Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

Mjuka Klappar!

I det här inlägget förekommer reklam för Accent. 

tofflor-

Jag är besatt av mjukiskläder och tofflor.

Det är nämligen så himla kallt i vår lägenhet, det är ett gammalt stenhus och att bo på bottenplan höjer inte direkt temperaturen. Innan hade jag ett par duntofflor från DUX som gick sönder och jag upptäckte inte revan under förrän allt dun låg över hela lägenheten, haha. Jag och Markus ligger alltid kvar i sängen i tio minuter och samlar mod för att ge oss ut i kylan. Vårt sovrum är som en frysbox. Det är så stora fönster där och de är inte tätade ordentligt, så det är ett av våra kommande julprojekt.

Haha, det här är min hemmauniform – varje dag. Så fort jag kommer innanför dörren kliver jag rakt i mitt cashmerekit och tofflor.

Min senaste förälskelse är dessa drömmiga rosa fluffsaker från Accent från Shepherd. Sover med tofflorna också, haha. Jag kan inte somna om jag har kalla fötter. Tofflor är en sådan grej som man helst vill ha i julklapp eller present,  en riktigt tråkig grej att lägga pengar på till  sig själv.

Accent-

Tofflor-Accent

tofflorna-roa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Känner igen mig! Hyr en lägenhet i ett 150 år gammalt trähus, kallt som attan med snitt på 16 grader… Man får klä sig efter väder även inomhus tyvärr haha?

  Linn 2016-12-18 23:06:35
  Svara
 • Så mycket reklam-inlägg hela tiden..tråkigt!!

  Sandra 2016-12-18 08:33:04
  Svara
 • Älskar din blogg men snälla sluta skriva haha efter varje mening!

  Anna 2016-12-18 02:22:31
  Svara
 • Hej! Jag har läst din blogg i ett par år och totalt älskar den! Du är grym på det du gör! Tyvärr däremot tycker jag att de senaste veckorna har varit sådär.. Jag förstår om det är mycket annat i ditt liv och att du inte alltid hinner uppdatera, trots allt tycker jag kvalitet väger över kvantitet! Men det jag specifikt syftar på är alla dessa samarbeten i stil med detta ovan. Ena dagen är det Cubus, andra dagen Zalando och tredje dagen Accent. Jag förstår att det är en smidig inkomstkälla med samarbeten men kom också ihåg att utan några läsare blir det inga. Jag kommer självklart inte sluta läsa dock, inte det jag vill förmedla, utan bara lite konstruktiv kritik!
  Ha en fantastisk jul!!

  Kajsa 2016-12-17 19:16:30
  Svara
 • Petra! Är ni nöjda med lampan från lee broom? Ljuset osv. Funderar på att köpa den i svart utförande…

  Poddkollen 2016-12-17 17:28:14 http://poddkollen.se
  Svara
 • lufta elementen!!!

  lotta 2016-12-17 17:10:45
  Svara
 • Så fin du är!! hoppas du får en fortsatt trevlig helg!!

  GN 2016-12-17 15:23:38 http://emmaronjas.for.me
  Svara
 • Sätt upp ett rejält draperi vid fönsterna. Det isolerar riktigt bra. Sen byt gummipackningarna till fönsterna och lobba för att föreningen ska byta :)

  Camilla 2016-12-17 14:46:50
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!