din naturliga skönhet. Vrf kan man bara inte stå upp för det man gör/gjort?

  H 2016-12-16 17:03:59
  Svara
 • Härlig bild på dig! Vad har du köpt dina hårspolar?

  Anne-Christine Udén 2016-12-16 11:09:50
  Svara
 • Jag Tackar gudarna för den som hittade på fransförlägning????????❣️

  Karin 2016-12-15 23:39:59
  Svara
 • Oho no, tänk på att IPL just under ögonen är superkänsligt, du kommer knappt kunna vistas i solen efteråt ( och då menar vi i framtiden) innan dom kommer tillbaka och då blir det oftast värre.

  Linnea 2016-12-15 19:43:22
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Det stämmer verkligen inte.. varför skulle man bli med känslig och mörkare?
   Jag har behandlat 100 tals människor med IPL sen 2000 talet.. ingen av mina kunder har fått besvär efter. Hälsningar Maria

   Maria Ekvall 2016-12-18 20:29:45
   Svara
 • https://m.blocket.se/Stockholm/Kartell_Componibili_Sangbord_Sidebord_70738242.htm?ma=1

  Signe 2016-12-15 19:34:48
  Svara
 • Petra! Letar sängbord precis som du. Hittade några på Blocket nu! Passar tyvärr inte hemma hos oss men så slog det mig att hemma hos er skulle de passa så bra! Kika här;

  Signe 2016-12-15 19:34:06
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!