Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Shop My Favorites

SE ALLT

DeoDoc – Honalulu Breeze, Stockholm Summer, Paris to Persia.

I det här inlägget förekommer reklam för DeoDoc.

Hawaiis-fräschaste-Fiffis

Jag älskar framgångsdrivna unga tjejer som vågar satsa allt för att uppfylla sin dröm. Systrarna Hedieh och Hasti som startat DeoDoc är två sådana. Hedieh är utbildad läkare och Hasti ekonom i grunden som helt enkelt tröttnade på det dåliga intimhygienutbudet – och bestämde sig för att ta saken i egna händer och göra något åt det.

”Vi startade DeoDoc för att vi tröttnade på att det inte fanns bra och snygga intimhygienprodukter. Vår ambition är att revolutionera intimprodukter globalt som fastnat kvar i 80-talet. Vi tycker det är dags att behandla fiffi med lyxiga produkter med fin design som man vågar ha synliga i badrummet, samtidigt som produkterna har utmärkt kvalité och är utvecklade av läkare och gynekolog”

DeoDoc

När de pratar om DeoDoc så glittrar det i deras ögon. Jag tycker idéen är briljant. Jag har använt deras intimtvålar och intimdeodoranter sedan de lanserade. Min pappa är gynekolog och min mamma är barnmorska så jag har blivit uppläxad med att man absolut inte ska tvätta fiffi med vanlig tvål för PH-värdets skull. Men hur roligt är det att ha en enorm lactacyd flaska i badrumshyllan som är lika upphetsande som ens saldo på bankkonto den 24:e. Dessutom tycker jag att andra intimprodukter luktar urk.

Jag älskar ”Stockholm Summer” doften, men de har även släppt ”Paris to Persia” (som jag inte provat än) och nu senast ”Honolulu Breeze” som är min nya favorit. Jag skulle nästan säga att fiffin luktar som en fräsch pina colada efter, haha. Doften har inslag av  coconut, caramel och vanilla.

Nu släpper de dessutom en unik ”3-stegs rakningsserie” som förhindrar utslag och röda prickar vid bikinilinjen och efter rakning.

1. ”Pre-Shave Oil” – mjukgör hårstråna och ger en skyddande barriär mot rakhyveln
2 .”Shaving Foam” – ger ett lyxigt superglid samtidigt som den påverkar hårstråna att växa ut långsammare
3. ”After Shave balm” – innehåller inte alkohol, svider inte vid applikation. Mjukgör huden efter rakning och minskar irritation och inflammation i huden. Minskar röda prickar. Är också anti-itching, dvs dämpar klåda när hårstråna börjar växa ut.

Ni hittar alla produkterna här – på Lyko! 

DeoDoc-Shaving-Gel

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Reklamfri Januari var det ja…

  H 2017-01-04 21:55:28
  Svara
 • Vad tråkigt att folk inte kan lägga tiden på annat än att skriva hatinlägg på bloggar. Snark. Schysst produkt av 2 fantastiska tjejer!

  Arezo 2016-12-26 02:00:13 http://www.arezopourtoi.com
  Svara
 • Jag hade gärna viljat veta hur den smakar. Inte vill man spraya något som luktar gott en smakar parfym?

  Michelle 2016-12-23 09:55:40
  Svara
 • Men NEJ! ”Fiffi” ska inte lukta coconut, caramel och vanilla. ”Fiffi” ska lukta ”Fiffi”. Bidra inte till än mer hets för hur kvinnokroppen BÖR vara, lukta och se ut. Den duger fint som den är. Och någon tvål behövs för den delen inte. Det löser ”Fiffi” fint på egen hand. Vänligen tänk på ditt ansvar som förebild för unga tjejer.

  Karola 2016-12-22 20:34:09
  Svara
 • ”I det här inlägget förekommer reklam för DeoDoc.”
  Vad är det för dumheter?
  Skriv att inlägget ÄR reklam.
  Spår av nötter är ok märkning ibland men inte när man gör reklam i en blogg.

  Antonia 2016-12-22 17:40:38
  Svara
 • Du är SÅ köpt, Petra!
  Hur många reklaminlägg för DeoDoc måste du lägga upp för att
  betala resan till Hawaii?

  Antonia 2016-12-22 17:38:32
  Svara
 • Visst en rakningsserie, men ett deospray till fittan? Varför?

  Johanna 2016-12-20 22:09:23
  Svara
 • Men HERREGUUUD….Håller med Kristina, 1:a kommentaren här. Sånt jävla TRAMS. 3 produkter för stackars underlivet, Så jävla löjligt och helt fel hälsomässigt. Och inte minst: MÄN GILLAR NATRLIGA FITTOR OCH NATURLIG FITTDOFT!! Så ta den jävla kommersialismen nån annanstans. Och tjäna pengar på nåt annat, Petra! LÖJLIGT, så jääävla fjantigt och FEL ur alla synpunter. Ta bort.

  Maritha 2016-12-20 19:34:29
  Svara
  • Svar på Marithas kommentar.

   Till Maritha som skrev: ”Och inte minst: MÄN GILLAR NATRLIGA FITTOR OCH NATURLIG FITTDOFT!!”

   Herregud, det är inte 1956 utan 2016/2017. Hur tänkte du när du skrev ovanstående i din annars ganska feministiska kommentar?

   TM 2017-02-28 18:05:33
   Svara
 • Känns så oroligt stenålders att tro att vi ens behöver dofter i fittan och varför måste man säga fiffi? Som en lite söt hund.. va? Om man äter bra och har luftiga alt. inte alltid har underkläder som täpper till där nere så luktar fittan fantastiskt av sig själv. Sött och fint. Varför vill man smaka parfym därnere ändå? Vilken kille vill käka artificiell fitta liksom? :)

  Kristina 2016-12-20 11:34:28
  Svara
  • Svar på Kristinas kommentar.

   Hear hear! Blir själv mest ledsen när jag läser om den hör sortens produkter. Ska vi verkligen in och börja uppfinna problem som inte finns på det livsområdet också? Din kommentar var ju himla mycket bättre. :-)

   Erika 2016-12-20 12:47:53
   Svara
 • Vart kan man köpa de i Sverige?? :)

  Kaltak 2016-12-20 10:31:32
  Svara
Petra Tungårdens webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!